Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Günaydınnn İsci kardeslerimmm:KK50:
Ben çalışıyorum ama 1 Mayıs isçi bayramınız kutlu olsunEn Büyük TÜRKİYE
Bayramın kutlu olsn canm.tabı ıscılerın bugun calısmaması ve bugune ozel maas ıkramıyesı verılmesıyle asıl bayram olur bence.ıste bayram mı bayram kutla gec ne yapalm

rabbim inşallah nasip etsin sağlıkla kuzum son olsun :dua:
Canım ben yine hastalandım ve hemen dr görüştüm testler yapıldı herşey normal dedi dr ve hemen istersek tedaviye başlayabileceğimizi söyledi tamam dedik ve başladık iğnelerimi yapmaya başladım cuma kontrol var ve sanırım önümüzdeki salı gibi aşılamayı yaparız dedi.

hayırlısı olsun öncelikle, burda okuyunca netten baktım biraz.
dediğin gibi tutma ihtimali daha yüksek diye yazılmış.
fiyatı hakkında bildin var mı? işlemler diğer aşılamayla aynı mı? farkları neler anlatabilcen mi
Saol canım normal aşılama 750 mikroçipli 900 tl yani toplam 1650 tl canım. İlaçları rapor çıkarttı dr. Ben daha önceki aşılamada progen iğne kullanmıştım galiba şimdi gonal-f kullanıyorum bunun iğnesi daha değişik geldi bana. Evet tutma ihtimali biraz daha yüksekmiş bakalım hayırlısı canım

Birden bire fenalasti canim dun gece nefes alamadı morardi falan:KK43: bogmaca dediler birden olurmuş hava veriliyor igneler ilaclar eve yeni geldik 5 6 gun devam edermis korkuyorum simdi o halini tekrar gormek istemiyorum rabbim korusun:KK61:
canım çok çok geçmiş olsun ah yavrum ya rabbim şifa versin inşallah :dua:
daha iyi mi

Saol canım normal aşılama 750 mikroçipli 900 tl yani toplam 1650 tl canım. İlaçları rapor çıkarttı dr. Ben daha önceki aşılamada progen iğne kullanmıştım galiba şimdi gonal-f kullanıyorum bunun iğnesi daha değişik geldi bana. Evet tutma ihtimali biraz daha yüksekmiş bakalım hayırlısı canım
ben de puregon kullandım en kolayı o geldi bana da :) 3 tür vurmuştum.
son olsun inşallah canım çabalarının karşılığını alın inşallah :dua: en hayırlı şekilde

Iyıyız sukur canm sen nasılsn dun sende calıstın mı.bebıscom ısteydı sıtemlı sekılde
iyiyim cnm ben de çok şükür :dua:
yok çalışmadım cnm ben, ilk yıllar çalışıyorduk hep mesai alıyorduk ama bi 5yıldır çalışmıyorz resmi tatillerde çok çok nadir iş yoğunluğu olursa geliyoruz

Back
X