bana bir kez eşimin halası öyle baskı yapar gibi konuştu daha yeni evliydim. Kayınvalidem halletmişti onu, bana gerek kalmadan. Birde karşı komşumun yaptığını hiç unutmam.Ama 2. ye tekrar edicek olursa daha laf ağzından çıkmadan fena benzeticem...İsmini unutum, tarihini unuturm ama söyleneni asla unutmam. Fevride davranmam yeri geldimi şap yapıştırırım ardımada bakmam...
Bana geçen şu kadın varya dediki neden stres yapıcaksın ki tadını çıkar... Yapmıcam demiyorsun yapmak istiyorsun ama bu süre içinde geçen hergün sana bahşedilmiş bir özgürlük. tadını çıkar gez toz, kafanı dinle yapmak istediğin ne varsa yap. o zamanını bekliyorsa sende o zamana kadar bende bunu yapmadım deme? milyonlarca senin yerinde olmak isteyen insan var bunu unutma dedi.. Bi iyi geldi o bana...
Şüpheye düştüklerinden zaten uzak durmak gerekir, kalbinin ısınmadığı insan ne olursa olsun ama baştan ama sondan illa bir prüz çıkartıyor.
Ben deli, benim eşim benden deli... Ben yine kalp kırmıyayım, kul hakkına girerim belki falan düşünürümde ama o güzel bir kalaylar.