Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Benim ağrım yok kuzum bende bebek toplanması sandım ama bebek toplanması tek bölgesi olur her yer sert olmaz birde iki bebek her seferinde aynı anda taş gibi olmaz bebek toplanması nst de çıkmaz çünkü bebeğin olduğu yer hariç diğer yerler yumuşak olur. Benim nefesim kesiliyor basınç oluyor sonra taş gibi oluyor hareket edemiyorum nst de 100 üstü çıkıyor kasılmalar. Keşke toplanma olsaydı ama değil😞 ama işte hep dinleniyorum Allah’a emanet ettim yarında kontrol var zaten ikizlerde bu haftalarda başlıyor zorluklar hayırlısıyla geçer zaman inşallah
Rabbim yardımcın olsun canm ya kolay geçsin inşallah bu süreç hepimiz için .

Bende bugün kontrole gittim doktorum bundan sonra 2 haftada 1 gel dedi. Hastanenin gebelik okuluyla görüştüm eğitimler neler vs diye ona da gitmeyi düşünüyorum inşallah bir sıkıntı olmazsa🙏🏻 bebiko da güzel bir görüntü vermedi başını geriye doğru yatırdı durdu 😂
Neden iki haftaya dusurdu canim kontrolleri bana bir ay sonra gel dedi Ağustosta gidicem.

Kızlar namazdan sonra ilk defa isimli dua edeyim dedim kimin kullanıcı adı aklıma geldiyse tek tek dua ettim zorladım resmen hafızamı 😂 hatırlamadıklarım içinde toplu ettim Allah kabul etsin inşallah
Teşekkur ederim canim bende hep dua ediyorum hamişlere isim olarak edemesemde şu ara balik hafizali oldugum için isimleri hatrlayamiyorum🤣Bu arada namazda eğilirken bu ara zorlanmaya başladim alt karnim acimaya basladi artik sende oluyormu 🤰

Benim bebekler bi baş asagı bi baş yukarı değişiyor her kontrolde ayrıca bu haftalarda baş aşagı olması doğum demek değil canım doktorlar niye böyle panik yaptırıyor anlamış değilim bazı bebekler 9 ay baş asagı duruyor eltimin oğlu gibi
Aşkım o gün kendi doktorum yoktu başkasına gittim hiçte memmun kalmadım zaten sorma . Birde dedi bebek böyle ilte sezeryan demek bakalım vs diye . Hayır sezeryandan kaçınmıyorum ama daha küçük bu bebek sürekli döner zaten . Ne insanın moralini bozuyorsun

Canım benim de 29’du geçen gün 31 ölçtü. 25’in altına düşünce riskli oluyor sen fazla ayakta kalıp yorulma ve çok yürüme yeter sıkma canını. Ben işe gidip geliyorum mesela çok sıkıntılı bir uzunluk değil

Canım benimki günde birkaç kez bile dönüyor olabilir her gittiğimde farklı yerde dkdkdkd Stres yapma daha çooook var döner annesi
Ya doktorun gıcıklığı o gün keşke kendi doktorumu bekleseydim sinir etti beni gereksiz yere

Aşkım o gün kendi doktorum yoktu başkasına gittim hiçte memmun kalmadım zaten sorma . Birde dedi bebek böyle ilte sezeryan demek bakalım vs diye . Hayır sezeryandan kaçınmıyorum ama daha küçük bu bebek sürekli döner zaten . Ne insanın moralini bozuyorsun
Sezeryan mı normal mi ona karar vermeye tekil gebeler için erken ya bazıları sırf para almak için bile sezeryan diyor boşver kendi doktorun hariç takma kimseyi

Eğilme canım allahtan merhametlisi yok. Ben oturarak göz temasıyla kılıyorum eğilmiyorum yasak zaten. Bi koltukta yada sandalye de kıbleye dön kıl. Uzanarak kılsan bile emin ol Allah kabul eder çabamızı görüyor ya çok şükür 🥰♥️

Kızlar bebeği dönmeyen var mı ? Benim bebiş popo aşşağı hala.. doktor zamanı var dedi ama bu haftalarda dönmesi istenilir demişti . Yarın perinatolojide randevum var orayada soracağım ama .
Benimkide başı yukarıda. Banada her seferinde ters diyor . Ama sorun değil benimki sezeryan olacağı için. Benim ilk bebeğimde 35 de bile tersti. Ben gir gir yapar gibi emekledim çocuk döndü.

Benimkide başı yukarıda. Banada her seferinde ters diyor . Ama sorun değil benimki sezeryan olacağı için. Benim ilk bebeğimde 35 de bile tersti. Ben gir gir yapar gibi emekledim çocuk döndü.
Vallaha canım hiç önemsemiyorum dönerse kendi bilir dönmezse sezeryanada okeyim 😬 çünki normal doğum gözümü korkutuyor biraz çokta istiyorum aslında ama o sancıya ağrıya dayanabilirmiyim bilmiyorum

Bende bugün kontrole gittim doktorum bundan sonra 2 haftada 1 gel dedi. Hastanenin gebelik okuluyla görüştüm eğitimler neler vs diye ona da gitmeyi düşünüyorum inşallah bir sıkıntı olmazsa🙏🏻 bebiko da güzel bir görüntü vermedi başını geriye doğru yatırdı durdu 😂
Ben gittim eşimle birlikte mezuniyet belgemi de aldım 😂😍😍😍 çok zevkliydi

Back
X