Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

İnşallah canım. Sen bol bol su iç kahvaltıda da maydonoz ye. Bir de eşinin de dikkat etmesi lazım eş den de geçebilir enfeksiyon. Olsun o isterse her ay enfeksiyon olsun sen de su ve maydonozla savaş açarsın ona geçer gider inşallah
maydanz iyi mi geliyomus?Bn detoks suları yapıyorum onun içine atıyrum hep:kk77:

günaydın hanımlarr,
Ay bu düğünler dernekler öldürcek beni persembedeb beri eve giremeedik:mad:Sonra diyolarki kıyı da kösede uyuma:mad:

günaydın hanımlarr,
Ay bu düğünler dernekler öldürcek beni persembedeb beri eve giremeedik:mad:Sonra diyolarki kıyı da kösede uyuma:mad:
günaydın kuşummm kına vardı dimi dün, bizim de bu akşam düğün var :/ pooofff
neyse ramazan geliyor rahat ederiz 1 ay ..bayram sonrası gene tam gaz :S

adaçayını bende öyle yapıyorum,tehlikeliymiş hamilelerdeo_O
sen kurtulcan inşallah bu iltihap olayından maydonozu ben domatesin üstüne kahvaltıda doğrayıp biraz yağ, biraz limon sıktım mı çok severim. sende bak bakalım damak zevkine uygun bi şekilde ye. bi arkadaş dedi ya eşten geçiyor olabilir diye, akıntıda hafif yeşilimtrak bi renk varsa genelde doktor erkeğe de yedavi veriyor 1 günlük. kullandığın ilaçtan sabah akşam içiyor . diğer türlü sende geçse bile ondan tekrar geçebiliyormuş. konuşabildiniz mi akşam eşinle, gerçi düğünlerden yakınmışsın ama vakit oldu mu

sen kurtulcan inşallah bu iltihap olayından maydonozu ben domatesin üstüne kahvaltıda doğrayıp biraz yağ, biraz limon sıktım mı çok severim. sende bak bakalım damak zevkine uygun bi şekilde ye. bi arkadaş dedi ya eşten geçiyor olabilir diye, akıntıda hafif yeşilimtrak bi renk varsa genelde doktor erkeğe de yedavi veriyor 1 günlük. kullandığın ilaçtan sabah akşam içiyor . diğer türlü sende geçse bile ondan tekrar geçebiliyormuş. konuşabildiniz mi akşam eşinle, gerçi düğünlerden yakınmışsın ama vakit oldu mu
bencede ondn geçiyor,korunurken bukadar sık olmazdım..aksam kociyi en son pisste kasap havası oynarken gördüm:KK70:Sonra beni eve bıraktı,akrabaları dağıttı evlerine,sabahta iste çıkarken gördüm:KK51:Bu aksamda annemdeyim,koci mesaiye gitcekmis,yarın yine öğlen bi düğünde buluscaz:mad:Ramazan gelmeden herkes çıksın aradan diye bakmış düğünler ama vala takatım kalmadı bu hafta:silah:

bencede ondn geçiyor,korunurken bukadar sık olmazdım..aksam kociyi en son pisste kasap havası oynarken gördüm:KK70:Sonra beni eve bıraktı,akrabaları dağıttı evlerine,sabahta iste çıkarken gördüm:KK51:Bu aksamda annemdeyim,koci mesaiye gitcekmis,yarın yine öğlen bi düğünde buluscaz:mad:Ramazan gelmeden herkes çıksın aradan diye bakmış düğünler ama vala takatım kalmadı bu hafta:silah:
doğru diyosun gündüzleri çalış, akşam koştur koştur düğüne git, kasap havasında bi düşüncelerini sorsaydın, uluorta olcak ama beyin fırtınası iyi olurdu :)

:KK51:
ay valla hiç söyleme altın aldı başını gitti...
h.sonu dinlen bari kuzu biraz napcan bugün
kız sorma 3 tane taktık bu hafta..Dedim yarınki arkadaşı as 100 tl tmm.Bu neymiş ya,arada zilyoın tane doğumgünü,lohusa mevlüdü var,valla doğum yapanlara takıyorm gram artık.
Bugn evimi toplucam bacım direk eve gitcem.
Sen napıon

kız sorma 3 tane taktık bu hafta..Dedim yarınki arkadaşı as 100 tl tmm.Bu neymiş ya,arada zilyoın tane doğumgünü,lohusa mevlüdü var,valla doğum yapanlara takıyorm gram artık.
Sen napıon
valla sorma biz doğurunca da altın düşer :KK70:
topla kuzum terapi olsun ben temizlikten hırsımı alıyorum :KK70:
ben avm gitcem cıkınca ,sonra 6gibi eve geçerim saçımı fln hale vakte sokarım düğüne snra da ..

Sen napıon
valla sorma biz doğurunca da altın düşer :KK70:
topla kuzum terapi olsun ben temizlikten hırsımı alıyorum :KK70:
ben avm gitcem cıkınca ,sonra 6gibi eve geçerim saçımı fln hale vakte sokarım düğüne snra da..

Back
X