Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oh tmm senin menü de hazırohhh menü sukelaaBende kendime taze fasulye yaptum kociye senin güveçte tavuktan.
Hadi git bakalım ne dicek dr.
Ay geldi mi sevimsizzzBiz senle artık mayısa kadar gelirse gelsin moduna aldık kendimizi zaten
Mayıstan sonra gelsin sorcaz biz onaaa
![]()
haftasonu yap bi makarna gitsinohh sizin yemekler hazır kızlar benimde dün hazırdı ne yapıcam hiç bilmiyorum.
insss
hahah iyi yöntemmişhaftasonu yap bi makarna gitsinBen cok sıkısınca mantarlı kremalı makarna yapıyorum.Tek cesit mi diyodu eskiden koci,dısardan yiyince makarna ana yemek evde ara sıcak mı oluyor dedim 1-2 isledim kafasına simdi kabul ediyor
![]()
Gecmis olsun canımm..0.50 cok büyük değil Allahtankızlar günaydın hipermetrop başlamış bende10saat pc başında çalışıyorum deyince gözlüksüz asla çalışma dedi gözlük verdi 0.50
yeni doğmuş bebeği günde 10saat pc bkarşısında tutsan 3ayda gözleri bozulur dedi.
göz kuruluğu da aynen devam damla verdi bla bla bla![]()
Burdaaaaaaaaaaagünaydınnn cumartesi çalışan kaderdaşlarım burada mııııı kaldırın elleri bakayımmmm![]()
alcam alcam kuzum atasuna bi bakayım dedim haminne gibi gözlük vermesinlerGecmis olsun canımm..0.50 cok büyük değil AllahtanHemen al takmaya basla ama sen yinede ihmal etme
![]()
yeni çıkan ince kemik gözlükler cok hos duruyor.Bende onlardan aldım.koci pek sevdi evde bile nerde gözlükler taksana diyoralcam alcam kuzum atasuna bi bakayım dedim haminne gibi gözlük vermesinler![]()
ben de öyle bir şey bakcam aynenyeni çıkan ince kemik gözlükler cok hos duruyor.Bende onlardan aldım.koci pek sevdi evde bile nerde gözlükler taksana diyor![]()
yok kız akıntı var ama ağrı yokben de öyle bir şey bakcam aynensen nerden aldın atasun mu ?
tak sen de adama tak da salın şöyle bibu akşam ihmal etme çalışmayı var mı ağrın
normalde gecikmen olur mu peki ,belki geç döllenme flndır.eğer gelen giden olmazsa pzt tsti tekrarla ya da direk kan ver her türlü çıkar orda.Ben bekliyorum bakalim hayirlisi.. dun test yaptim negatifti. Ama erken gebelik testi değil normal iydi. Pek fark oluyor mu bilmiyorum..
arkadaş almış 190lira çok geldi dinlendiriciye aynenyok kız akıntı var ama ağrı yokBen heykelde bi optikden aldım.Kayınpederin arkadaşıymış.65 tl ye aldım.Zaten dinlendirici ya pahalı bisey almadım o yüzden.
Aksama calısma var ama kına da var.Bu ay böyle kostur kostur oldu hepTavuk almaya kalmıcam kınada görünüp gelcem artık
![]()
normalde gecikmen olur mu peki ,belki geç döllenme flndır.eğer gelen giden olmazsa pzt tsti tekrarla ya da direk kan ver her türlü çıkar orda.
koca sabah diyorki bizim is yattı ozman bugün dedi.Niye dedim.Sen simdi fön attırırsın o fön pazartesiye kadar dursun dersin bizim is yatar diyoarkadaş almış 190lira çok geldi dinlendiriciye aynenbakcam bakalım ben de .. heykel de bana ters yahu
pff
ayy bi kaç ay önce benim de öyle olmuştumecbur kalmıştık tavuk alma bi de sonrası çorba içelim muhabbeti yapmışlardı benim yumurtalar bozuldu eve gidene kdr gene çalışmıştık gerçi hoş bişeye yaramadı ama
olsun kuzuş sen elinden geleni yap takdir rabbimin