Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

çay içtim ayılamadım...sıra kahveye geldi bu sefer ayılırım heralde...gün akşam nişana gittim..ben anadolu yakasında oturuyorum güneşliye nişana gittim...burdan adapazarına gitseydim daha kolaydı...ahahah...:cool::cool:

gidicem de yas dolayısıyla tatil vermişler doktor kadın doğuma görün dedi

hadi yaa. ya ben bu yastan dolayı izin nedir bir türlü anlam veremiyorum sağlık sektörü bu yaa izin olurmu Allah göstermesin kotü bir durum yaşansa ne olacak doktorları nereden bulacağız. neyse canım yaa vardır herşeyde bir hayır ama topiğin ikinci bebişi geliyor sanırımmmmm:nazar::nazar::nazar:

çay içtim ayılamadım...sıra kahveye geldi bu sefer ayılırım heralde...gün akşam nişana gittim..ben anadolu yakasında oturuyorum güneşliye nişana gittim...burdan adapazarına gitseydim daha kolaydı...ahahah...:cool::cool:

Bende Anadolu yakasında oturuyorum ama işim avrupada :(

hadi yaa. ya ben bu yastan dolayı izin nedir bir türlü anlam veremiyorum sağlık sektörü bu yaa izin olurmu Allah göstermesin kotü bir durum yaşansa ne olacak doktorları nereden bulacağız. neyse canım yaa vardır herşeyde bir hayır ama topiğin ikinci bebişi geliyor sanırımmmmm:nazar::nazar::nazar:

heryer öyle değil canım bende özel bi hastanede çalışıyorum kimsede izin yok herkes çalışıyor

[QÇok t="cansu1109, post: 42990339, member: 699056"]canım benim tebrik ederim öncelikle,yüreğini karartma rabbim inşallah güzel sorunsuz bi hamilelik sonucu sağlıkla evladına kavuşmayı nasip etsin.. sen elinden geleni yapıp dr.ların tavsiyelerine uyacaksın gerisi allah'ın takdiri eğer olacaksa zaten önüne geçemezsin o yüzden kendini yüksek tut bol bol dua et rabbim yanında olacaktır inanıyorum... yüzün gülsün arkadaşım[/QUOTE]

Cook teşekkür ederimm cansucummm bu sefer karartmicam inşallah herşey Allahın takdirinde . ne güzel dedin yüzün Gülsün diye sanki beni anlattin hep tebessumumle bilinirdim 1 yıldır agliyorum . ustumdeki toprağı kaldırma vakti gelmiştir inşallah . sizinleyim her Mesajınızı okuyorum canimm umut varsa hayat var demektir bizlerde burada birbirimizin elinden tutup kaldırıyoruz çok sukur

aaaaaaaaaaa ayyyyy çok süper bi haber buuuuuuuuuu.....canım çok tebrik ederim.....çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK6::KK6::KK6:

Back
X