Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

pazartesiye kadar bence artık araştırma fln yapma .ne olacaksa olacak zaten herşey allahtan.hayırlısını nasip etsin allah.hiç bişey bilmemek ne kadar kötüyse çok bilmek de bazen kötü olabiliyor.araştırma canım benim.yapma kkendine bunu

Okuduklarımdan çok belirsizlik beni üzüyo üzüleyim mi yoksa bi umut diyip swvineyim mi bilmiyorum ama genel olarak üzgünüm :(( Allah hayırlısını versin tabi ki ama beklemek çok zor belirsizlik içinde :((

Okuduklarımdan çok belirsizlik beni üzüyo üzüleyim mi yoksa bi umut diyip swvineyim mi bilmiyorum ama genel olarak üzgünüm :KK43:( Allah hayırlısını versin tabi ki ama beklemek çok zor belirsizlik içinde :KK43:(
canım sen niye umutsuzsun ben kaçırdım değerin yükselmemiş mi .ne olursa olsun olumlu düşümeyi bırakma asla ,daha çok erken zaten değil mi

canım sen niye umutsuzsun ben kaçırdım değerin yükselmemiş mi .ne olursa olsun olumlu düşümeyi bırakma asla ,daha çok erken zaten değil mi

İki günde 2 katına çıkması gerekiyodu ya canım değerin 18lerde olması gerekirken 14.66 olmuş.. Doktor görmedi sonucu ama özel muayenesi olan bi doktorla konuştum dış gebelik kimyasal gebelikte olabilir dedi kasıklarımda hafif ağrılarımda va. Hastnedeki doktor alttan muayene etti dış gebelik görünmüyo dedi ama değer yükselmemiş. 18 ve üstü çıkarsa hamilesin demişti göstwremedim de ona sonucu :( dua edin lütfen hamile olayım :((

İki günde 2 katına çıkması gerekiyodu ya canım değerin 18lerde olması gerekirken 14.66 olmuş.. Doktor görmedi sonucu ama özel muayenesi olan bi doktorla konuştum dış gebelik kimyasal gebelikte olabilir dedi kasıklarımda hafif ağrılarımda va. Hastnedeki doktor alttan muayene etti dış gebelik görünmüyo dedi ama değer yükselmemiş. 18 ve üstü çıkarsa hamilesin demişti göstwremedim de ona sonucu :KK43: dua edin lütfen hamile olayım :KK43:(
Normal adet günümde bugün ama sanki adet olacakmışım gibi ağrıyo kasıklarımda olmam ama değil mi ya :((

Normal adet günümde bugün ama sanki adet olacakmışım gibi ağrıyo kasıklarımda olmam ama değil mi ya :KK43:(
canım niye bu kadar karamsarsın senn bekle 2gün daha herşey netleşir zaten ama sen kötü düşündükçe kötü olur iyi düşünkü iyi olsun sıkma canınıııııı herşey güzel olacak bebiş oluncaaaa

Normal adet günümde bugün ama sanki adet olacakmışım gibi ağrıyo kasıklarımda olmam ama değil mi ya :KK43:(

Cnm endise etme guzel düşün sonuçta hamilelik ve adet belirtileri benzio biliosn.İnşallah zaman senin için çok çabuk geçer benm içinde benmde salı bat günüm sali ya kadar test için sabretmek istiorm.arkadslrn dediği gibi bat günün yeni geçtiği içinde değerlern çok fazla yukselmems olablr.İnşallah doktor içini ferahltck yanitlr verir cnm sabrin sonu selamet biraz sabır inşallah:KK200:

sen gebeliğini çookk erken öğrenmenin dezavantajını yaşıyosun bence.belki çoğu insanda böyle oluyo farkında bıle deil ki değerin öyle aman aman düşük değiil bak gör o bebiş sarılıp tutunacak annesine

Iyi aksamlar arkadaşlar benide aranıza alır mısınız lütfennn yoksa çıldırıcamm ben yurt dışında yaşıyorum 5 aylık evliyim evlendiğimden beri çocuk isteğimiz var ama henüz denemeler sonuç vermedi ayrıca buraya geldikten sonra gittiğim doktor kontrolünde anemi ve hasimoto hastalığım olduğu ortaya çıktı adet düzensizliği yetmezmiş gibi bide bu çıktı bazı sitelerde okuduğum hasimoto hastalığı gebeliğe engeldir yazısı üzerine korktum ve psikolojik olarak çok acayip bir evreden geçiyorum sanirimm lütfen bana bir akıl verin bu grubun en daim takipcilerindenim adetlerim düzensiz olsada maksimum 33 gün arayla oluyor sat 23 Eylül bat 26 Ekim tahminenn banu86 banu86 benide ekler misin acaba listeye

Iyi aksamlar arkadaşlar benide aranıza alır mısınız lütfennn yoksa çıldırıcamm ben yurt dışında yaşıyorum 5 aylık evliyim evlendiğimden beri çocuk isteğimiz var ama henüz denemeler sonuç vermedi ayrıca buraya geldikten sonra gittiğim doktor kontrolünde anemi ve hasimoto hastalığım olduğu ortaya çıktı adet düzensizliği yetmezmiş gibi bide bu çıktı bazı sitelerde okuduğum hasimoto hastalığı gebeliğe engeldir yazısı üzerine korktum ve psikolojik olarak çok acayip bir evreden geçiyorum sanirimm lütfen bana bir akıl verin bu grubun en daim takipcilerindenim adetlerim düzensiz olsada maksimum 33 gün arayla oluyor sat 23 Eylül bat 26 Ekim tahminenn banu86 banu86 benide ekler misin acaba listeye
canım hoşgeldin aramıza bu hastalıklarınla ilgili burada fikri olan arkadaşlar olacaktır ama henüz çok yeni evlisin ve 5 ay telaşlanmak için kısa bir süre ama bize yaz bol bol stres atma tutma ortamıyız:KK76: enerjimiz boldurr umutsuzluk yok asla asla asla......bilgilerin eksik yaşın ve şehiri de yazarsan ekliyorum hemen

Merhblr cnm hoşgeldin:KK25:
Haşimoto ile ilgili çok bi bilgim yok ama haşimoto hastası olan bi tanidgm Suan hamile.8 yıl olmadı bebekleri tüp bebekle hamile kaldı ama sorun esindeydi hareketli sperm sorunu varms.demek istedgm umutsuz olma henüz erken hemen olmak istiorm die de kendini sartlandirmamani tavsiye ederm.sonuçta hiçbir problemi olmayipta bekleyenlrde var.Nasip cnm güzel düşünelim güzel olsun inşallah:KK68:

Hasimato hastaligi gebelige engeldir hep boyle derler.Ama yengem bu hastalikla korunurken 2 kere hamile kaldi ilk bebegined

sen gebeliğini çookk erken öğrenmenin dezavantajını yaşıyosun bence.belki çoğu insanda böyle oluyo farkında bıle deil ki değerin öyle aman aman düşük değiil bak gör o bebiş sarılıp tutunacak annesine
Aminn canımm benim inşallah haklısın aslında o gün acile gitmeseydim adetime 2 gün vardı daha o değeri görmicektim ve üzülmicektim boşuna ://

Back
X