Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

yani kuzu ya ben artık yumyuma da cok takılmıyorum.
eğer olacağı varsa şak diye oluyor onca aydır onca ilişkiye hiç mi denk gelmez?
yumurtlama günlerinde tamam ihtimal fazla ama diğer günlerde olasılık yok diye bir şeye inanamıyorum ben artık nasip kısmet
bikaç gün önce okudum adet bitiminden sonraki gün kalmış.
bahtı açık olanı horozu bile yumurtluyor.

amin canım...
kız beni de dürttüler orada hadi artık sende diye diye.. bende hiç istemezmiş havalarında böyle doğum yapacağımı bilsem 10 tane doğururdum şimdiye, ama bu belle nerdeee diyişim vardı... tövbeler tövbesi annem bile yüzüme bakakaldı, konuyu bildiği haldee...
ahahahah aferin kız sana böyle böyle oluyosun işteee bravo valla :D :D

amin canım...
kız beni de dürttüler orada hadi artık sende diye diye.. bende hiç istemezmiş havalarında böyle doğum yapacağımı bilsem 10 tane doğururdum şimdiye, ama bu belle nerdeee diyişim vardı... tövbeler tövbesi annem bile yüzüme bakakaldı, konuyu bildiği haldee...
ahahahah aferin kız sana böyle böyle oluyosun işteee bravo valla :D :D

Allahım dis ağrım başladı,uykum varr kızlaaar üzerime kahve atın,kafein atın benimmmm:silah:

Aman yıkarlar ya bide onu takma kafana.Aa ne bu hamişsin sen azcık keyfine bak:KK66:
Ayyy hastalıktan keyıf falan kalmadı canm burnum tıkalı ıkı haftadr yedıgım hersey saman gıbı tat tuz yok oksurmekten kaburgalarım agrımıs aman dıkkat edın hasta olmayın ne buluyosanız yıyın vee cok kımseylede sarılmayın

yani kuzu ya ben artık yumyuma da cok takılmıyorum.
eğer olacağı varsa şak diye oluyor onca aydır onca ilişkiye hiç mi denk gelmez?
yumurtlama günlerinde tamam ihtimal fazla ama diğer günlerde olasılık yok diye bir şeye inanamıyorum ben artık nasip kısmet
Hastaneye gıttık esımle kadın doguma heycanla beklıyoruz.orada da bı kız vardı 6 aylık falan bebegı var annesımı kaynanasımı o tutuyodu cocugu kız doktordan cıktı aglayarak anne yıne bebek gelıyo dedı annesı de kızdı nıye dıkkat etmıyosunuz ne olacak sımdı aferın sıze dıye.bazen ıstedıgımız bazende ıstemedıgımız seyler ımtıhan oluyo ıste

Hastaneye gıttık esımle kadın doguma heycanla beklıyoruz.orada da bı kız vardı 6 aylık falan bebegı var annesımı kaynanasımı o tutuyodu cocugu kız doktordan cıktı aglayarak anne yıne bebek gelıyo dedı annesı de kızdı nıye dıkkat etmıyosunuz ne olacak sımdı aferın sıze dıye.bazen ıstedıgımız bazende ıstemedıgımız seyler ımtıhan oluyo ıste
öyle canım öyle nasip kısmet rabbim her şeyin hyırlısını versin ..bilemezsin ki ...

Ay öylesine bende cok kızıyorm ama yazık günah o çocuklara.Tmm Allah veriyor ne güzel ama Allah akıl fikir de vermiş onu da kullan arada.Korun yani.El kadar bebeler ziyan oluyor arada:cry:

Kız ben vakit bulsam kadın doğuma gitcem:confused:Hic harcamam o izni discide:KK70:
Ayyy hasta halımle guldurdun benı yaaaa allah ıyılıgını vere.sızın hıc ıznınız yok mu kullanın benım bı arkadas vardı esıyle ızne ayrıldılar bebek yapmak ıcın sırf ve tuttu sukur o ay kendınıze vakıt ayırın artık kız

Ayyy hasta halımle guldurdun benı yaaaa allah ıyılıgını vere.sızın hıc ıznınız yok mu kullanın benım bı arlafas vardı esıyle ızne ayrıldılar bebek yapmak ıcın sırf ve tuttu sukur o ay kendınıze vakıt ayırın artık kız
Benim mayısta iznim.Ahahah o da iyimis bizimki hayatta çıkmaz öyle:KK70:

Back
X