Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hos geldın ozledık senı ara ara cansudan haberlerını aldk ıns rabbım hayırla sonuclandırsn canmMerhaba kizlar nasilsiniz.. cok ozledim hepinizi...telden girmek cok zor oluyor ama hep aklimdasiniz...cansu1109
babyloading87
laves35 @aylinr :) laptop alinca sabah aksam sizle olucam insallah :)
Canımmm nasılsınnnMerhaba kizlar nasilsiniz.. cok ozledim hepinizi...telden girmek cok zor oluyor ama hep aklimdasiniz...cansu1109
babyloading87
Yavrum daha geçsin elbett sende yasarsıninanki o süreci yaşamak bile çok güzelmiş![]()
Bayramın kutlu olsn canm.tabı ıscılerın bugun calısmaması ve bugune ozel maas ıkramıyesı verılmesıyle asıl bayram olur bence.ıste bayram mı bayram kutla gec ne yapalmGünaydınnn İsci kardeslerimmm
Ben çalışıyorum ama 1 Mayıs isçi bayramınız kutlu olsun![]()
Teyzeleri dua istemeye geldim içinizden gelirse kizimida dualariniza katarmısiniz sifa bulsun diye![]()
Birden bire fenalasti canim dun gece nefes alamadı morardi falanHayırdır cnm hasta filan mı![]()
Canım ben yine hastalandım ve hemen dr görüştüm testler yapıldı herşey normal dedi dr ve hemen istersek tedaviye başlayabileceğimizi söyledi tamam dedik ve başladık iğnelerimi yapmaya başladım cuma kontrol var ve sanırım önümüzdeki salı gibi aşılamayı yaparız dedi.rabbim inşallah nasip etsin sağlıkla kuzum son olsun![]()
Saol canım normal aşılama 750 mikroçipli 900 tl yani toplam 1650 tl canım. İlaçları rapor çıkarttı dr. Ben daha önceki aşılamada progen iğne kullanmıştım galiba şimdi gonal-f kullanıyorum bunun iğnesi daha değişik geldi bana. Evet tutma ihtimali biraz daha yüksekmiş bakalım hayırlısı canımhayırlısı olsun öncelikle, burda okuyunca netten baktım biraz.
dediğin gibi tutma ihtimali daha yüksek diye yazılmış.
fiyatı hakkında bildin var mı? işlemler diğer aşılamayla aynı mı? farkları neler anlatabilcen mi
canım çok çok geçmiş olsun ah yavrum ya rabbim şifa versin inşallahBirden bire fenalasti canim dun gece nefes alamadı morardi falanbogmaca dediler birden olurmuş hava veriliyor igneler ilaclar eve yeni geldik 5 6 gun devam edermis korkuyorum simdi o halini tekrar gormek istemiyorum rabbim korusun
![]()
ben de puregon kullandım en kolayı o geldi bana da :) 3 tür vurmuştum.Saol canım normal aşılama 750 mikroçipli 900 tl yani toplam 1650 tl canım. İlaçları rapor çıkarttı dr. Ben daha önceki aşılamada progen iğne kullanmıştım galiba şimdi gonal-f kullanıyorum bunun iğnesi daha değişik geldi bana. Evet tutma ihtimali biraz daha yüksekmiş bakalım hayırlısı canım
canım benimmm dön artık aramıza çok özledikkkkMerhaba kizlar nasilsiniz.. cok ozledim hepinizi...telden girmek cok zor oluyor ama hep aklimdasiniz...cansu1109
babyloading87
Iyıyız sukur canm sen nasılsn dun sende calıstın mı.bebıscom ısteydı sıtemlı sekıldegünaydın kızlaarr pzt görünümlü salıdan günaydın herkesler iyi mi
iyiyim cnm ben de çok şükürIyıyız sukur canm sen nasılsn dun sende calıstın mı.bebıscom ısteydı sıtemlı sekılde
Sagol canim hava veriyoruz hala az daha iyi cok şükürcanım çok çok geçmiş olsun ah yavrum ya rabbim şifa versin inşallah
daha iyi mi
küçüğün mü hastaSagol canim hava veriyoruz hala az daha iyi cok şükür