Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

canım benim teşekkür ederim hayırlısı olur inşallah :dua:
aminn sağlıklı hayırlı evlat-lar nasip etsin hepimize.
allah allah kuzu ya aşılamadan sonra mı böyle oldu senin hsg sonrası mı ..lekelenme yerleşme belirtisi olabilir mi ki ..? son olsun inşallah
Hsg den sonra ayni herşey normaldi aşılama sonrası böyle oldu bir hafta oldu hala devam ediyo

Benim yine hüsran tutmadı:KK43:herşey çok yolundaydı transferden sonra 12 gün sonuç 1.78 hiç tutmamış nasip yeni bir doktor araştırıyorum ankarada fikri olan arkadaşlar yazın lütfen

hafta bası bi arkadaşımın hamilelik haberini aldım kızlar,kendim kalmış gibi sevindim yeminle.2,5 senedir falan uğrasıyrdu son 1 yıldır dr çatlatma iğnesi yaptırıyordu zaten.Poliverolistik var ve rahimde irili ufaklı kistler.Ve Allahın mucizesi drun sana tüp bebek bile zor tutar dedği kız,2.asılama da yakaladı mutlu haberi.Bana haftabasından beri nasıl umut oldu anlatamam.Olmaz demiyoruz zzzz olurrr :dua:

hafta bası bi arkadaşımın hamilelik haberini aldım kızlar,kendim kalmış gibi sevindim yeminle.2,5 senedir falan uğrasıyrdu son 1 yıldır dr çatlatma iğnesi yaptırıyordu zaten.Poliverolistik var ve rahimde irili ufaklı kistler.Ve Allahın mucizesi drun sana tüp bebek bile zor tutar dedği kız,2.asılama da yakaladı mutlu haberi.Bana haftabasından beri nasıl umut oldu anlatamam.Olmaz demiyoruz zzzz olurrr :dua:
Ne guzel ya rabbım cok buyuk ıns rabbım herkese nasıp etsn.bu aralar cogu kısı asılama yaptırıyo ve tutuyo baya kısının heberınıde ben asılamayla aldm.saglıklı yumurta olusturulup saglıklı sperm gonderıldıgı ıcın tutma sansı yuksek oluyo normale gore

kızlar mrb anca geldim bu gece çatlatma iğnelerini vurcam kısmetse cuma günü toplanıyor yumurtalar sonra dondurulacak bakalım rahim ne zaman dinlenirse de transfer o zmana nasipse ben de durumlar böyle cuma günü gelmicem dualarınızı eksik etmeyin

bak gördün müüüüü sana hep dediğim buydu rabbim ol dedikten sonra her şey boş ... nasip etsin ol desin yeter ki umutsuzluk yok bebişimmmm

bak gördün müüüüü sana hep dediğim buydu rabbim ol dedikten sonra her şey boş ... nasip etsin ol desin yeter ki umutsuzluk yok bebişimmmm

Benim yine hüsran tutmadı:KK43:herşey çok yolundaydı transferden sonra 12 gün sonuç 1.78 hiç tutmamış nasip yeni bir doktor araştırıyorum ankarada fikri olan arkadaşlar yazın lütfen
canım benim :( snaa hiç kıyamam..kendine sakın yüklenme sakın kendini suçlama ..elinden geleni yaptın ..gerisi rabbimin takdiri ... lütfen kendini cok yıpratma ..rabbim nasip edecek inşallah şu an olmamasında hayır var demek ki .sen güçlü birisin bırakma kendini lütfen :(

canım benim :( snaa hiç kıyamam..kendine sakın yüklenme sakın kendini suçlama ..elinden geleni yaptın ..gerisi rabbimin takdiri ... lütfen kendini cok yıpratma ..rabbim nasip edecek inşallah şu an olmamasında hayır var demek ki .sen güçlü birisin bırakma kendini lütfen :(

Mrb kızlar hayırlı günler nasılsınız varmı yeni gelişmeler ben oğlumdan fırsat bulamiyorum pek fazla

canım benim :KK43: snaa hiç kıyamam..kendine sakın yüklenme sakın kendini suçlama ..elinden geleni yaptın ..gerisi rabbimin takdiri ... lütfen kendini cok yıpratma ..rabbim nasip edecek inşallah şu an olmamasında hayır var demek ki .sen güçlü birisin bırakma kendini lütfen :KK43:
ağladım sızladım geçti şimdi başka bir doktor buldum ona gitcem hayırlısı allahım nasip etsin inşallah herkeze sen naptın tranfer nezman

ağladım sızladım geçti şimdi başka bir doktor buldum ona gitcem hayırlısı allahım nasip etsin inşallah herkeze sen naptın tranfer nezman
canım benim rabbim zamanını bekliyor inan :dua: ne derse o oluyor bi tık öteye gidemiyoruz.para verip de sahip olamıcağın tek şey bir can bir evlat. ancak Rabbim ol derse oluyor .
benim cuma günü yumurtalar toplanacak ama transferi önümüzdeki ay yapmayı uygun gördü doktor.karın bölgesinde bi ameliyat gçemişim olduğu için rahme çok yüklenmek istemiyorum ,rahmi dinlendirelim bu ay dedi .
dondurulacaklar yani cnm

şimdiden allahım kucağına almayı nasip etsin dondurulmuş süper bir fikir:KK9: zaten dodurulmuşların başarı oranı daha yüksek hayırlısı bende yarın gitcem bakalım sonuç ne olcak hayırlısı doğru parayla alınamıcak tek şey evlat canım:anne: benim hakkmızda hayırlısı olsun ama senden ricam stres yapma,ve internetden biraz uzak dur her kesin bünyesi bir değil ilaçların etkisiyle ister istemez herşeye inanıyorsun kafanı karıştırma benimde belirtim bu yönde olumsuzmu olcak vs. herkesin söylediğine kulak asma bu süreç çok önemli yinede sen bilirsin benden sana tavsiye:eek:

şimdiden allahım kucağına almayı nasip etsin dondurulmuş süper bir fikir:KK9: zaten dodurulmuşların başarı oranı daha yüksek hayırlısı bende yarın gitcem bakalım sonuç ne olcak hayırlısı doğru parayla alınamıcak tek şey evlat canım:anne: benim hakkmızda hayırlısı olsun ama senden ricam stres yapma,ve internetden biraz uzak dur her kesin bünyesi bir değil ilaçların etkisiyle ister istemez herşeye inanıyorsun kafanı karıştırma benimde belirtim bu yönde olumsuzmu olcak vs. herkesin söylediğine kulak asma bu süreç çok önemli yinede sen bilirsin benden sana tavsiye:eek:
canım benim inanır mısın hormon değrlerini bile kurcalamıyorum kaç olması gerekiyor alt sınır nedir vs diye .doktora diyorum sıkıntı var mı ? yok diyorsa seviniyorum varsa da ne yapılabilecek onu söylüyor ötelemiyorum. ben çok kaderciyimdir rabbim ne derse o .
elimizden geleni yapıyoruz takdir rabbimin.
inşallah hakkımızda en hayırlısı olsun inşallah güzel yüreklim inan hep duamdasın sen de ..olacak allah'ın izniyle yılmak yok ... sakın bırakma kendini

Back
X