- 21 Ağustos 2015
- 32.032
- 97.218
- 598
- 38
Karsılıgında değer kaç?Kizlr total hcg nedir. Kanda gebelik istedim. Total hcg yazio sonucta
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karsılıgında değer kaç?Kizlr total hcg nedir. Kanda gebelik istedim. Total hcg yazio sonucta
0.00 canimKarsılıgında değer kaç?
Direk 0.00 cikti0.00 canim
hsg demek.0 sa yok demek hamilelik cnmDirek 0.00 cikti
Caim betayla total arasndaki fark ne kihsg demek.0 sa yok demek hamilelik cnm![]()
her ikisi de gebelik için anlık test diye biliyorum benCaim betayla total arasndaki fark ne ki
Canim hani 0.100 faln cikar bu direk 0.00 cikinca garip geldi. Adetim 2 gun geciktiher ikisi de gebelik için anlık test diye biliyorum ben![]()
benim bi kere 1.20 cıkmıstı.Yine negatif.Canim hani 0.100 faln cikar bu direk 0.00 cikinca garip geldi. Adetim 2 gun gecikti
5altı negatif kabul ediliyorbenim bi kere 1.20 cıkmıstı.Yine negatif.
aynen5altı negatif kabul ediliyor![]()
aynı kuzum ne olsun takipteyim yazamasamda batı beklemecedeyim.nisanda referanduma gidicem tam da gidicem hafta adet dönemime geliyor aslında bubayda hayırlısıyla bebiş gelmezse aşılama yaptırsam diyorum eşim doğu görevinden gelebilirse sizler neler yapıyorsunuz arkadaşlar . Sen nasılsın canım.kızlaaar siz nerelerdesiniz bakimmm ne zamandır sesiniz çıkmıyor her şey yolunda mııı
@hiranur3419 @ismetbeyinbiricikhanimi1cift1tekannesi
inşallahBen buay sol tarafımda bi hareketlenme hissediyorm kızlar,inss soldan yumyumlamısımdr![]()
inşallah gerek kalmaz canım sizde sorun neydi sperm mi ? sperm probleminde aşılama genelde başarılı oluyor spermde bi sıkıntı yoksa çok tavsiye etmiyorlar ama araştırmak gerek iyice.aynı kuzum ne olsun takipteyim yazamasamda batı beklemecedeyim.nisanda referanduma gidicem tam da gidicem hafta adet dönemime geliyor aslında bubayda hayırlısıyla bebiş gelmezse aşılama yaptırsam diyorum eşim doğu görevinden gelebilirse sizler neler yapıyorsunuz arkadaşlar . Sen nasılsın canım.
hadi inşallah kuzumm yaa inşallahhBen buay sol tarafımda bi hareketlenme hissediyorm kızlar,inss soldan yumyumlamısımdr![]()
hoşgeldin lavescimm nasılsınnninşallah![]()
hoşbuldum, şükür iyiyim. sen nasılsın. adetinin kaçıncı günündesin.hoşgeldin lavescimm nasılsınnn
kızz hosgeldin napıosninşallah![]()
İnsallah en azından arada çalışıyor demek bunu gördük paso yatmıyor sol tarafhadi inşallah kuzumm yaa inşallahh![]()
selam, hoşbuldum.kızz hosgeldin napıosn