Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

canım benim bat 3gün geçti fakat gelen giden yok çok fazla akıntım var birde karnımda arar ara batan bir ağrı var pazartesi doktora gidecem bakalım ne olacak:KK57:

Canım senin adet düzensizliğin pko gibi herhangi bir rahatsızlıgın var mı ? eğer yoksa bu geçikme umarım güzel bir haber içindir. Testelerin hala negatif mi çıkıyor ?

Merhaba kizlar valla takip ettim butin yazismalari ama o kadar yoğun bir haftaydi ki yazamadim hepinizi sevgiyle kucakliyorum

Canım senin adet düzensizliğin pko gibi herhangi bir rahatsızlıgın var mı ? eğer yoksa bu geçikme umarım güzel bir haber içindir. Testelerin hala negatif mi çıkıyor ?
slm nasılsın cnm?

oyy inşllah gelmezde pozitifi görürsün ama kanda olupta testte çıkmayabilio

dur bakalım biraz daha bekle anm geç döllenme ihtimali de var

İnşallah kızlar ağzınızdan bal damlıyor ya nasip geçen ay haava değişimi dedm bi gün gecikti bu ay gynflor du ismi sanırım fiitil kullandım ya gecikme yaparmıki ya :(

pko var canım bende ama klomen tedavisine başladığımdan beri yani 5-6 aydır gününü şaşmıyor gayet düzenliydi. 2güm önce kanda negatif çıktı normal testlerde negatif bebek için pek umudum yok büyük ihtimal geçen ayki kimyasal gebelikten dolayı böye oldu bakalım pazartesi gidecem doktora ne diyecek:KK17::KK17::KK17:

herkeslere selamlaarrr kızçelerr.. :KK68: birkaç gündür birazcık yoğundum, o yüzden pek takılamadım buralara.. gördüğüm kadarıyla yeni hamişimiz yok ama bekleyenler çok.. :KK76: banu86 banu86 bugün benim günüm, hiç şaşmadan, hiç umut etmeme izin vermeden geldi kırmızılar :KK11: pazartesi gün için randevu aldım doktora.. malum 1 sene doldu artık bi gideyim noluyo ne bitiyo aşağılarda :KK70: yeni bat 13 kasım

herkeslere selamlaarrr kızçelerr.. :KK68: birkaç gündür birazcık yoğundum, o yüzden pek takılamadım buralara.. gördüğüm kadarıyla yeni hamişimiz yok ama bekleyenler çok.. :KK76: banu86 banu86 bugün benim günüm, hiç şaşmadan, hiç umut etmeme izin vermeden geldi kırmızılar :KK11: pazartesi gün için randevu aldım doktora.. malum 1 sene doldu artık bi gideyim noluyo ne bitiyo aşağılarda :KK70: yeni bat 13 kasım
olsun canım yaaa gelecekse de stres yaratmadan vakitlice gelsin.git bakalım doktora ne diycek hiç gitmedin mi daha önce

Kızlaaaar bu da bu akşamki test sanırım yumurtlama dedikleri bu kadar kısa bişeymil bitti gitti sanırım dimi :KK33::rolleyes:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 32
Back
X