Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Amin tsk ederim bende sadece ilahi adaleti bekliyorum kucuk kizim birsey anlamiyor ama buyugunu zaptedemiyorum babamin sesini bile unuttum anne diye agliyor sarilmak istiyorum diyor devamli pedagoglarda okulu etkilendi falan rabbim hepimizin yardimcisi olsun
canım benim ..
ben de babasız büyüdüm zor geçmiş bi dönemim evet ama inan rabbim evlatlarının karşısına ileride onları gerçekten sevecek gerçekten sahip çıkacak hem baba hem eş olacak birini cıkaracak inan bu sözüme ..rabbim kayırıyor.
şu an canın yanıyor ama inan öyle bir ortamda çocuklarını büyütseydin ileride daha büyük tramvalara sebep olur cocuklarda .. rabbim yardımcın olsun ..bu da senin sınavın inanıyorum en iyi şekilde atlatacaksın

Ins bu gunler de gecer.ama onlar danmasın kı senın yuvanı yıkarak gunahsız cocukları uzerek mutlu olacaklarını zannetmesınler.onlar suan hulyadalar uyanınca gec olacak ama son pısmanlık fayda vermıyo ımtıhan dunyası rabbım senı ıns duze felaha cıkarır ıns canm sadece sabır
Iste o sabri gosterebilmek oyle zor ki :( kendimi unuttum çocuklar düşündürüyor

canım benim ..
ben de babasız büyüdüm zor geçmiş bi dönemim evet ama inan rabbim evlatlarının karşısına ileride onları gerçekten sevecek gerçekten sahip çıkacak hem baba hem eş olacak birini cıkaracak inan bu sözüme ..rabbim kayırıyor.
şu an canın yanıyor ama inan öyle bir ortamda çocuklarını büyütseydin ileride daha büyük tramvalara sebep olur cocuklarda .. rabbim yardımcın olsun ..bu da senin sınavın inanıyorum en iyi şekilde atlatacaksın
Insallah canim benim inan dayanilacak gibi degil o kadar aptalimki hala seviyorum o daha cok zorluyor beni

Aynen hatırlatıyor kendını unutma benı dıye.3.ay bıtcek ben 1.5 kılo almısım ya cok mu. tedırgın olmaya basladm korkuyorm cok alırsam dıye
yok cnm gayet normal sıkma canını hiç rabbim sağlık versin kiloar allınır verilir takılma bunlara boşver.. evladın sağlıklı olsun sen sağlıklı ol

Benimde annem babam ayri anneme sığındım canim idare etmeye calisiyoruz calismam gerek bebegim birakmiyor en azindan yasina girsin diye bekliyorum
az kalmış canım sık biraz daha dişini kendine yeni bi düzen kur ,allah'ın izniyle her şey eskisinden çok daha güzel olacak.sen sağlam dur ayaklarının üstünde durmaya başladığında gerisi gelir..rabbim sağlık versin inşallah

az kalmış canım sık biraz daha dişini kendine yeni bi düzen kur ,allah'ın izniyle her şey eskisinden çok daha güzel olacak.sen sağlam dur ayaklarının üstünde durmaya başladığında gerisi gelir..rabbim sağlık versin inşallah
Sagol kuzum sende ne var ne yok

amin canım amin inşallah rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah :dua:
ilk gün zordu canım kanamam olmadı çok şükür ama ağrım çoktu ,sonra günde günde azaldı ama ilk 2-3gün yavaş hareket ettim çok .
sen nasılsın kızçen nasıl alıştınız mı birbirinize artık :)
Alistik cok şükür. Gaz problemi var bu ara ona cok ağlıyor maalesef. Bi de memeye fazla duskun bir gaz cikmadan tekrar emmek istiyor sonra üstüste gelince zorlanıyor tabii. Henüz duzen oluşturamadık o zorluyor beni emme uyku duzenimiz hic yok :işsiz:

Kiraydi kendi evimizde olsa vermezdi nafakayi bile vermemek icin telefon adres herseyi degistirdi sigortali is bile bulmam yeterki o hayatini yaşasinmis
Istedıgını yapsın bunun kanunu var avukata ver pasa pasa verecek herseyı.ıns o karı da bırakır onuda gorur gununu poposunu patron karısına dayamayı

Rabbime havale ettim ama kadin birakmaz hamile
O degılde kadının kocası ne tepkı verdı kı ben olsam aldattıgını ıspatlarm bes parasız ortada bırakırım sonra ıkısınede guzel temız bı dayak cekerm ıcımın yagı erırdı

eğer böbrek olduğundan eminsen ihmal etme ürolojiye git kuzum kum döküyo olabilirsin ,başlangıçta ara ara yoklarmış beni yoklamadı ama son dökme evresinde dayanılmaz oluyor :KK43: inşallah tekrarlamaz kuşum.
ben napim bildiğin gibi iyiyim çok şükür iş çok yoğun bu ara ona koştur koştur o_O
Ay sorma bizde yeni yeni yerlesiyorz ofiste tadilat vardı haftalardır,bu ay karar verdik dr a gitcz.Asılama isticez bakalım ne dicek..Reglim yeni bitti..30u yumyum

Back
X