- 29 Eylül 2015
- 5.232
- 3.560
- 173
sabah sabah iyi olmuş :)Gunaydin kızlar hayırlı cumalar. Dün ofis anahtarim patrondaydi kaldim kapida daha gelmedicafe de takiliyorum öyle
dularımızın geri çevrilmediği güzel bir cuma olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sabah sabah iyi olmuş :)Gunaydin kızlar hayırlı cumalar. Dün ofis anahtarim patrondaydi kaldim kapida daha gelmedicafe de takiliyorum öyle
Günaydın kusumm,
ohh bi türk kahvesi patlat cnm havada misssGunaydin kızlar hayırlı cumalar. Dün ofis anahtarim patrondaydi kaldim kapida daha gelmedicafe de takiliyorum öyle
İnsallah hayırlısı olsun hakkımızda yavrummbebek istiyom ama bennn![]()
gelmiş geçmiş olsunGünaydın kusumm,
sükür temiz cıktı cnm
Yatırmadı bile dr![]()
Kız pcnin yerini değiştirdiler tadilattavalla ya benimde patronlar çıkmıyor bu ara ofisten. bebiscom la laves de yoğun galiba
ohh gözümüz aydın kuzummm çok şükür rabbimeGünaydın kusumm,
sükür temiz cıktı cnm
Yatırmadı bile dr![]()
ohhhh bi kahve hakkındırrGunaydin kızlar hayırlı cumalar. Dün ofis anahtarim patrondaydi kaldim kapida daha gelmedicafe de takiliyorum öyle
ohaa ciddi misin yuh ya ay en sinir olduğum şeyy yaaaaKız pcnin yerini değiştirdiler tadilattaTam arkadan patronun karısı görüyor,bütün gün takipte.Sırf benim pcnin yerini değiştrmek için tadilata giriştiler diye düsünüyorm artık
Wc ye flan gidince giriyorum bende napim
![]()
b*k resmi koy masaüstüne, sayfayı alta aldıkça görsün ekranda ne varKız pcnin yerini değiştirdiler tadilattaTam arkadan patronun karısı görüyor,bütün gün takipte.Sırf benim pcnin yerini değiştrmek için tadilata giriştiler diye düsünüyorm artık
![]()
ahahahaha iyi fikirmişb*k resmi koy masaüstüne, sayfayı alta aldıkça görsün ekranda ne var![]()
günaydın cnm benim nasılsınGünaydınnn
Iyi olmaya calisiyorum canim sen nasilsinngünaydın cnm benim nasılsın
Şükür canım. Geçmiş olsun.Günaydın kusumm,
sükür temiz cıktı cnm
Yatırmadı bile dr![]()
yok artık yaaa . ne var yani niye takip edersiniz anlamam. işlerini aksatan iş yapmayan biri olsa neyse de işini yapan arada takılsın işte ne var yani . uyuzlarr.Kız pcnin yerini değiştirdiler tadilattaTam arkadan patronun karısı görüyor,bütün gün takipte.Sırf benim pcnin yerini değiştrmek için tadilata giriştiler diye düsünüyorm artık
![]()
ben de iyiyim cnm çok şükür .. kuzuların napyıolar iyiler miIyi olmaya calisiyorum canim sen nasilsinn
saolasın bacımŞükür canım. Geçmiş olsun.
Aynen is olmayınca anlıyo girdiğimizi,kızlar kahve yapında bahçede içelim diyo.İlla baktırtmayacakyok artık yaaa . ne var yani niye takip edersiniz anlamam. işlerini aksatan iş yapmayan biri olsa neyse de işini yapan arada takılsın işte ne var yani . uyuzlarr.![]()
Aynenn kafa hep negatife calısıyo bazılarının bacımohaa ciddi misin yuh ya ay en sinir olduğum şeyy yaaaa![]()