- 23 Aralık 2016
- 2.444
- 1.405
- 133
- 35
Moralim bozuldu bekleyeceğim artıkHayırlısı olsn canm en garantı adet gecmesını beklemek ben gecıkmenın 5.gunu yaptm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Moralim bozuldu bekleyeceğim artıkHayırlısı olsn canm en garantı adet gecmesını beklemek ben gecıkmenın 5.gunu yaptm
Geçmedi canım adet günüm bugüngünün gecmismiydi?
Bozma canm moralını sebepsız 9 ay bekledm ben herseyın bı vaktı zamanı var olur ıns hayırlı zamandaMoralim bozuldu bekleyeceğim artık
Hayırlısı ya sanki adet olacağım ben karnıma ara sıra ağrı giriyorBozma canm moralını sebepsız 9 ay bekledm ben herseyın bı vaktı zamanı var olur ıns hayırlı zamanda
hadi bakalım inşallah gelmeezGeçmedi canım adet günüm bugün![]()
Bugün adetim geçeli 2. Günüm oldu ve gelen giden yok ama karnım ağrıyor sanırım adethadi bakalım inşallah gelmeez![]()
İnşallah canım benim bugün gecikmemin 2. Günü inşallah olur dua et bana..Bozma canm moralını sebepsız 9 ay bekledm ben herseyın bı vaktı zamanı var olur ıns hayırlı zamanda
bence de yavruşum ne yapcaksın ki zaten kurunun yanına başka :)Dimi hiccc atraksiyon aramıyım bu saatten sonra![]()
vardır bi hayır mutlaka canım üzme kendini allah sağlık versin bu ay olmaz öbür ay olur zamanı gelmemiş demek ki dahaNegatif çıktı yaa![]()
günaydın bebişim havalar bi anda tuhaflaştı ya gene o yapıyor olabilir geçmedi mi halaGünaydın kızlaar ,hayırlı cumalar
Dün aksamdan beri bi bas ağrısı sormayın gitsin,agrı kesici ve üzerine 2 fincan kahve içtim bana mısıın demedi![]()
Dün aksam dus aldım yattım ondan mıdır,üsüttüm mü naptım anlamdımgünaydın bebişim havalar bi anda tuhaflaştı ya gene o yapıyor olabilir geçmedi mi hala![]()
o yapmıştırDün aksam dus aldım yattım ondan mıdır,üsüttüm mü naptım anlamdımYok ya geçmedi bacım
![]()
Hayirli olsun kopkuoyu heme maasaallahcansu1109
babyloading87 @ayperri kızlaarrr gunaydıınnnn test yaptm veeee hamıleyyyyııııııımmmm ınsaallah darısı sızlere olsn canlarEki Görüntüle 1964572
Aa öylemiymissso yapmıştırhemen etkiliyo zaten ..
hay allah ya inşallah geçr bugün.cuma vakti yalnız ağrıyan yerini çok dillendirme, 1hafta sürer diye bi söylenti var ne olur ne olmaz..
öyle diyorlar kuzu o yüzden konuşmamakta fayda varAa öylemiymisssSustumm tmm
Sen napığosun