Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Buyuk ıhtımal bı vitamin eksıklıgıdr canm kan b12 veya demır eksıklıgı gıbı.sen baktırdın mı hıc degerlerıne
folik asite başladım yine cnm.Valla en son bu işlere baslarken bakıldı işte.Yarın sorcam bakalım dra hangi bölüm ilgileniyr diye.
Saolası n cnm:KK74:

Günaydın kızlar. Hayırlı cumalar. cansu1109 cansu1109 hayırlı haberler ile gel canım :dua: neler yapıyorsunuz? Çok yogundum ben bu hafta ya nasıl geçti anlamadim hiç.

ayperri ayperri aynen canım biz de yoğunuz vallahi. Yazlığa geçicez eşyaları hazırlıyoz götürülecekleri. Adet ağrım da başladı yarın gelir herhalde. Bu aşılama da tutmadı. Artık tüp bebeğe geçicez. Acaba 1 ay ara yeter mi ya da bir kaç ay mı ara versem

ayperri ayperri aynen canım biz de yoğunuz vallahi. Yazlığa geçicez eşyaları hazırlıyoz götürülecekleri. Adet ağrım da başladı yarın gelir herhalde. Bu aşılama da tutmadı. Artık tüp bebeğe geçicez. Acaba 1 ay ara yeter mi ya da bir kaç ay mı ara versem
Daha 1 hafta v armış bata cnm.Dur bakalım gelmeden umudu kesmek yokkk:KK20:

Hayırlısı kuzum ya var5dır bundada bir hayır. Kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman geç canım.

günaydın arkadaşlar.
yeni bat bildircem hiç süpriz olmamış olsada
cansu1109 cansu1109 arkadaşım geldiğinde güncellersin inş. 15/07/2017
herkese iyi hafta sonları dilerim.
izmir çok sıcak, gece bunaltıcı bir hava vardı resmen.
Sabahta 4,7 şiddetinde deprem oldu.
Rabbim bir bekleyiş içinde olanların selametini versin, içindede bizlerin inş.

günaydın arkadaşlar.
Aa geçmiş olsun yavrumm,Allah beterinden korusun:cry:

günaydın arkadaşlar.
aaa hiç hissetmedim ben bu sefer geçmiş olsun.

Bizde manisa da hep sallanıyoruz. Alıştık vallahi. Rabbim hepimizi korusun. cansu dan haber yok mu acaba?

kızlar ben geldim drdan.Ameliyat dedi hatta salıya gün bile verdi ama ben bayram sonrası yapalım bari dedim.Bayram dönüsü randevu alcam polip ameliyatı için.Bende durum bu.Birde maşallah 15dklık ameliyata 2700 tl dediler.Doğum yapıoruz sanki:sinirli:

Back
X