Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Testler belli Zaman geçtikten sonra yanıltıcı olabiliyormuş diyorlar ama tecrübe etmediğimden bilmiyorum :)) Can'ım bi umut vardır belki be hiç belli olmaz inşallah hadi hayırlısı
offff gerçekten ramak kaldı çıldırmama dur bakalım yarın yine yapayım :)

ayyyy ayliiin çok heyecanlandm ben de canım. sabah hemen yapıyapmaz yaz buraya merak ederim ben
acaba koyulaşırmıki birde bendeki heyecanı düşünnn cuma günü işyerinde ateşim çıktı gibi oldu ölçtük ateş falan yok ama ben yanıyorum bugünde aynı şey oldu neler oluyor bana anlam veremiyorum yaaaa:KK53::KK53::KK53: ama çok umutlanmakta istemiyorm birde burada bir arkadaş vardı ışıkta belli oluyor falan demişti o kimdi yaa hatırlıyormusunnn? onun sonucu ne oldu acabaa:KK17::KK17::KK17:

acaba koyulaşırmıki birde bendeki heyecanı düşünnn cuma günü işyerinde ateşim çıktı gibi oldu ölçtük ateş falan yok ama ben yanıyorum bugünde aynı şey oldu neler oluyor bana anlam veremiyorum yaaaa:KK53::KK53::KK53: ama çok umutlanmakta istemiyorm birde burada bir arkadaş vardı ışıkta belli oluyor falan demişti o kimdi yaa hatırlıyormusunnn? onun sonucu ne oldu acabaa:KK17::KK17::KK17:
bu sayfada hatırlamıyorum heralde çok eski ama forumun başka sayfalarında çok gördüm çizgi görülüyosa tamamdır gibi.elinde varsa şimdi ovulasyon yapsana

m
bu sayfada hatırlamıyorum heralde çok eski ama forumun başka sayfalarında çok gördüm çizgi görülüyosa tamamdır gibi.elinde varsa şimdi ovulasyon yapsana
alesef ovulasyon bitti :( hatta yenisini sipariş ettim adet olacam başlarım diye pazartesi geçecek elime ruyamda da ovulasyon aldığımı gördüm :KK53::KK53:offffffffff ne zor iş yaaaaaa. yok canım bu sayfadaydı eminim bunaaa huuuuuuuuuuuuu kimse o çıksın meydanaaaaa:rolleyes::rolleyes:

İyi akşamlar kızlarrrr
Ne canuk yazıosunuz yaa ancca okuyorum :))))
Hepinizi severim öperimmmmmm
Muyuucccckkkkkkkk
Telden giriyorum ikonları yapamadım ;)

m

alesef ovulasyon bitti :KK43: hatta yenisini sipariş ettim adet olacam başlarım diye pazartesi geçecek elime ruyamda da ovulasyon aldığımı gördüm :KK53::KK53:offffffffff ne zor iş yaaaaaa. yok canım bu sayfadaydı eminim bunaaa huuuuuuuuuuuuu kimse o çıksın meydanaaaaa:rolleyes::rolleyes:
Senden umutlandım ha kuzum
Hadi güzel haber ver bize
Bu arada bende de pko var hayıt suyu içiyorum çok iyi geliyo

kızlarrrr birşey oldu umutlanmak istemiyorum ama sabah gebelik testi yapmıştım şimdi baktım çok hafif ama çok hafif ikinci çizgi var ben yanılıyorumdur dimiiii?

