Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayak fanımız vardı kar yağınca cok tepinmişler üstünde bozulmuş.Söyledim onu yaptıralım diye götürdüler bakalımcan ayak ucu fanı al inanılmaz ısıtıyor....para değil birde...35-40 lira birşey...
kuşumm kuşummmm ne diyorlar hep belirtiler birbiriyle aynı hepsi o yüzden evhamlarının üzerine kapak kapar mısınnnnadet belirtilerim başladı benim yaaaaakasıklarım belim agrıyo
Cenabet mi geziyormuş 3 gündür abowwwwwwwwallah'ım ne olur fake olsun!
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...kalma-olasiligim-var-mi.975909/#post-49364921
allaaaaaaaaaahhhhben çıtayı yükseltiyorum bu hafta tatil desinler barihahahahha
allah'ım ne olur fake olsun!
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...kalma-olasiligim-var-mi.975909/#post-49364921
Cenabet mi geziyormuş 3 gündür abowwwwwwww![]()
ahahah dayanamadımm az önce aynını yazdımCenabet mi geziyormuş 3 gündür abowwwwwwww![]()
Bende aldım kız yırtıldı benimm 2 aydavalla canım yaklaşık 8yıldır vazgeçilmezim ugg.. 3.çifti eskitiyorum ayaklarım başka türlü ısınmıyo![]()
ahahaha yani piss kokcaakahahah dayanamadımm az önce aynını yazdım![]()
rsmen geyik yap diyor zaten allah'ın aşkına nedir bu böylegelin hadi biraz geyik yapalım yaaa![]()
yapalımmmgelin hadi biraz geyik yapalım yaaa![]()
ben koruparktan alıyorum kuzu bi tanesini nursaceden indirimden yakalamıştım .2sini de markapark'dan aldım. koray artık replika satmaya başladı yaBende aldım kız yırtıldı benimm 2 aydaKorayın malları zaten hep sorunlu
![]()
kız ben normalde 3gün duramıyorum gün aşırı yıkanıyorum o da kışınahahaha yani piss kokcaak![]()
ucundan parmak cıktı 2 ayda kackere götürdüm değişim yapmadııben koruparktan alıyorum kuzu bi tanesini nursaceden indirimden yakalamıştım .2sini de markapark'dan aldım. koray artık replika satmaya başladı ya![]()
yahu yoktur öyle birşey sırf millet yazsın diye öyle yapıyolarkız ben normalde 3gün duramıyorum gün aşırı yıkanıyorum o da kışın
regliyken basıyolar bana saç yıkıyorum yıkanmıyorum diyebi de o halde kokulu kokulu geziyor dayaanmıcam
![]()