Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

2.çocukda sarılık olarak meydana çıkıyor genelde uyuşmazlık dedi.
bende ilacı varsa, önlemi alınıyorsa onun için panikleyemem arkadaşım.
Ne yapılıyorsa yapılır gerektiği zaman.
Dinlenemiyorum gündüzleri işler yoğun, akşamlarıda olabildiğince dikip ayakları uzanıyordum. Bu aralar uzanmalar horlamaların yerini aldı sanırım. akşam eşim yoktu uzandığım yerden yatak odasına gidebilmek için dua ediyordum allahı nolur biri beni oraya götürsün diye:)
bu arada the new'i hatırlarsın. senle bir hamile kalmıştı. mart anneleri topiğinde.2. ye hamile. konuşmak nasip olmadı henüz. zannedersemde unutmuştur :KK66: beni...
The new hamile mi ? :@ ne güzel yaaa bu topikteydi önceden demi

ayperri ayperri hangi doktora gittin sen bu sefer canım? Önceki doktorun Alsancakta bir doktordu sanırım. Civanperçemini adet sancısı için mi başlayacaksın?

geçen cumartesi günüydü randevum duyduk çok şükür. rabbim daimi etsin inş.
allah c.c. isteyen herkese buayda olmadı dedirtmeden nasip etsin.
Amin canım.. Allah ım sağlıcakla kucağınıza almayıda nasip etsin.hayırlı evlat olsun. sanki kız gibi geldi bana ya hayırlısı

ayperri ayperri hangi doktora gittin sen bu sefer canım? Önceki doktorun Alsancakta bir doktordu sanırım. Civanperçemini adet sancısı için mi başlayacaksın?
yok canım değil civanperçemi ve aslanpençesi ikisi birlikte gebe kalmak için diye okumuştum. Ama bugün ilaçlarımı aldım antibiyotik ve fitil vermiş doktor belki zrarı olur diye içmiycem onu. buca tıpa gidiyordum canım ben doktorum 3 er gün tınaztepe 3 gün buca da olduğu için değiştirdim ege yaşama gittim bu defa. gördüğüm kadarıyla çok kapsamlı bir hastane değil en azından bi kaç tedaviye devam ederim aşılama var mı bilmiyorum yoksa yine başka doktor yolları görünecek malaesef.

evet 2. ye kalmış, süpriz oldu diye yazmış. öyle okudum.
ilkince biraz bekleyip 2. nin pat diye gelmesi gerçekten bizler için büyük bir süpriz.
İlki nasıl olmuştu peki aşılama tüp falan mı yoksa kendiliğinden mi oldu? Bu arada gülücük işareti koyayım derken ağlamaklı olanı koymuşum yanlışlıkla

yok canım değil civanperçemi ve aslanpençesi ikisi birlikte gebe kalmak için diye okumuştum. Ama bugün ilaçlarımı aldım antibiyotik ve fitil vermiş doktor belki zrarı olur diye içmiycem onu. buca tıpa gidiyordum canım ben doktorum 3 er gün tınaztepe 3 gün buca da olduğu için değiştirdim ege yaşama gittim bu defa. gördüğüm kadarıyla çok kapsamlı bir hastane değil en azından bi kaç tedaviye devam ederim aşılama var mı bilmiyorum yoksa yine başka doktor yolları görünecek malaesef.
Anladım canım doktor ve hastane önemli.

İlki nasıl olmuştu peki aşılama tüp falan mı yoksa kendiliğinden mi oldu? Bu arada gülücük işareti koyayım derken ağlamaklı olanı koymuşum yanlışlıkla
yanlış hatırlamıyorsam kendiliğinden olmuştu.
evet bende dedim neden ağlıyor :)

laves35 laves35 arkadaşım civan perçemi ve aslan pençesi karışımının tarifini verebilir misin acaba ?
sabah aç karnına ikisinden 1er çay kaşığı koyup demle iç, yatmadan öncede aynı şekilde. günde iki kez.
hem adet sancısına hem kaliteli yumurta büyüyüp gelişmesinde faydalı diye biliyorum.

sabah aç karnına ikisinden 1er çay kaşığı koyup demle iç, yatmadan öncede aynı şekilde. günde iki kez.
hem adet sancısına hem kaliteli yumurta büyüyüp gelişmesinde faydalı diye biliyorum.
Kaynayan suya mı atacağım yoksa kaynamış suya mı? Bitkiyi koyduktan sonra altı kapalı mı olacak?

Slm kızlarrr
İzindeydim gecen hafta.
Bu hafta iznin acısını çıkardılar,basımı kaşıtmıyorlar saolsunlar.
Bende değişiklik yok.Kız kardeşim 2.ye hamile :)Hafta bası öğrendik.Onla hasır nesiriz.Bende durumlar böyle.Sizde ne var ne yok?

Kaynayan suya mı atacağım yoksa kaynamış suya mı? Bitkiyi koyduktan sonra altı kapalı mı olacak?
ouvv çok ayrıntıya girdin sen :)
ben suyun içine direk atıp birlikte kaynattım. altını kapattıktan sonra üzerine çay tabağıı koyup beklettim. fazla bekletemiyorsun zaten acıyor. ama istersen püf noktası var mı netten bak.

Slm kızlarrr
İzindeydim gecen hafta.
Bu hafta iznin acısını çıkardılar,basımı kaşıtmıyorlar saolsunlar.
Bende değişiklik yok.Kız kardeşim 2.ye hamile :)Hafta bası öğrendik.Onla hasır nesiriz.Bende durumlar böyle.Sizde ne var ne yok?
hoşgeldin.
izin yapmışsın dinlenmişsin diyecektim tam, acısını çıkardıları okuyunca vazgeçtim.
hayırlısı olsun kucağına almayı nasip etsin allah c.c.
darısı isteyen herkeslerin başına inş.

Canısı izindeydim:)Napıosn,nasıl gidiyoo
hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin kuzum. bizde de aynı diyebilirim. Bi doktora gittim geldim enfeksiyon var dedi ilaç verdi şuan onları kullanıyorum bakalım. Bende izne çıkmak istiyorum ama tek başımayım burda nasıl yapacam bilmiyorum hiç :işsiz:

HAYIRLI CUMALAR..

Eklentiler

• IMG_20170804_102213_519.webp
    IMG_20170804_102213_519.webp
    54,3 KB · Görüntüleme: 18
Back
X