- 15 Ağustos 2015
- 15.053
- 7.219
- 248
- 38
canım deneme ve şehir bilgini de rica edicemTabiki yasim 23 Bat 15.05.2017 Sat 17.04.2017

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım deneme ve şehir bilgini de rica edicemTabiki yasim 23 Bat 15.05.2017 Sat 17.04.2017
Gunaydın sekeerrgünaydın kızlaaaar
günaydın tatlım. Nasılsın yoğun mu?günaydın kızlaaaar
bugün biraz daha iyi bakalım sende durumlar nasıl kuşumgünaydın tatlım. Nasılsın yoğun mu?
nasılsıncnm bulantılar devam mıGunaydın sekeerr
günaydın bebiş nabergÜnaaaydınnnnn![]()
Gunaydın canıssı,napim ya kafamı kaldıramıyorum yine.Coıkk uykumvarrgünaydın bebiş naber
netim yok giremedim bu ay canim cok sikkindi girdim bi varikosel grubuna yazip ciktim k.bakmayin haber vermemisim adet oldum diger bat 23 nisancanım senin günün geçmiş ne durumdasınAsksevgihuzur
hayırdır cnm ya varikosel mi çıktınetim yok giremedim bu ay canim cok sikkindi girdim bi varikosel grubuna yazip ciktim k.bakmayin haber vermemisim adet oldum diger bat 23 nisan
hiç sorma kuzu ben de aynı durumdayım valla yaGunaydın canıssı,napim ya kafamı kaldıramıyorum yine.Coıkk uykumvarrSen napıosn
nasıl gidiyor![]()
hiç sorma kuzu ben de aynı durumdayım valla yaGunaydın canıssı,napim ya kafamı kaldıramıyorum yine.Coıkk uykumvarrSen napıosn
nasıl gidiyor![]()
Ay bahar yorgunlugumudur nedir kafayı kaldıramıyorm,hava da soğukhiç sorma kuzu ben de aynı durumdayım valla ya
bu hafta yoğun başladı çok ..
benimde gayet sakin bu arabugün biraz daha iyi bakalım sende durumlar nasıl kuşum
Aynen devam dun 3 kere kustum bı tek aksam yemegını saklayabıldm mıdemde.bugun bıraz ıyı gıbıyım ogle yemegım duruyo bende sukur.bu da gecer ıns.nasılsıncnm bulantılar devam mı
doktorun ilaç vermedi mi kuzum kusma içinAynen devam dun 3 kere kustum bı tek aksam yemegını saklayabıldm mıdemde.bugun bıraz ıyı gıbıyım ogle yemegım duruyo bende sukur.bu da gecer ıns.
hava ısındı gene güneşe cıktım biraz kemiklerim ısındı valla ama bende de yorgunluk var sormaAy bahar yorgunlugumudur nedir kafayı kaldıramıyorm,hava da soğuk![]()
Bunla geçmiş olsun kusum..Gözün aydınkızlar kaza raporum çıkmış çok şükür %100 karşı tarafta kusur
yük kalktı vallahi üstümden