- 15 Ağustos 2015
- 15.053
- 7.219
- 248
- 38
ne olcaz biz böyleAynen ben buay soldan yumurtladım için bile sevindim.Tutmasada en azından orası calısmıyordu.Kısmet artık.Biz dra gitmediğimiz için aylardır hiç bilmiyorz ne yapcak![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne olcaz biz böyleAynen ben buay soldan yumurtladım için bile sevindim.Tutmasada en azından orası calısmıyordu.Kısmet artık.Biz dra gitmediğimiz için aylardır hiç bilmiyorz ne yapcak![]()
ne yapmışş ???eğer en son gittiğin gibiyse herşey, aşılama dicek yada yine aynı taraftan yumurtlamışsan bekle dicek. yada tüp bebek dicek.
okudum şimdi bi topikte biz gibi bekleyen biri bi yöntem denemiş kendince (hoş çaresilikte benim aklıma da gelmişti ), o gebe kalmış. biz gibi okuyup işte yumyum zamanı gelsin deniyeceğim diyen biride hamile kalınca bi yandan belki dedim. bir yandan da vakti gelmiştir dedim...
alıcaz bi şırıngaa ....önce onu denicez sonra deliliğimizi kutlucaz
bildiğimiz şırıngayla kendi kendine aşılama yapmış,, hatırlıyon mu çook önce bi sinirle sana dmeiştim bunu aklıma böyle böyle geliyor diyeene yapmışş ???
alıcaz bi şırıngaa ....önce onu denicez sonra deliliğimizi kutlucaz![]()
ya resmen yuh diyorumbildiğimiz şırıngayla kendi kendine aşılama yapmış,, hatırlıyon mu çook önce bi sinirle sana dmeiştim bunu aklıma böyle böyle geliyor diyee
zannetmem, olacağı varmışya resmen yuh diyorumdiyorumm yaaaaa keklemiş bence milleti bu hatun
ay ne bileyim yaa allah aşkına onunla mı uğraşılır çay bardağına doldur sonra enjektörle çek hadi şırıngayla bas 15dk dur .amaaannnnzannetmem, olacağı varmış![]()
bunu diyen zamanında ayaklarını duvara dikmek kaydıyla dayayıp sonra da o halde uyuyan cansu muay ne bileyim yaa allah aşkına onunla mı uğraşılır çay bardağına doldur sonra enjektörle çek hadi şırıngayla bas 15dk dur .amaaannnn
du bende burdanlekelenmen kesildi mi devam mı kuzubabyloading87
suana kadar gelen yok.Sabah peçetede vardı.Daha gelen bisy yok.Ama benim polipten ötürü biliyorsn gec sökülüyorlekelenmen kesildi mi devam mı kuzubabyloading87
Bana artık bekle demesn.Kociye desin size artık tüp bebek saart diye.Adam bekleyelim biraz daha diyo deli ediyo beniieğer en son gittiğin gibiyse herşey, aşılama dicek yada yine aynı taraftan yumurtlamışsan bekle dicek. yada tüp bebek dicek.
okudum şimdi bi topikte biz gibi bekleyen biri bi yöntem denemiş kendince (hoş çaresilikte benim aklıma da gelmişti ), o gebe kalmış. biz gibi okuyup işte yumyum zamanı gelsin deniyeceğim diyen biride hamile kalınca bi yandan belki dedim. bir yandan da vakti gelmiştir dedim...
Huni seti alcaz gecz napcaz
ahahah evet evt benim o hey gidi gençlikbunu diyen zamanında ayaklarını duvara dikmek kaydıyla dayayıp sonra da o halde uyuyan cansu mu![]()
belki de gelmez inşallah yanisuana kadar gelen yok.Sabah peçetede vardı.Daha gelen bisy yok.Ama benim polipten ötürü biliyorsn gec sökülüyor![]()
gitmeden önce ara doktorunu gelicez ama eğer muayee esnasında bir sorun yoksa, bekle demenizi tavsiye etmem zira siz öyle dedikçe eşime beklemekten yana olup tüp bebeğe şuan için yanaşmıyor. ama beklicek sabrım kalmadı diye söyleyiver.Bilsin artık ağırdan aldığını...Bana artık bekle demesn.Kociye desin size artık tüp bebek saart diye.Adam bekleyelim biraz daha diyo deli ediyo beniiYok artık.O şırıngaya alana kadar ölmems mi o spremler?Havayla temas edior sonuçta.Bence de keklemis milleti.O kadar kolay mı o isler ya
![]()
sorma benimde hamile kaldığım ay hatırlıyorum çalışmanı birinde bende aynı şekilde uyumuşum.ahahah evet evt benim o hey gidi gençlik
şimdi devir popoyu yat nasipse gelir hintten yemenden nasip değilse ne gelir elden