- 8 Temmuz 2015
- 3.709
- 5.911
- 73
amin akşm bizde değerlerimize baktırmaya gittik makina bozukmuş baklım düzslsin gidicezsaol kuzum bende ediyorum inşallah Allah dualarımızı kabul etsin :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin akşm bizde değerlerimize baktırmaya gittik makina bozukmuş baklım düzslsin gidicezsaol kuzum bende ediyorum inşallah Allah dualarımızı kabul etsin :)
canım benim bat 3gün geçti fakat gelen giden yok çok fazla akıntım var birde karnımda arar ara batan bir ağrı var pazartesi doktora gidecem bakalım ne olacak![]()
merhaba canımmMerhaba kizlar valla takip ettim butin yazismalari ama o kadar yoğun bir haftaydi ki yazamadim hepinizi sevgiyle kucakliyorum
slm nasılsın cnm?Canım senin adet düzensizliğin pko gibi herhangi bir rahatsızlıgın var mı ? eğer yoksa bu geçikme umarım güzel bir haber içindir. Testelerin hala negatif mi çıkıyor ?
oyy inşllah gelmezde pozitifi görürsün ama kanda olupta testte çıkmayabilioSelam kızlar bat 16 ben beklemede testler negatif![]()
dur bakalım biraz daha bekle anm geç döllenme ihtimali de varSelam kızlar bat 16 ben beklemede testler negatif![]()
hoşgeldddiin yoksun birkaç gündür.gel kucaklaşalım o zamanMerhaba kizlar valla takip ettim butin yazismalari ama o kadar yoğun bir haftaydi ki yazamadim hepinizi sevgiyle kucakliyorum
oyy inşllah gelmezde pozitifi görürsün ama kanda olupta testte çıkmayabilio
dur bakalım biraz daha bekle anm geç döllenme ihtimali de var
bi bilgim yok bu konudaİnşallah kızlar ağzınızdan bal damlıyor ya nasip geçen ay haava değişimi dedm bi gün gecikti bu ay gynflor du ismi sanırım fiitil kullandım ya gecikme yaparmıki ya![]()
ay sorma canin su hafta sonu yetiştirme kurslari varya onun programlari ile uğraştık stresli bir haftaydihoşgeldddiin yoksun birkaç gündür.gel kucaklaşalım o zaman![]()
bi bilgim yok bu konuda
öle evet cnmTeşekkürler canım .Hayırlısı hakkımızda beklemeye devam .her nasip vaktine esirdir.
pko var canım bende ama klomen tedavisine başladığımdan beri yani 5-6 aydır gününü şaşmıyor gayet düzenliydi. 2güm önce kanda negatif çıktı normal testlerde negatif bebek için pek umudum yok büyük ihtimal geçen ayki kimyasal gebelikten dolayı böye oldu bakalım pazartesi gidecem doktora ne diyecekCanım senin adet düzensizliğin pko gibi herhangi bir rahatsızlıgın var mı ? eğer yoksa bu geçikme umarım güzel bir haber içindir. Testelerin hala negatif mi çıkıyor ?
olsun canım yaaa gelecekse de stres yaratmadan vakitlice gelsin.git bakalım doktora ne diycek hiç gitmedin mi daha önceherkeslere selamlaarrr kızçelerr..birkaç gündür birazcık yoğundum, o yüzden pek takılamadım buralara.. gördüğüm kadarıyla yeni hamişimiz yok ama bekleyenler çok..
![]()
banu86 bugün benim günüm, hiç şaşmadan, hiç umut etmeme izin vermeden geldi kırmızılar
pazartesi gün için randevu aldım doktora.. malum 1 sene doldu artık bi gideyim noluyo ne bitiyo aşağılarda
yeni bat 13 kasım
Hazır yarın iş yokken ben bu akşam da çalışayım bariKızlaaaar bu da bu akşamki test sanırım yumurtlama dedikleri bu kadar kısa bişeymil bitti gitti sanırım dimi![]()
evet bitmiş duruyor canım sonu hayırlı olsun tabi sen son çalışmayı yapsan olur mu olurKızlaaaar bu da bu akşamki test sanırım yumurtlama dedikleri bu kadar kısa bişeymil bitti gitti sanırım dimi![]()