Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

bizim sperm hızında sorun var,,,ne tavsiye edersiniz

canım pco mu vardı sende ? o durumlarda olabiliyor .. kontrollerini aksatma olur muu iğnelerini de aynı saatlerde yap .sonu güzel olsun inşallah
Yok canım pco bende. İlk defa oldu böyle nedense. Evet aynı saatte yapıyorum iğneyi .Bugün gittim büyümüş sağdaki ve soldaki. Çarşamba tekrar kontrol var büyük ihtimal haftaya da aşılama

Yok canım pco bende. İlk defa oldu böyle nedense. Evet aynı saatte yapıyorum iğneyi .Bugün gittim büyümüş sağdaki ve soldaki. Çarşamba tekrar kontrol var büyük ihtimal haftaya da aşılama
hadi hayırlısıyla inşallah canım sonu güzel olsunnn aynı iğneler tüp bebekteki ve aşılamadaki nasıl zor oluyor mu

Hello GencleeerEn Büyük KK
Napıosunuz,bn 2 gündr yatıyorum ofiste.Ekrana öyleee bakıyorum.Dİsim sızım sızım sızlıyor:KK61:Kameralar beni çekiyor,biri akıl edip izlemese bari:KK70:

Napıosunuz,bn 2 gündr yatıyorum ofiste.Ekrana öyleee bakıyorum.Dİsim sızım sızım sızlıyor:KK61:Kameralar beni çekiyor,biri akıl edip izlemese bari:KK70:
tam sana yazıyordum neredesin diye,hay allah bebiş yaaa
çürük mü 20lik mi ?
gitsen bi dr.a :(

Napıosunuz,bn 2 gündr yatıyorum ofiste.Ekrana öyleee bakıyorum.Dİsim sızım sızım sızlıyor:KK61:Kameralar beni çekiyor,biri akıl edip izlemese bari
kız kamufle et bi şekilde kendini :KK70:
o dişide git söktür at... çok çektirdi sana..

Selam kızlar bende hasta oldum grip boğazlarım davul gibi kemiklerim kırılıyor resmen ama dayanmaya calısıyorum ilaç içmemek için bata az kaldı bebiş varsa eğer zarar gelmesin.bizler ihtimaller üzerine bile fedakarız ah bu kadınlar..

Back
X