Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynenn cnmAynen vallahi cansu yok sohbette yok. Burayı o şenlendiriyordu resmen
kaybolmadım, buralardayım.Günaydın seker.ya cansudan bı haber yok mu lavesde kayboldu buradan.hep bı heycanla gırıyorm topıge ama yok bı haber
aynen arkadaşım F FatimasevketBende insta dan sordum cevap gelmedi ustelemek istemedim firsat bulduğunda mutlaka girip haber verecektir diye bekliyorum.
Slm yavrumgünaydın kızlar, selam herkese.
aleykum selam.Slm yavrum
Napıosn
Ohh masallahh tam bayram üstü olmısaleykum selam.
işlerle boğuşuyorum, yüklü bir miktarda teklif hazırlıyorum. teklifte geçen makina -ekipmanların teknik özelliği resimleri derken sabahtan iyi ayıldım. birde 4adet makina yüklemem var. evraklarını tamamlıyorum bir yandan da..
yanii bunlarla boğuşurken olabildiğince iyiyim sanırım, çok şükürr.
sen napıyorsun başka hastaneye danışma işi sanırım bayramdan sonra belli olcak.
benim genelde bu şekilde işleyiş, ramazanda işlerde düşüş oluyor ama bugün böyle oldu. şu uyuklamama çöözüm bulabilsem ah ne iyi olcak.Ohh masallahh tam bayram üstü olmısBen bayram sonrasına gitcm başka dra cnm
Benim is hepten yılan hikayesine döndü zaten sorma
![]()
aman kuzum ya işlerin bi kısm alt üst olmuş onunla uğraştım.Hayırdır ins bacım noldu![]()
Ay o uıyku sorunu sorma bacım.Resmen 47,5 kilo kaldım sırf uykusuzlıktam.Sahura 2 de kalkıyorm hazırlık ye yat derken 4 oluyo,tam dalıyorum 7 de alarm calıyo.Kıyıda kösede uyuya kalıyrum resmen artıkbenim genelde bu şekilde işleyiş, ramazanda işlerde düşüş oluyor ama bugün böyle oldu. şu uyuklamama çöözüm bulabilsem ah ne iyi olcak.
dönmedi bence. ne güzel engelleri ortadan kaldırıyorsun. demekki yani bişiyimiz yok diyip el el üstünde durmanın bi anlamı yokmuş. inş. tüm sorunun poliplerdir. oldu bitti derken anlamadan gelir bebiş.
bugun bende nefes alamadım simdi oturdum.Kolay gelsin cnm.aman kuzum ya işlerin bi kısm alt üst olmuş onunla uğraştım.
Günaydın dua ileGünaydın kızlarr
Hayırlı kandileer![]()