Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maydanz iyi mi geliyomus?Bn detoks suları yapıyorum onun içine atıyrum hepİnşallah canım. Sen bol bol su iç kahvaltıda da maydonoz ye. Bir de eşinin de dikkat etmesi lazım eş den de geçebilir enfeksiyon. Olsun o isterse her ay enfeksiyon olsun sen de su ve maydonozla savaş açarsın ona geçer gider inşallah
maydonozu yumyuma kadar yiyebildiğin kadar ye, ama sonrasında ya tutmuşsa diye yiyemiyoruz pek...adaçayıda içebiliriz aynı şartlardamaydanz iyi mi geliyomus?Bn detoks suları yapıyorum onun içine atıyrum hep![]()
adaçayını bende öyle yapıyorum,tehlikeliymiş hamilelerdemaydonozu yumyuma kadar yiyebildiğin kadar ye, ama sonrasında ya tutmuşsa diye yiyemiyoruz pek...adaçayıda içebiliriz aynı şartlarda
günaydın kuşummm kına vardı dimi dün, bizim de bu akşam düğün var :/ pooofffgünaydın hanımlarr,
Ay bu düğünler dernekler öldürcek beni persembedeb beri eve giremeedikSonra diyolarki kıyı da kösede uyuma
![]()
sen kurtulcan inşallah bu iltihap olayından maydonozu ben domatesin üstüne kahvaltıda doğrayıp biraz yağ, biraz limon sıktım mı çok severim. sende bak bakalım damak zevkine uygun bi şekilde ye. bi arkadaş dedi ya eşten geçiyor olabilir diye, akıntıda hafif yeşilimtrak bi renk varsa genelde doktor erkeğe de yedavi veriyor 1 günlük. kullandığın ilaçtan sabah akşam içiyor . diğer türlü sende geçse bile ondan tekrar geçebiliyormuş. konuşabildiniz mi akşam eşinle, gerçi düğünlerden yakınmışsın ama vakit oldu muadaçayını bende öyle yapıyorum,tehlikeliymiş hamilelerde![]()
bencede ondn geçiyor,korunurken bukadar sık olmazdım..aksam kociyi en son pisste kasap havası oynarken gördümsen kurtulcan inşallah bu iltihap olayından maydonozu ben domatesin üstüne kahvaltıda doğrayıp biraz yağ, biraz limon sıktım mı çok severim. sende bak bakalım damak zevkine uygun bi şekilde ye. bi arkadaş dedi ya eşten geçiyor olabilir diye, akıntıda hafif yeşilimtrak bi renk varsa genelde doktor erkeğe de yedavi veriyor 1 günlük. kullandığın ilaçtan sabah akşam içiyor . diğer türlü sende geçse bile ondan tekrar geçebiliyormuş. konuşabildiniz mi akşam eşinle, gerçi düğünlerden yakınmışsın ama vakit oldu mu
dün düğün,persembe kınaydı.Ay sorma valla hep yakın akraba maddi manevi çöktük bu aygünaydın kuşummm kına vardı dimi dün, bizim de bu akşam düğün var :/ pooofff
neyse ramazan geliyor rahat ederiz 1 ay ..bayram sonrası gene tam gaz :S
doğru diyosun gündüzleri çalış, akşam koştur koştur düğüne git, kasap havasında bi düşüncelerini sorsaydın, uluorta olcak ama beyin fırtınası iyi olurdu :)bencede ondn geçiyor,korunurken bukadar sık olmazdım..aksam kociyi en son pisste kasap havası oynarken gördümSonra beni eve bıraktı,akrabaları dağıttı evlerine,sabahta iste çıkarken gördüm
Bu aksamda annemdeyim,koci mesaiye gitcekmis,yarın yine öğlen bi düğünde buluscaz
Ramazan gelmeden herkes çıksın aradan diye bakmış düğünler ama vala takatım kalmadı bu hafta
![]()
ay valla hiç söyleme altın aldı başını gitti...dün düğün,persembe kınaydı.Ay sorma valla hep yakın akraba maddi manevi çöktük bu ay![]()
ahahaha dimi ikna etmesi de kolay olurdu hemdoğru diyosun gündüzleri çalış, akşam koştur koştur düğüne git, kasap havasında bi düşüncelerini sorsaydın, uluorta olcak ama beyin fırtınası iyi olurdu :)
düştü bile bu günlerde 151 di bi ara, dünmü evelsi günmü ne 140lardaydıay valla hiç söyleme altın aldı başını gitti...
h.sonu dinlen bari kuzu biraz napcan bugün
yani illaki öyledir, nane de ekliyiverelim ona, yaş nane, kuru nane, bizi çekemeyinin sonu tımarhaneeeadaçayı maydanoz incir bunlar aşılama ve tüp bebek tedavisinde yasaklarda ilk sırada kızlar ona görebabyloading87
laves35
@ebrar09
R ruyam28
kız sorma 3 tane taktık bu hafta..Dedim yarınki arkadaşı as 100 tl tmm.Bu neymiş ya,arada zilyoın tane doğumgünü,lohusa mevlüdü var,valla doğum yapanlara takıyorm gram artık.ay valla hiç söyleme altın aldı başını gitti...
h.sonu dinlen bari kuzu biraz napcan bugün
heh bak sahi taze nane de yasak .. ilaçlarla ters etki yapabiliyormuşyani illaki öyledir, nane de ekliyiverelim ona, yaş nane, kuru nane, bizi çekemeyinin sonu tımarhaneee
ahahaha , sabah sabah önce hortumla ıslatıp odunla dövün benii![]()
evet çiğköfte bata yakınsam onsuz pek iyi olmuyor diye yiyemiyorum :) nelerden kısıtlamadık beheh bak sahi taze nane de yasak .. ilaçlarla ters etki yapabiliyormuş
valla sorma biz doğurunca da altın düşer
kız sorma 3 tane taktık bu hafta..Dedim yarınki arkadaşı as 100 tl tmm.Bu neymiş ya,arada zilyoın tane doğumgünü,lohusa mevlüdü var,valla doğum yapanlara takıyorm gram artık.
Bugn evimi toplucam bacım direk eve gitcem.
Sen napıon
valla sorma biz doğurunca da altın düşer
kız sorma 3 tane taktık bu hafta..Dedim yarınki arkadaşı as 100 tl tmm.Bu neymiş ya,arada zilyoın tane doğumgünü,lohusa mevlüdü var,valla doğum yapanlara takıyorm gram artık.
Bugn evimi toplucam bacım direk eve gitcem.
Sen napıon