Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

merhabalar
yaklaşık10gündür adet olmuyorum adet gecikmesinin ikinci günü test yaptırdım hamilelik yok dendi birde önceden 0.13gibi yken şimdi 0 koca bir sıfır dendi.
ama adet olamıorum adetten önce akıntım sol kasıkta batmalar seyirmeler vardı .. gaz var sabah ağızada kuruluk var. yardım edin bazen sol tarafıma yatamıorum. salı yada çarşamba test yaptım belli belirsiz bi çizgi belirdi.
ama o kan testinden öncede görüdüğüm çizgi gibiydi . adet olamıorum.. bugunde açık kahverengi akıntım vardı çok açık kahverengi sarıya kaçıo biraz. lütfrn kan testi nekadr doğrudur adet gecikmesinin ikinci günü negatif sonuç alıp bir hafta sonra veya daha sonra pozitif sonuç alan varmı?
nekadar sürede bu sonucu aldınız? yanılma payı varmı ?
lütfen yardım edin çıldırcam adet olamıorum adet olucakmışım gibi ara sıra ağrı girior amayok ...

merhabalar
yaklaşık10gündür adet olmuyorum adet gecikmesinin ikinci günü test yaptırdım hamilelik yok dendi birde önceden 0.13gibi yken şimdi 0 koca bir sıfır dendi.
ama adet olamıorum adetten önce akıntım sol kasıkta batmalar seyirmeler vardı .. gaz var sabah ağızada kuruluk var. yardım edin bazen sol tarafıma yatamıorum. salı yada çarşamba test yaptım belli belirsiz bi çizgi belirdi.
ama o kan testinden öncede görüdüğüm çizgi gibiydi . adet olamıorum.. bugunde açık kahverengi akıntım vardı çok açık kahverengi sarıya kaçıo biraz. lütfrn kan testi nekadr doğrudur adet gecikmesinin ikinci günü negatif sonuç alıp bir hafta sonra veya daha sonra pozitif sonuç alan varmı?
lütfen yardım edin çıldırcam adet olamıorum adet olucakmışım gibi ara sıra ağrı girior amayok ...
bence tekrar bir kan testi yaptırmalısın canım

merhabalar
burada bir arkadaşın adetin 35.günde kanda negatif çıktı ama sonradan hamile olduğunu gördük sayfa 3 de var oku orayı istersen

bnde öle düşünüorumda birde sağda batmalar başladı göğüslerim şişti ..
ama korkuyorum ya yine kocaman bir sıfırsa . kötü bişey çıkarsa :KK43:
ne kadar süredir deniyorsun canım. korkma umudunu da kaybetme bence güzel birşeyler oluyorrrr. ama yindede çok umutlanma doktorumun bir sözü var her zaman negatifi düşün pozitif olursa sevinirsin ama negatif olursa zaten onu bekliyordum dersin diye söyler her zamann sende öyle yap çk umutlanma ama biran önce kan testini yaptır derim ben

ne kadar süredir deniyorsun canım. korkma umudunu da kaybetme bence güzel birşeyler oluyorrrr. ama yindede çok umutlanma doktorumun bir sözü var her zaman negatifi düşün pozitif olursa sevinirsin ama negatif olursa zaten onu bekliyordum dersin diye söyler her zamann sende öyle yap çk umutlanma ama biran önce kan testini yaptır derim ben
çok umutlanmıorum ama her nekadr negetif düşünsemde yüreğim cız ediyor o testi görünce...
7aydır deniyoruz 1buçuk yıllık evliyim. 7aydır negatif görmeye okdr alışsamda olmuo olmuo yine canım yanıo:(

Yeni katilan arkadaslar hos geldiniz ayaginiz ugurlu olsun insallah

canim ya yarin sabah ilk idrarinla bi daha yapsana testi icime hamilesin diye dogdu hadi insallah
ahhhh ahh keşke ama bende umut yok banada değilim gibi geliyo hep kendimi umutlandırmaktan başka birşey değil:KK61::KK61:

çok umutlanmıorum ama her nekadr negetif düşünsemde yüreğim cız ediyor o testi görünce...
7aydır deniyoruz 1buçuk yıllık evliyim. 7aydır negatif görmeye okdr alışsamda olmuo olmuo yine canım yanıo:KK43:[/QUOT
canım dur bakalım bunları söylemek için daha çok erkennn ben 3yıldır negatif görüyorum ama bak hala uğraşıyorum sabırrr Allah verecek bizede inşallah bir bebişşş sıkma canınıı

Ya benim bi arkadaşım var ilk denemelerinde olmuş hatta günü geçmiş havadandır falan demiş, eczanenin önünden geçerken bi test almış vee şoookk
Şimdi bana dioki 15 ay oldu hala nasıl olmuo :KK70:

Heyecanlandım şimdi yaaa :KK70:
ben heyecanlanmak istemiyorummmmmm ama içim pır pır ediyooooooo bride geçen birşey oldu başka bir konuda hz ibrahimin çocuk sahibi olabilmek için ettiği bir duaya rastladım(rabbi heb'li mines salihin) okumaya başladım ikinci tesbih bitti oturuyordum ve bilgisayar açıktı elimde tesbih çekmeye devam ediyorum ama sonra uyku ile uyanıklık arası birşey ama saniyelik mavi gözlü beyaz tenli tatlı bir bebek bana doğru emekliyor sonra titredim ve kendime geldim devam ettim duaya o zamandan beri umudum dahada arttı bugün değil belki ama bir gün benimde bebeğim olacak inanıyorum ben bunaa:KK45:

IMG_20151017_224756.webp
test bu arkadaşlar
ben t de çizgi görüorum ama siz görüomusunuz bilmem

Back
X