- 21 Ağustos 2015
- 32.082
- 97.377
- 598
- 38
sen busun yazan bulayım bari kızb*k resmi koy masaüstüne, sayfayı alta aldıkça görsün ekranda ne var![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen busun yazan bulayım bari kızb*k resmi koy masaüstüne, sayfayı alta aldıkça görsün ekranda ne var![]()
çok iyi olursen busun yazan bulayım bari kız![]()
oha yaa bunalımlı ev kadınları gibiiiiiiiiiAynen is olmayınca anlıyo girdiğimizi,kızlar kahve yapında bahçede içelim diyo.İlla baktırtmayacak![]()
o çalışmaya mı geliyo yoksa sizi takibe mi acaba ? evde canı sıkılıyo sizle uğraşıyo galibaAynen is olmayınca anlıyo girdiğimizi,kızlar kahve yapında bahçede içelim diyo.İlla baktırtmayacak![]()
benimkinin de eşi geldi şimdi, oturdu başköşeyeo çalışmaya mı geliyo yoksa sizi takibe mi acaba ? evde canı sıkılıyo sizle uğraşıyo galiba![]()
İşi mi yokmuş evde,ne gelmisss amannn mis gibi hava var cık gez be kadınbenimkinin de eşi geldi şimdi, oturdu başköşeyebabyloading87
Zorla calıs dedikleri için,afedersin ... yok calısmaya,gelip dekorasyon yapıyo iste burdao çalışmaya mı geliyo yoksa sizi takibe mi acaba ? evde canı sıkılıyo sizle uğraşıyo galiba![]()
ben bugün yarım kollularlayım arkadaşım 29 derece izmir şuan, hava miss misss.... kışın ardından baharı getiren rabbime şükürler olsun, bizimde gönlümüze beklediğimiz baharı versinİşi mi yokmuş evde,ne gelmisss amannn mis gibi hava var cık gez be kadın![]()
ama gel gör el üstünde tutulutolaroha yaa bunalımlı ev kadınları gibiiiiiiiii
Aminnnnnn yavrumben bugün yarım kollularlayım arkadaşım 29 derece izmir şuan, hava miss misss.... kışın ardından baharı getiren rabbime şükürler olsun, bizimde gönlümüze beklediğimiz baharı versin
Valla zaten is stresi yetiyor,bir de o tavırlar insanı çıldırtıyor.Allah ıslah etsin sorsan hepimiz kadınız bizi biz anlarız derler ama hic de öyle değil o is.Bi izin iste kadınız falan kalmıyorcansu1109
babyloading87
laves35 kızlar rabbım sabır versn sızlere ozelde calısmak zaten zor bı de karıları cıkar hep.ben 8 ay anca dayandm karıları gelır gıder laf soyler sura soyle olsn der sankı ben onun emırlerını yerıne getırmek ıcın gırdm.bı de esıne ulasamayınca ıs yerını arar esım nerde dıye ben nerden bıleyım ya bekcı mıyım ben amaaannn zor ısler vesselam
Allah c.c. bize sabır, onlara da akıl versin başka da dicek bişiyim yok. çok azılı bir manyağa çatmışlığım var benim zamanında, onun yanında şimdiki patronun eşi melek kalır...cansu1109
babyloading87
laves35 kızlar rabbım sabır versn sızlere ozelde calısmak zaten zor bı de karıları cıkar hep.ben 8 ay anca dayandm karıları gelır gıder laf soyler sura soyle olsn der sankı ben onun emırlerını yerıne getırmek ıcın gırdm.bı de esıne ulasamayınca ıs yerını arar esım nerde dıye ben nerden bıleyım ya bekcı mıyım ben amaaannn zor ısler vesselam
internetm olmuypr 5 dakika felan girip cikiyorum grubun adini unuttum aradim bildirimlerimde bulamadim msj atmanizi bekledm ama cikarn olmazsa ben yine yazarm bakarim sizinden hakkiniza girmis gibi olmayayimlisteye devam etmiceksin herhalde bat bildirmediğine göre.
hayırlısı olsuninşllah hakkında canım![]()
canım 14. gün yap o iğnelerde bhc hormonu olduğundan test pozitif çıkabiliyor.KıZlar merhaba ben yeniyim bu topikte valla topik topik geziyorum benim durumumda olan bulurum diye hiç çatlatma iğnesi vurulan var mı eğer vurulduysa 10. Gün test yapan var mı benim 10. Gün testim böyle çıktı da
inanki o süreci yaşamak bile çok güzelmişhiççç@aylinr sonra basa sarcan çocuk için bosver evlnme bacım
![]()
Canım bu kadar koyu çıkmaz herAlde demi bu günde decanım 14. gün yap o iğnelerde bhc hormonu olduğundan test pozitif çıkabiliyor.
bende çıkmıştı hatta daha koyuydu fakat sonu hüsran oldu bu yüzden erken sevinme derim. hamilede olabilirsin tabi ama bekle bi 4 gün daha derim benCanım bu kadar koyu çıkmaz herAlde demi bu günde de
Canım bende iğne olmazsa 6 günde yitiriyordu etkisini ama ilk hamileliğimde de yine Böyle öğrenmiştim hayırlısı artıkbende çıkmıştı hatta daha koyuydu fakat sonu hüsran oldu bu yüzden erken sevinme derim. hamilede olabilirsin tabi ama bekle bi 4 gün daha derim ben![]()