- 15 Ağustos 2015
- 4.964
- 3.590
- 133
- 40
ben daha koyu yakalayamadım henüz baksana dün akşamki bu
Canım bir iki gün sonra koyulaşır ben hesapladım adetimin 14 günü oldu bu senın kaçıncı günün bak eskileri atım ben sana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben daha koyu yakalayamadım henüz baksana dün akşamki bu
23 yaşında hamile kaldım doğurdum ve ben doğum kontrol hapini bıraktığım ay kaldım ve hamile kalınca öğrendim ki rahimim tersmis benimonu kaç yaşında doğurmuştun?ilk ay olması bana artık mucize gelmeye başladı maalesef ama eskiden tam tersi düşüncem vardı
normalde benim zaten cuma günü ov. gözüküyo ,bugün 12.gün .bakalım yapmaya devamCanım bir iki gün sonra koyulaşır ben hesapladım adetimin 14 günü oldu bu senın kaçıncı günün bak eskileri atım ben sana
normalde benim zaten cuma günü ov. gözüküyo ,bugün 12.gün .bakalım yapmaya devam![]()
günaydın kızlarrrr... internette bir problem var yaaa girebilmek için baya zorlandım....nasılsınız bakalımmmmm
normalde benim zaten cuma günü ov. gözüküyo ,bugün 12.gün .bakalım yapmaya devam![]()
günaydın canım yine bomba gibiyiz![]()
Oh süperrr....Sen naptın bakim çalışabildin mi möhümmm günde![]()
günaydın kuşummmmmmmmmmmmmmmmmm merak ettimmmgünaydın kızlarrrr... internette bir problem var yaaa girebilmek için baya zorlandım....nasılsınız bakalımmmmm
aynen vallaama şimdi o bekliyoruz tabip ediyoruzya o değişiyo kandırıyor bizi![]()
2gün üstüste oldu bugün tatil bize:) 12. günüde es geçme şekerimmm :)
2gün üstüste oldu bugün tatil bizeyrn artık : D
hadi bismillah gazamız mübarek ola kuzuuuuu ,benim dr. da 4 kasım bak gene aklıma geldi dumtısdumtıssBen daha başlayamadım bile....Perşembe doktora gideceğim....Eşimde ürolog a gidicek aynı gün...ondan sonra başlıcaz çalışamlaraa![]()
huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu beybican mı geliyore yoksaa kıııııııııızzzzgünaydın kızçelerrr benim bata 1gün kaldı ovulasyon testleri hala koyu çıkıyo anlam veremedim bir türlüüü ama değerlendirmelere devam tabikiiiii çok heyecanlıyımmmmm![]()