Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

onu kaç yaşında doğurmuştun?ilk ay olması bana artık mucize gelmeye başladı maalesef ama eskiden tam tersi düşüncem vardı
23 yaşında hamile kaldım doğurdum ve ben doğum kontrol hapini bıraktığım ay kaldım ve hamile kalınca öğrendim ki rahimim tersmis benim:KK53:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 31
ben attım yaptıkça saklamadım :D :D :D eh bunları görünce benim ki de koyulaşmaya başlamış anladım devam bakalım :D

günaydın kızçelerrr benim bata 1gün kaldı ovulasyon testleri hala koyu çıkıyo anlam veremedim bir türlüüü ama değerlendirmelere devam tabikiiiii çok heyecanlıyımmmmm:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ben daha başlayamadım bile....Perşembe doktora gideceğim....Eşimde ürolog a gidicek aynı gün...ondan sonra başlıcaz çalışamlaraa :KK70:
hadi bismillah gazamız mübarek ola kuzuuuuu ,benim dr. da 4 kasım bak gene aklıma geldi dumtısdumtıss o.O:KK17:

günaydın kızçelerrr benim bata 1gün kaldı ovulasyon testleri hala koyu çıkıyo anlam veremedim bir türlüüü ama değerlendirmelere devam tabikiiiii çok heyecanlıyımmmmm:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu beybican mı geliyore yoksaa kıııııııııızzzz :KK46::KK46::KK46::KK46::KK46:

Back
X