Kızlar merhaba uzun zamandır girmemişim buraya

keyfim hiç yok açıkçası. Sıcaklar öyle bunalttı ki her gün ağlıyorum desem yeridir nefes alamadığım için

alerjik bir bünyem de var o kadar nefessiz kalıyorum ki çoğu günler gözlerim kan çanağına dönüyor yeterli oksijen alamadığım için…. ne gece uykusu var ne gündüz. Gezemiyorum oturamıyorum uyuyamıyorum ama uyanık da kalamıyorum hatta bunu yazarken bile ağlamaya başladım

o kadar bunaldım ki… Allah’a binlerce kez şükürler olsun tabiki ama yaz hamileliği çok zormuş… üstüne bir de son 10 gündür inanılmaz bir pelvis ağrısı başladı. Yatakta dönemiyorum bile bıçaklar saplanıyor vajinama. Yürümek de çok zor bazen topallayarak ilerliyorum. Kalkarken otururken günlük hayatımın çoğunda vajina dudaklarında (özür dilerim nasıl anlatacağımı yerini bilemedim) acayip bir ağrı var. Sizin de böyle mi normal mi bu kadar alt tarafa yoğun ağrı haftaya doktora gideceğim ama daha önce gittiğimde olur öyle falan demişti bebeğin hareketlerini de takip ediyorum bazen az bazen çok. Mesela ayağımı yerden 10 cm’den fazla kaldıramıyorum ayakkabı giymek altıma bir eşofman falan giymek imkansız yanımdakinden yardım istiyorum çünkü ağrı saplanıyor ayağım yerden kalktığı an. Çevreme soruyorum bizde öyle olmamıştı diyorlar iyice moralim bozuluyor sanki ben çok nazlıyım gibi bakıyorlar… ağrıyor diyorum işte gösteriyorum yerini bile ne nazı ne niyazı Allah aşkına….Böyle böyle şeyle işte sıcaklarla birleşince çok bunalttı kızlar hayırlısıyla sağlıkla zamanında bi doğursaydık

bu arada şekeri çıkan erken doğum riski olan annelerimiz sizi tek tek okuyup etiketleyemedim ama kocaman öpüp sarılıyorum sağ salim sağlıkla kavuşun evlatlarınıza sizi gerçekten gönülden seviyor ve sarılıyorum