Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Aynen hep hormon aldik ondan benim bu ay düzelir inş bizde nasipse tüpe geçicez. Bu hafta içi gidip konuşcaz drla. Hayırlısı inş.
Sende erken olmuşsun peki bu regliyle mi transfer olacak senin canım yoksa diğer ay mı?
rabbim en doğru zamanda en doğru şekilde hareket ettirsin inşallah canım benim.
bu ay dr benim dinlenme dönemimde aldığım hormonları sıfırlayacak bi ilaç verdi 1 hafta kullandım fabrika ayarlarına geri dönüş yani :D
bu regl erken geldi o yüzden bu hafta bi kontrole gidicem ama bi dahaki reglden snra eğer rahim kalınlığı istenilen seviyeye gelirse o zaman transfer edicek cnm nasip kısmet bakalım bekliyorum ben de :)

rabbim en doğru zamanda en doğru şekilde hareket ettirsin inşallah canım benim.
bu ay dr benim dinlenme dönemimde aldığım hormonları sıfırlayacak bi ilaç verdi 1 hafta kullandım fabrika ayarlarına geri dönüş yani :KK70:
bu regl erken geldi o yüzden bu hafta bi kontrole gidicem ama bi dahaki reglden snra eğer rahim kalınlığı istenilen seviyeye gelirse o zaman transfer edicek cnm nasip kısmet bakalım bekliyorum ben de :)
Sabrın sonu selamet olsun inşaallah canim :dua: kac yumurta oldu döllenen? Nasıl gecti toplama zorlandın mi :KK43:

Kanama bitti simdi de adet oldum. Cok sukur kizimim da kalca gelisimi devam ediyormus tedavi vermedi sadece 1 numara buyuk bez kullaniyoruz bacaklarini arasindan tutmaya gayret ediyoruz. Gaz sikintisi basladi o biraz zorluyor bizi epeydir hic takip edemiyorum gitip son seyleri okuyup çıkıyorum. Eve gilan zor yetisir oldum. Hele camasir yikamak katlamaya hic yetisemiyorum kusmalarindan dolayi.
Hepinizin kandili mubarek olsun Rabbim dualarimizi kabul etsin.
Sen nasilsin kacirdigim birseyler var mi?
Allah c.c. daha iyi etsin.
Bende bir yaramazlık yok şükür,bildiğin gibi arkadaşım.

valla iyi diyelim de pek iyi değilim cnm ya,h.sonu nu böbrek sancısıyla geçirdim hala da bitmedi..Gitmedim de dra.Üsüttüm mü zorladım mı hic bilmiyorm:ruh:
Ah o böbrek agrisi cok fena diyorlar esimden biliyorum bende taş fabrikası gibi kendisi maalesef.. dikkat et bol su iç gecmis olsun çok

Sabrın sonu selamet olsun inşaallah canim :dua: kac yumurta oldu döllenen? Nasıl gecti toplama zorlandın mi :KK43:
amin canım amin inşallah rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah :dua:
ilk gün zordu canım kanamam olmadı çok şükür ama ağrım çoktu ,sonra günde günde azaldı ama ilk 2-3gün yavaş hareket ettim çok .
sen nasılsın kızçen nasıl alıştınız mı birbirinize artık :)

valla iyi diyelim de pek iyi değilim cnm ya,h.sonu nu böbrek sancısıyla geçirdim hala da bitmedi..Gitmedim de dra.Üsüttüm mü zorladım mı hic bilmiyorm:ruh:
ah cnm böbrek deme ne zorlamıştı beni tam da tedavi öncesi şimdi dha iyi misin ,bol su iç ,dışarıda bi müddet salata yeme ,bir de ayaklarını üşütme . :( kıyamam

Kızlar adetim yedi gün gecikti kahverengi akıntım var böyle uzayan anlamadım vallahi ne oluyor böyle olan var mı hiç ?

Back
X