- 15 Ağustos 2015
- 15.053
- 7.219
- 248
- 38
yaptığın gibi yaz bizeSuan annemlerdeyim istanbula dönünce yapıcak bugün 2 de otobüs kalkıyor 4 de falan anca yaparım galiba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaptığın gibi yaz bizeSuan annemlerdeyim istanbula dönünce yapıcak bugün 2 de otobüs kalkıyor 4 de falan anca yaparım galiba
Vücut ve kafada yorgun olunca hiç fayda etmiyoraman aman valla zaten evde biri hasta oldu mu illa satıyor yabol bol c vitamini portakal kivi fln ye.
valla canım ben çok seviyorum uykuyu ama geç yatıyorum yatmam 12yi geçiyo yetmiyo haliyle de![]()
aynen canım inşallah bakalım bu sefer de bahar yorgunlukları yapışır kalırVücut ve kafada yorgun olunca hiç fayda etmiyorneyse şu havalar geçse düzelir
günaydın cnm nasılsın bebiş nasılGünaydın canlar :)
bi kutu mutlulut çikolata kutusu 22 subata ertelenmisss pofftabi cnm ben seviyorm böyle kutlayalaımDoğumgünü yıldönümü
![]()
aaa kız ben onu alcaktım unuttum yaabi kutu mutlulut çikolata kutusu 22 subata ertelenmisss poffNe güzel yarına hazırlamıştım kendimi
cansu1109
![]()
daha iyi bi kutu hazırlamak için dur alma ben sana söylerim içinden çıkanları öyle alırsın begenirsenaaa kız ben onu alcaktım unuttum yaa
neden ertelemişler ki acaba![]()
Şükür ALLAH(c.c)'ıma canım iyiyiz ikimizde haftalık doktor kontrollerimiz oluyorgünaydın cnm nasılsın bebiş nasıl
aynen canımmm naptınnn yaptın mıııı merakla beklemedeyiiiizhiranur3419 yaptın mı test?
aynen kuşum fenaaa sabah direksiyonu tutamadım ellerim sızladı 2km yolu gelene kdrgünaydın hanımlaar hava yine buzzzzzzzzzzzz![]()
Yaptım canım ama negatif normalde hiç gecikmez bu kadar neden böyle oldu anlamadımaynen canımmm naptınnn yaptın mıııı merakla beklemedeyiiiiz![]()
hiranur3419
bir deluthien58 arkadaşım unuttun bizi gene ????
allah allahYaptım canım ama negatif normalde hiç gecikmez bu kadar neden böyle oldu anlamadım
En son 22.günümde oldu sonra annemlere gittim 25.gün adet olmam gerekiyordu ama büyük ihtimalle 12 13 gün çatladı yumurta ovulasyon testi yapmıştım bikaç günallah allah
geç döllenme fln olmuş olabilir mi ki en son ilişki üzerinden kaç gün geçti hatırlıyor musun
belli olmaz cnm olur mu olur son ilişkiden snra 14gün geçmemiş daha çünküEn son 22.günümde oldu sonra annemlere gittim 25.gün adet olmam gerekiyordu ama büyük ihtimalle 12 13 gün çatladı yumurta ovulasyon testi yapmıştım bikaç gün
Cok soğuk cokkaynen kuşum fenaaa sabah direksiyonu tutamadım ellerim sızladı 2km yolu gelene kdr
nasıl geçti dün akşammmmm
ahahaah iyimişCok soğuk cokkDügün havasında geçti döktük kurtları geldik
Yemekleri kötü ama.Ben yemek ilk kez yedim wamtesta bi et geldi dedik dana herhalde 2o yasında filandı.Koci pilavı keşke sen yapsaydın yapamamış bunlar dedi
![]()