Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya güzelim senin yerine biz çatlayacazsonuç vermedi herneyse gidicm kadın doğuma
gidicem de yas dolayısıyla tatil vermişler doktor kadın doğuma görün dedi
çay içtim ayılamadım...sıra kahveye geldi bu sefer ayılırım heralde...gün akşam nişana gittim..ben anadolu yakasında oturuyorum güneşliye nişana gittim...burdan adapazarına gitseydim daha kolaydı...ahahah...![]()
hadi yaa. ya ben bu yastan dolayı izin nedir bir türlü anlam veremiyorum sağlık sektörü bu yaa izin olurmu Allah göstermesin kotü bir durum yaşansa ne olacak doktorları nereden bulacağız. neyse canım yaa vardır herşeyde bir hayır ama topiğin ikinci bebişi geliyor sanırımmmmm![]()
heryer öyle değil canım bende özel bi hastanede çalışıyorum kimsede izin yok herkes çalışıyor
bence izinli olanlar izin yapabilmek için bahane kollayanlar. üzüyo beni böyle durumlar bu kötü durum kullanılıyormuş gibi geliyor.
zor oluyordur tabi hergün git gel...ben kartaldayım işimde burda o yüzden trafikten uzak sabahları...ohh miss...Bende Anadolu yakasında oturuyorum ama işim avrupada![]()
kaç haftalıkmış nasıl oldu anlatsana kız ayrıntıları hadiiii....KIZLAR HAMİLEYİMmm![]()
valla daha belli deil adetime göre 4+4kaç haftalıkmış nasıl oldu anlatsana kız ayrıntıları hadiiii....
aaaaaaa tebrikleeeeeeeerrr canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.ben senin hamile olduğunu düşünüyodum zatenvalla daha belli deil adetime göre 4+4
saol kuzum allah razı olsun darısı isteyenlrrn başınaaaaaaaa tebrikleeeeeeeerrr canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.ben senin hamile olduğunu düşünüyodum zaten![]()