Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

bu ay fazla değerlendirmedik bide kafama hiç takmadım...taksamda takmasamda olacağına varır....hayırlısı ne zamansa o zaman napalım....:KK46::KK46:
aynen öyle canım ben de öyle valla nasipse gelir hintden yemenden nasip değilse ne gelir elden ,elimizden geleni yapıyoruz gerisi allah'ın takdiri... vardır bi hayır

kızlar perşembe günü sabah randu aldık hem eşime hem bana...bakalım neler olacak...bu gideceğim doktor antalyada baya ünlüymüş....eşimin de spermiogram bakılacak dua edinde güzel haberler gelirimmmm :D

günaydın kızlar. baş ağrıma dayanamayıp parol içtim. şimdide pişman oldum. dr ağrım olduğunda geçen haftalarda şuan için çersen yumurtalıklarının büyümesini engelleyebilir demişti. şimdide diyorum acaba gbeliğin oluşmasına engel olurmu . kendi kendime telaş yaptım :KK42:

kızlar perşembe günü sabah randu aldık hem eşime hem bana...bakalım neler olacak...bu gideceğim doktor antalyada baya ünlüymüş....eşimin de spermiogram bakılacak dua edinde güzel haberler gelirimmmm :KK70:
canım benimm güzel olcak allah'ın izniyle yüreğini ferah tut.. en azından ya görünseydim o dr.a da demiceksin..elinden geleni yapıyosun

günaydın kızlar. baş ağrıma dayanamayıp parol içtim. şimdide pişman oldum. dr ağrım olduğunda geçen haftalarda şuan için çersen yumurtalıklarının büyümesini engelleyebilir demişti. şimdide diyorum acaba gbeliğin oluşmasına engel olurmu . kendi kendime telaş yaptım :KK42:
parolu gebelikte de veriyolar canım sıkıntı olcağını sanmıyorum allah'a emanet baş ağrısı fena oluyo yapacak bişey yok :(

parolu gebelikte de veriyolar canım sıkıntı olcağını sanmıyorum allah'a emanet baş ağrısı fena oluyo yapacak bişey yok :KK43:
çatlatma iğnesinden sonra çok ağrı sancı çektim hem yeri (göbeğim) sancı yaptı hemde kasıklarım çalışamadım. 3 gün işe gelemedim eşimde izin almış kaplıcalardaydık dün yol yorgunu başıma ağrı girdi sabah kalktım çok berbat bi ağrı mecbur içtim kaç gündr ilk iş günüm o kdr dinlenmeye işede kötü gelme istemedim. hayırlısı artık pişman da oldum dediğin gibi Allaha emanet :(

kızlar perşembe günü sabah randu aldık hem eşime hem bana...bakalım neler olacak...bu gideceğim doktor antalyada baya ünlüymüş....eşimin de spermiogram bakılacak dua edinde güzel haberler gelirimmmm :KK70:
cnm İnşaallah her şey çok iyi çıkar...

hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberler alırsın

çatlatma iğnesinden sonra çok ağrı sancı çektim hem yeri (göbeğim) sancı yaptı hemde kasıklarım çalışamadım. 3 gün işe gelemedim eşimde izin almış kaplıcalardaydık dün yol yorgunu başıma ağrı girdi sabah kalktım çok berbat bi ağrı mecbur içtim kaç gündr ilk iş günüm o kdr dinlenmeye işede kötü gelme istemedim. hayırlısı artık pişman da oldum dediğin gibi Allaha emanet :KK43:
öyle canım yapcak bişey yok ,benim arkadaşım hamileyken adet görmeye devam etti çok da zayıftı o yüzden 5.ayın sonunda anladı ,o zamana kdr alkol ,sigara gırla... bebeği de maşallah turp gibi tosuncuk oldu.rabbim koruyor allah'a emanet ,seninki zorunla hal yapcak bişey yok

öyle canım yapcak bişey yok ,benim arkadaşım hamileyken adet görmeye devam etti çok da zayıftı o yüzden 5.ayın sonunda anladı ,o zamana kdr alkol ,sigara gırla... bebeği de maşallah turp gibi tosuncuk oldu.rabbim koruyor allah'a emanet ,seninki zorunla hal yapcak bişey yok
doğru söylüyorsun öyleleride var. Çok zorunda kalmasam zaten içmezdim. Neyse onu duyunca rahat bi nefes aldım en azından ;)

a a hiç şüphelenmemişmi test yapmamışmı nasıl anlamamış kız

images-17.webp

Back
X