Cnmcm heycnini bölmek istemem ama geçen ay benmde testten bikac saat sonra ikinci çizgi çok net çıkmıştı bütün arkadslrm cildirmsti hamilesn olmasa çıkmaz ikinci çizgi bizim hiç çıkmadı falan dediler adetim de 4 gün geçince bayram tatili girmeden kan tahlili yaptrym dedim ve sonuç negatif cikti:KK43:nasıl heycnlnmstn anlatamam Suan seni çok iyi anliorm ama güven Olmuo işte
Forumda saatler sonra ikinci çizgi çıkıp kanda hamile olanlar olmus hiç olmayan okumamstm ama ben ikinci çizgiyi gordgm halde hamile degildm maalesef:63:
Bu arada önceki yorumunda gördüm benmde akintm yoğun gelio bu günlerde bat a 3 gün kaldı test yapsam mi bilemiorm.
Fazla akıntı hamilelik belirtsi olmuyor dimi bende Dedign gibi adetini Bekliyrm ama yine de bi umut diorm :KK17:
Bu aksam bi de miide bulantim oldu adet öncesi oluyr genelde sabaha kadar adetm baslamzsa test yapcm artık die düşünerek eşime aldrdm test:oops:
Noolcak bu halimz:KK43::KK43:

Senden umutlandım ha kuzum
Hadi güzel haber ver bize
Bu arada bende de pko var hayıt suyu içiyorum çok iyi geliyo
ben pek umutlu değilim yaaa nedendir bilmem ama olmayacak gibi geliyo çünkü 3gün önce kanda çıkmadı şimdi idrarda çıkması pek inandırıcı gelmedi bana. banada akrabalar hacdan bir polen gibi birşey getirmişler onu kullanacam ama almadım daha

Cnmcm heycnini bölmek istemem ama geçen ay benmde testten bikac saat sonra ikinci çizgi çok net çıkmıştı bütün arkadslrm cildirmsti hamilesn olmasa çıkmaz ikinci çizgi bizim hiç çıkmadı falan dediler adetim de 4 gün geçince bayram tatili girmeden kan tahlili yaptrym dedim ve sonuç negatif cikti:KK43:nasıl heycnlnmstn anlatamam Suan seni çok iyi anliorm ama güven Olmuo işte
Forumda saatler sonra ikinci çizgi çıkıp kanda hamile olanlar olmus hiç olmayan okumamstm ama ben ikinci çizgiyi gordgm halde hamile degildm maalesef:63:
Bu arada önceki yorumunda gördüm benmde akintm yoğun gelio bu günlerde bat a 3 gün kaldı test yapsam mi bilemiorm.
Fazla akıntı hamilelik belirtsi olmuyor dimi bende Dedign gibi adetini Bekliyrm ama yine de bi umut diorm :KK17:
Bu aksam bi de miide bulantim oldu adet öncesi oluyr genelde sabaha kadar adetm baslamzsa test yapcm artık die düşünerek eşime aldrdm test:oops:
Noolcak bu halimz:KK43::KK43:
canım ben çok umutlu değilim zaten adetim 4gün gecikti karnımda ağrılar var bu nedenle korkuyorum bakalım pazartesi doktora gidince ne olacak... sabırrr sabrın sonu selamett ben 3yılın sonunda ilk kez geçen ay gebelikte pozitifi yakaladım tamda umtlarımın bittii bir andı fakat kimyasal gebelik gelişti ama en azından hamile kalabiliyorum diye düşündüm tekrar umutlarım yeşerdi. sabra ihtiyacımız var başka birşeye değil:KK66::KK66:

canım ben çok umutlu değilim zaten adetim 4gün gecikti karnımda ağrılar var bu nedenle korkuyorum bakalım pazartesi doktora gidince ne olacak... sabırrr sabrın sonu selamett ben 3yılın sonunda ilk kez geçen ay gebelikte pozitifi yakaladım tamda umtlarımın bittii bir andı fakat kimyasal gebelik gelişti ama en azından hamile kalabiliyorum diye düşündüm tekrar umutlarım yeşerdi. sabra ihtiyacımız var başka birşeye değil:KK66::KK66:

Hadi ya çok üzüldüm ama dediğin gibi demekki hamile kalabiliosn:anneadayı: ve inşallah bi dahakine sağlıklı bi hamilelik dönemi gecirrsn cnm:KK68:

Arkadaşlar iyi dilekleriniz ve tesellileriniz için çok teşekkür ederim inşallah Rabbim hepimize tombik tombik bebisler versin banu86 banu86 yaş 25 5 aylik evliyim 4.deneme başka yazmam gereken bisey var mı canım

Back
X