- 15 Ağustos 2015
- 15.053
- 7.219
- 248
- 38
benim tam o gün olduğu için normal geliyo bna kuzu yarın başlar ağrın belki sen çalışmayı ihmal etme gene deyarın normalde ama bu ay ağrı sızı da yok anlamadım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim tam o gün olduğu için normal geliyo bna kuzu yarın başlar ağrın belki sen çalışmayı ihmal etme gene deyarın normalde ama bu ay ağrı sızı da yok anlamadım![]()
Yok önümüzdeki haftaya kadr gün aşırı calıscaz kısmetse.Son hafta ya söz veremiyormbenim tam o gün olduğu için normal geliyo bna kuzu yarın başlar ağrın belki sen çalışmayı ihmal etme gene de
günaydın canımm hayırlı cumalar..Nasıl oldunGünaydın kızlar.. Hayırlı cumalar.
iyiyim kuzum sen nasılsın? İlk gün kanamam ve hafif ağrım oldu sonra kesildi canım.günaydın canımm nasılsın kanaman kesildi değil mi ağrın sızın yok ?ayperri
iyiyim canım sağol ilk gün hafif ağrım oldu sonra olmadı şükür.günaydın canımm hayırlı cumalar..Nasıl oldun
Normalde zaten ağrı kesici içince bikac saat sonra normal hayatına devam edebiliyorsun.Ben ertesi gün at binmeye gittim düşüniyiyim canım sağol ilk gün hafif ağrım oldu sonra olmadı şükür.
son hafta ben de salıyorum ya ne yalan söyleyeyimYok önümüzdeki haftaya kadr gün aşırı calıscaz kısmetse.Son hafta ya söz veremiyorm![]()
ben de iyiyim hamdolsun kuzum .oh çok şükür bunu da atlattın gitti sonu güzel olsun inşallahhhiyiyim kuzum sen nasılsın? İlk gün kanamam ve hafif ağrım oldu sonra kesildi canım.
:) aynen kuzum anlık ağrı oluyor sonra hersey normal korkulacak hicbirsey yokmusNormalde zaten ağrı kesici içince bikac saat sonra normal hayatına devam edebiliyorsun.Ben ertesi gün at binmeye gittim düşün![]()
Insaalh canım ya. Bakalım bundan sonraki 6 ay ne gosterecek belkide yapisiklik gibi birsey vardı o gitmiştir.ben de iyiyim hamdolsun kuzum .oh çok şükür bunu da atlattın gitti sonu güzel olsun inşallahhh
Hafif yapışıklıklar açılıyormuş ins sebep olur cnm.İlk 4 ay hamilelik yasayan cokmus hsgden sonra.İnsallah seninde sebebin olurInsaalh canım ya. Bakalım bundan sonraki 6 ay ne gosterecek belkide yapisiklik gibi birsey vardı o gitmiştir.
inşallah canım inşallah rabbim büyük hiç belli olmaz :) inşallah 6aya bile kalmıcakInsaalh canım ya. Bakalım bundan sonraki 6 ay ne gosterecek belkide yapisiklik gibi birsey vardı o gitmiştir.
Aksama ne yemek var hatun
biber dolması yapcam kıyma çıkardım buzluktan ,tarhana çorbam var dünden dolapta artık yapmazsam bozulacak 2-3tane kabağım var onları da fırına atıp yoğurtlarım bitsinler diye düşünüyorum.sen napcaksınnAksama ne yemek var hatun![]()
ohhh menü sukelaabiber dolması yapcam kıyma çıkardım buzluktan ,tarhana çorbam var dünden dolapta artık yapmazsam bozulacak 2-3tane kabağım var onları da fırına atıp yoğurtlarım bitsinler diye düşünüyorum.sen napcaksınn
cıkcam 3bucuk gibi doktora gitcem göz için.
bu arada benim sevimsiz yüzsüz misafirde gelmeye başladı sökülür akşama muhtemelen![]()