Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın cnm gecmiss olsun cokkgünaydın kızlar, izmirin bu sıcağında cam açık yattım diye sabah bademciklerim şiş kalktım. Boşuklarımda ağrıyor. Patronu aradım açmadı, eve gidiyorum ben diyecektim. Kimsede yok oturdum kaldım. Keşke gelmeseydim. Hadi uyku mahmurluğuda vardır açılınca daha iyi olurum dedim ama tam tersi oldu sanki.
Umutların tükenmediği güzel ve sakin bir gün olsun.
Akşam eşimin iş arkadaşına gittik, 3 kızları var. Hanımı anlatıyor. 4 yıl çocuğumuz olmadı, 5. yıl tedaviyle hamile kaldım ve büyük kızım dünyaya geldi. Ardından 4 yıl sonra kendiliğimden hiç haberim olmadan ikizlere hamile kaldım. Bu çocuk işleri hiç belli olmuyor diyor.... Naiplerinde varmış olmuş. Bizler içinde en hayırlı, sağlıklı ve sabrımız tükenmeden rabbim nasip etsin
Günaydın cnm gecmiss olsun cokkgünaydın kızlar, izmirin bu sıcağında cam açık yattım diye sabah bademciklerim şiş kalktım. Boşuklarımda ağrıyor. Patronu aradım açmadı, eve gidiyorum ben diyecektim. Kimsede yok oturdum kaldım. Keşke gelmeseydim. Hadi uyku mahmurluğuda vardır açılınca daha iyi olurum dedim ama tam tersi oldu sanki.
Akşam eşimin iş arkadaşına gittik, 3 kızları var. Hanımı anlatıyor. 4 yıl çocuğumuz olmadı, 5. yıl tedaviyle hamile kaldım ve büyük kızım dünyaya geldi. Ardından 4 yıl sonra kendiliğimden hiç haberim olmadan ikizlere hamile kaldım. Bu çocuk işleri hiç belli olmuyor diyor.... Naiplerinde varmış olmuş. Bizler içinde en hayırlı, sağlıklı ve sabrımız tükenmeden rabbim nasip etsin
Muhtemelen yükselir 10 gün varmış daha,5 ve üzeri hamilelik çünkü.Hadi hayırlısı inşallah yükselirrKızlar ben 9 gün önce çatlatma iğnesi oldum 8 günü erken gebelik testinde pozitif gördüm 9 günü kan testi yaptim 4.0 çıktı normalde hep 0.1 çıkardı ve adetime 10 gün var bugün 10 gün tekrar erken gebelik testi yaptim 10 dk sonra pozitif oldu cumartesi kanda tekrar test yapacam doktor eğer değer yukselirse gebesin dedi. Aranızda böyle bir durum yaşayan var mı?
Ayy inşallah rabbim duysun sesimiziMuhtemelen yükselir 10 gün varmış daha,5 ve üzeri hamilelik çünkü.Hadi hayırlısı inşallah yükselirr![]()
Bizim simdilik bi plan yok kararsızlık var bebekle ne olur nasıl olur. 3 senedir her yaz gidiyorduk bir yerlere alistim bende istiyorum aslinda bakalim nasip kismet.salliala sen bana zaten hep umut oldun ama azimin özellikle maaşallah subhanallah, taktire şayandı....
yün korseyle geldim işe, oruçtan sonrada halsizlik vardıda bugün bi ayrı oldu.
gitmiyonuz mu bi yerlerde sizde, adetten olmuş sorayım
aman ona dikkat iştegitmediğim bir yer olsun istiyorum, bakınayım azıcık daha. bikaç yer var suyu için soğuk diye uyarmışlar bide serinlicez diye hasta gelmiyeyim, anında boşluklarım ağrıyor
Amin canım.. Aynen kuzum nasip hiç belli olmuyor. Aman dikkat yaa hastalık bahene arıyor galiba. Bende cam açık vantilatör açtık ama sıcaktan uyuyamadım hiç yaagünaydın kızlar, izmirin bu sıcağında cam açık yattım diye sabah bademciklerim şiş kalktım. Boşuklarımda ağrıyor. Patronu aradım açmadı, eve gidiyorum ben diyecektim. Kimsede yok oturdum kaldım. Keşke gelmeseydim. Hadi uyku mahmurluğuda vardır açılınca daha iyi olurum dedim ama tam tersi oldu sanki.
Burasıda sıcak evın ıcı 34 derece gosterıyo dısarısı 42 43 derece.tayın cıkar dıye klımada almadık vantılatorun karsısında yatıyorm o da sac kurutma makınesı gıbı calısıyo.ustune bı de bebısın hararetı var mahvoluyorm.rabbım yardm etsn cehennemınde yakmasın buna bıle dayanamıyorzAy kızlar napıosnuz Bursa yanıyor
Arada bakıyorm ama hareket kalmadı burda dacansu1109 Dönnnnnnnnnnnn artık
![]()
<cnm biz bile fenayız Allah sana kolaylık versin 2 canlaBurasıda sıcak evın ıcı 34 derece gosterıyo dısarısı 42 43 derece.tayın cıkar dıye klımada almadık vantılatorun karsısında yatıyorm o da sac kurutma makınesı gıbı calısıyo.ustune bı de bebısın hararetı var mahvoluyorm.rabbım yardm etsn cehennemınde yakmasın buna bıle dayanamıyorz
Amın canm ıns.temmuz agustosu bı gecırırsek gerısı kolay olur ıns.2 ay sabır artık.<cnm biz bile fenayız Allah sana kolaylık versin 2 canla![]()
Hayrlısıyla al kucağına kusummAmın canm ıns.temmuz agustosu bı gecırırsek gerısı kolay olur ıns.2 ay sabır artık.
Amın canm cok sagol rabbım razı olsn ıns.hayırlısıyla sızınde olsunda toptan kutlayalım ıns.cansudan da bı haber gelseydı ruyamda gordum taaa gelıyodu yazıyodu bıseyler sevınıyoduk.sen ne zaman gıdıcen polıp ıcın.hastane baltın mı baskaHayrlısıyla al kucağına kusumm![]()
Canm bız mardın mıdyattayız burada temmuzda agustosta fecı sıcak oluyo.esım adlıyede memur canm daha bellı olmadı bızımkı buyuk ıhtımal onumuzdekı haftaıcı bellı olur.esım 5 yıldr burada calısıyo yenı ıstedı buyuk ıhtımal cıkar dıyorlar bakalım hayırlısı olsn ıns.ıc anadoluya ıstedık aılem orada dıye.sızın nıye cıkmadıkı bolum neydıF Fatimasevket Temmuz sonu çok sıcak olur onu da atlatırsan bitti. Tayin çıkmadı galiba. Biz de istedik bize de çıkmadı