Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

canım kimseyi eleştirmek kınamak bizim haddimize değil.Kınadığın şey başına gelmeden ölmezmişsin.O yüzden böyle şeyleri gördüğümüzde duyduğumuzda diyeceğimiz tek şey Yapmış bir hata Rabbim affetsin demek olur. Biz bebek olsun derken o sahip olmuş istemeden Sınav dünyası kimini öyle sınıyor kimini bizim gibiii
ya yargılamadımda ztn istediğini yapmakta özgürsün dedim ama şimdi bebek var ortada aile istemio çocuk askerde dedim ssert ama okumamış hepsi ni

kızlar bugün randevu ayarladım bi şekilde gidiyorum kadın doğuma inşallah bu hayırlı Cuma gününün hürmetine hayırlı haberlerle dönerim hastaneden.. ööğleden sonra gidicem ama bakalım çok heyecanlıyımm :))
hadi bakalım hayırlısı olsun iyi yapmışsın canım bizi haberdar et .)

uykusuzum canlarr...
akşam 12buçukta eşimin tel çaldı
arıyan halası
kızını dövmüşler kızı 15yaşında bide üstüne hastanelik etmişler.. 3buçukta zor uyudum

ya yargılamadımda ztn istediğini yapmakta özgürsün dedim ama şimdi bebek var ortada aile istemio çocuk askerde dedim ssert ama okumamış hepsi ni
anladım söylediklerin doğru şeyler farkındalık yaratmak istemişsin ama sonucunu düşünse kalkışırmıydı yada düşünebilse. ben duyduğumda üzülüyorum böyle şeyleri. benzer bir konu okudum dün. sonunu getirmeden kapattım hemen. Allah yardımcımız olsun hepimizinnn

anladım söylediklerin doğru şeyler farkındalık yaratmak istemişsin ama sonucunu düşünse kalkışırmıydı yada düşünebilse. ben duyduğumda üzülüyorum böyle şeyleri. benzer bir konu okudum dün. sonunu getirmeden kapattım hemen. Allah yardımcımız olsun hepimizinnn
öle evet cnm allah başkasına yaşatmasın

iki gün önce kasık ağrısı şikayetiyle acile gittim canım beta hcg testi fln yaptılar 9.32 çıktı tam 2 gün oluyo bugün 2 katına çıkması gerek bakıcaz :) adet tarihim de bugün olmam gerekti ama olmadım daha olmamda inşallah :))

iki gün önce kasık ağrısı şikayetiyle acile gittim canım beta hcg testi fln yaptılar 9.32 çıktı tam 2 gün oluyo bugün 2 katına çıkması gerek bakıcaz :) adet tarihim de bugün olmam gerekti ama olmadım daha olmamda inşallah :))
hadi inşşş sucuma günü mübarek günde hayırlı haberler al cnm
siz ne kadardır istiyosunuz bebek sorun felan var mıydı

Back
X