Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

yatmayı önermiyorlar kuzum normal hayata devam etmek ağır iş yapmamak kaydıyla ,hasta psikolojisinden cıkmak en iyisidir diyorlar :KK66:
sen naptın dağ nasıl getiiii
Ben napim 2 gün yattım durdum koci çalıştırdım.Soba sönmesin,kestaneleri cevir.fırına pattes attın mı diyerek adamı kuruttum:KK70:Sizde ne var ne yok bacımm:cool:

allah'ın izniyle alcaz kuzumm alcazzz dualarımız bu yöndeee

arada sağ kasığımda bir batma oluyo pıt pıt gibi ama psikolojik mi yoksa gazdan mı emin olamıyorum çünkü inanılmaz gazım var kuzum yaaa :D 35 yasına kadar olmayan gaz mevcut vucudumda :D gazman gibi oldum hahaha

Ben napim 2 gün yattım durdum koci çalıştırdım.Soba sönmesin,kestaneleri cevir.fırına pattes attın mı diyerek adamı kuruttum:KK70:Sizde ne var ne yok bacımm:cool:
ahahahaha sefan olsun iyi yapmışsın :D:D:D
valla aynı kuşum bee cumartesi dolandım ben de avm arşınladım . dün de geç kalktık kahvaltı vs ev keyfi,bi akşam yemeğe cıktık geldik klasik kış h.sonusu :)

arada sağ kasığımda bir batma oluyo pıt pıt gibi ama psikolojik mi yoksa gazdan mı emin olamıyorum çünkü inanılmaz gazım var kuzum yaaa :KK70: 35 yasına kadar olmayan gaz mevcut vucudumda :KK70: gazman gibi oldum hahaha
gaz olur zaten kuşummm oluyormuş yaniii :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200: olsun olsun gazman ollll :KK45::halay:

Hadi hayırlısı kuzumm sıkı sıkı tutunsun inşallah miniğin annesine:dua::dua:

miniklerim teyzesi :D 2 taneler....inşallah sıkı sıkı tuutnurlar annelerine...çok tuhaf bir duygu inan ki yaşadıgınızda anlayacaksınız sizde...sonucta henüz belli olmasa bile onların içinizde bir mücadele verdiğini düşünmek bile duygusallaştırıyor insanı

miniklerim teyzesi :KK70: 2 taneler....inşallah sıkı sıkı tuutnurlar annelerine...çok tuhaf bir duygu inan ki yaşadıgınızda anlayacaksınız sizde...sonucta henüz belli olmasa bile onların içinizde bir mücadele verdiğini düşünmek bile duygusallaştırıyor insanı
Yaaaaa oy masallahhhhh:dua::KK200::KK200::KK200:

Back
X