- 15 Ağustos 2015
- 15.053
- 7.219
- 248
- 38
son olsun inşalalh canm6 günlük bir gecikmeden sonra bu sabah adet oldum. Bat 21 ocak mis...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
son olsun inşalalh canm6 günlük bir gecikmeden sonra bu sabah adet oldum. Bat 21 ocak mis...
Kusmaya baslayınca anlarsın heeh hheehhh
günaydın kızlaaaar iyi haftalar olsun inşallahhhh
kuşummm hoşgeldinnn özledikkk beeeee taze annişşş tatlış annişşşazrass
allah'ın izniyle alcaz kuzumm alcazzz dualarımız bu yöndeeeayyy böyle söyleyince de bir garip oluyorum ben yaaahahahha inşallah dediğin gibi güzel haberleri alırım canımm
kızz ise mi geldin?izinli değil misin seenyok canım ya hiç ağrım sızım yok valla...arada adet sancısı gibi kasık ağrısı oluyor o kadar...
yatmayı önermiyorlar kuzum normal hayata devam etmek ağır iş yapmamak kaydıyla ,hasta psikolojisinden cıkmak en iyisidir diyorlarkızz ise mi geldin?izinli değil misin seen![]()
Ben napim 2 gün yattım durdum koci çalıştırdım.Soba sönmesin,kestaneleri cevir.fırına pattes attın mı diyerek adamı kuruttumyatmayı önermiyorlar kuzum normal hayata devam etmek ağır iş yapmamak kaydıyla ,hasta psikolojisinden cıkmak en iyisidir diyorlar
sen naptın dağ nasıl getiiii
Amın canm amın ınskızzz allah korusunninşallah öyle şeyler olmaz...allahın izniyle...hee olacaksa başımın üstünde ama dilerim tutunursa kolya geçer gebeliğim
![]()
allah'ın izniyle alcaz kuzumm alcazzz dualarımız bu yöndeee
ahahahaha sefan olsun iyi yapmışsınBen napim 2 gün yattım durdum koci çalıştırdım.Soba sönmesin,kestaneleri cevir.fırına pattes attın mı diyerek adamı kuruttumSizde ne var ne yok bacımm
![]()
gaz olur zaten kuşummm oluyormuş yaniiiarada sağ kasığımda bir batma oluyo pıt pıt gibi ama psikolojik mi yoksa gazdan mı emin olamıyorum çünkü inanılmaz gazım var kuzum yaaa35 yasına kadar olmayan gaz mevcut vucudumda
gazman gibi oldum hahaha
kızz ise mi geldin?izinli değil misin seen![]()
gaz olur zaten kuşummm oluyormuş yaniiiolsun olsun gazman ollll
![]()
Hadi hayırlısı kuzumm sıkı sıkı tutunsun inşallah miniğin annesinegeldim kuzummm 4 gün dinlendim doktor normal hayatına dönebilirsin agır kaldırma dedi sadece...birde bol su iç kabız olma dedi ilaçlarını da düzgün kullan yeterli dedi...
Ben napim 2 gün yattım durdum koci çalıştırdım.Soba sönmesin,kestaneleri cevir.fırına pattes attın mı diyerek adamı kuruttumSizde ne var ne yok bacımm
![]()
Hadi hayırlısı kuzumm sıkı sıkı tutunsun inşallah miniğin annesine![]()
Gel Bursaaya ben yakarım sana soba kusum ayıpsınnohhhhh ne güzellll valla bir soba yansa bende dibinden ayrılmam ohh kestane keyfiii![]()
Yaaaaa oy masallahhhhhminiklerim teyzesi2 taneler....inşallah sıkı sıkı tuutnurlar annelerine...çok tuhaf bir duygu inan ki yaşadıgınızda anlayacaksınız sizde...sonucta henüz belli olmasa bile onların içinizde bir mücadele verdiğini düşünmek bile duygusallaştırıyor insanı
geçirçez allah'ın izniyleee hep birlikte neler geçirdiiik kuzummmkullandıgım jelden kaynaklanıyor o gazda...hayırlısı bakalım pazar güne kadar gün nasıl geçicekbilmiyorummm