Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

ohh sizin yemekler hazır kızlar benimde dün hazırdı ne yapıcam hiç bilmiyorum.

ohhh menü sukelaa:kk77:Bende kendime taze fasulye yaptum kociye senin güveçte tavuktan.:kahve:Hadi git bakalım ne dicek dr.
Ay geldi mi sevimsizzz:KK11:Biz senle artık mayısa kadar gelirse gelsin moduna aldık kendimizi zaten:cool:Mayıstan sonra gelsin sorcaz biz onaaa:KK11:
oh tmm senin menü de hazır :kk77:
kafada hazır olunca daha kolay oluyo afiyetler olsun size de canişkom.
hüf gideyim bakayım ne dicek hakikaten :KK43: ordan da eve geçerim direk zaten ..
geldi gelmez mi :@zaten saati şaştı hiç oralı değilim normalde öğleden önce gelmesi gerekirdi :KK70:eskiden olsaa ohoooo :KK70:

ohh sizin yemekler hazır kızlar benimde dün hazırdı ne yapıcam hiç bilmiyorum.
haftasonu yap bi makarna gitsin:KK66:Ben cok sıkısınca mantarlı kremalı makarna yapıyorum.Tek cesit mi diyodu eskiden koci,dısardan yiyince makarna ana yemek evde ara sıcak mı oluyor dedim 1-2 isledim kafasına simdi kabul ediyor:KK70:

haftasonu yap bi makarna gitsin:KK66:Ben cok sıkısınca mantarlı kremalı makarna yapıyorum.Tek cesit mi diyodu eskiden koci,dısardan yiyince makarna ana yemek evde ara sıcak mı oluyor dedim 1-2 isledim kafasına simdi kabul ediyor:KK70:
hahah iyi yöntemmiş :D benimki de bi türlü ıspanağı kabul edemiyor yanında çorba ve yoğurtla :D diyorum bunun içinde pirinç var yanına pilav makarna olmaz haa doğru diyor :D bi sonraki ıspanak görüşünde gene aynı tepki :D:D

kızlar günaydın hipermetrop başlamış bende o.O 10saat pc başında çalışıyorum deyince gözlüksüz asla çalışma dedi gözlük verdi 0.50
yeni doğmuş bebeği günde 10saat pc bkarşısında tutsan 3ayda gözleri bozulur dedi.
göz kuruluğu da aynen devam damla verdi bla bla bla :ukala:

günaydınnn cumartesi çalışan kaderdaşlarım burada mııııı kaldırın elleri bakayımmmm :kahve::stop:

kızlar günaydın hipermetrop başlamış bende o_O 10saat pc başında çalışıyorum deyince gözlüksüz asla çalışma dedi gözlük verdi 0.50
yeni doğmuş bebeği günde 10saat pc bkarşısında tutsan 3ayda gözleri bozulur dedi.
göz kuruluğu da aynen devam damla verdi bla bla bla :ukala:
Gecmis olsun canımm..0.50 cok büyük değil Allahtan:KK51:Hemen al takmaya basla ama sen yinede ihmal etmeo_O

yeni çıkan ince kemik gözlükler cok hos duruyor.Bende onlardan aldım.koci pek sevdi evde bile nerde gözlükler taksana diyor:KK70:
ben de öyle bir şey bakcam aynen :D sen nerden aldın atasun mu ?
tak sen de adama tak da salın şöyle bi :D bu akşam ihmal etme çalışmayı var mı ağrın

ben de öyle bir şey bakcam aynen :KK70: sen nerden aldın atasun mu ?
tak sen de adama tak da salın şöyle bi :KK70: bu akşam ihmal etme çalışmayı var mı ağrın
yok kız akıntı var ama ağrı yok o_OBen heykelde bi optikden aldım.Kayınpederin arkadaşıymış.65 tl ye aldım.Zaten dinlendirici ya pahalı bisey almadım o yüzden.
Aksama calısma var ama kına da var.Bu ay böyle kostur kostur oldu hep:eek:Tavuk almaya kalmıcam kınada görünüp gelcem artık:ruh:

Ben bekliyorum bakalim hayirlisi.. dun test yaptim negatifti. Ama erken gebelik testi değil normal iydi. Pek fark oluyor mu bilmiyorum..
normalde gecikmen olur mu peki ,belki geç döllenme flndır.eğer gelen giden olmazsa pzt tsti tekrarla ya da direk kan ver her türlü çıkar orda.

yok kız akıntı var ama ağrı yok o_OBen heykelde bi optikden aldım.Kayınpederin arkadaşıymış.65 tl ye aldım.Zaten dinlendirici ya pahalı bisey almadım o yüzden.
Aksama calısma var ama kına da var.Bu ay böyle kostur kostur oldu hep:eek:Tavuk almaya kalmıcam kınada görünüp gelcem artık:ruh:
arkadaş almış 190lira çok geldi dinlendiriciye aynen o.O bakcam bakalım ben de .. heykel de bana ters yahu o.O pff
ayy bi kaç ay önce benim de öyle olmuştu :D mecbur kalmıştık tavuk alma bi de sonrası çorba içelim muhabbeti yapmışlardı benim yumurtalar bozuldu eve gidene kdr gene çalışmıştık gerçi hoş bişeye yaramadı ama :D olsun kuzuş sen elinden geleni yap takdir rabbimin

arkadaş almış 190lira çok geldi dinlendiriciye aynen o_O bakcam bakalım ben de .. heykel de bana ters yahu o_O pff
ayy bi kaç ay önce benim de öyle olmuştu :KK70: mecbur kalmıştık tavuk alma bi de sonrası çorba içelim muhabbeti yapmışlardı benim yumurtalar bozuldu eve gidene kdr gene çalışmıştık gerçi hoş bişeye yaramadı ama :KK70: olsun kuzuş sen elinden geleni yap takdir rabbimin
koca sabah diyorki bizim is yattı ozman bugün dedi.Niye dedim.Sen simdi fön attırırsın o fön pazartesiye kadar dursun dersin bizim is yatar diyo:KK70:Dedim hayır cocugum için fönümü feda etcem iste bak gör.Vay arkadaş gözlerim yasardı suan diyor:confused:

Bundan kullandim kizlar kullanan var mi aranizda. Erkeni degil galiba..

Eklentiler

• IMG_20170114_104528.webp
    IMG_20170114_104528.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 19
Back
X