- 20 Nisan 2016
- 1.220
- 640
- 123
günaydın cnm. ben birşey göremedim yaaMrb arkadaşlar nasılsınız ?
Benim adetime 4 gün var testim böyle çıktı sizce hamilemiyim ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın cnm. ben birşey göremedim yaaMrb arkadaşlar nasılsınız ?
Benim adetime 4 gün var testim böyle çıktı sizce hamilemiyim ?
O bellı olmaz kııı vardr kanda yukselmemıstr belkı daha.adetı bekle bakalmKuzum cok saol ama yokmuş 0.04 geldi kan sonucu![]()
valla depar atması lazum kız bizim bebenin 0.4 den yükselmesi icinO bellı olmaz kııı vardr kanda yukselmemıstr belkı daha.adetı bekle bakalm
Günaydın canım hayırlı cumalarrrhayırlı cumalar kızlar...
Aa üzüldüm.. hayırlısı olsun kuzum daha erken ama yine de 0 degilde 4 5 filan ciksa umutlanırdım. Bakalim regl gececek mivalla depar atması lazum kız bizim bebenin 0.4 den yükselmesi icinBen ilk bu islere başladığımda yine böyle silik çizgi gördüm diyip kana gittim ozman 1.20 di simdi hormonlarım kurumuş yahuu
![]()
Aynen 4-5 cıksa ben de bklerdim bacımAa üzüldüm.. hayırlısı olsun kuzum daha erken ama yine de 0 degilde 4 5 filan ciksa umutlanırdım. Bakalim regl gececek mi
Ama neden testte silik çıktı kiAynen 4-5 cıksa ben de bklerdim bacım![]()
gÜNAYDIN cnm sabah başladı lekelenmem geliyor benim batAma neden testte silik çıktı kiuyuz testler
![]()
gÜNAYDIN cnm sabah başladı lekelenmem geliyor benim bat![]()
İnss ekimde asılaama demişti dr,o zmana kadr gelen gelsin yapcak bisey yokgÜNAYDIN cnm sabah başladı lekelenmem geliyor benim bat![]()
İnss ekimde asılaama demişti dr,o zmana kadr gelen gelsin yapcak bisey yokSon bat olsun insaallah![]()
Gelecek bence simdi tesrin silik cikmasini ben rahmin hamilelige hazirliği olarak yorumluyorum kimyasal gibi ama deger daha cok cok düşüktü belki de yani ben oyle düşünüyorum . Hamile kalmadan onceki son ayda bana da 10.gun bi silik test çıkmıştı sonraki gun negatife dönmüştü regl gelmisti .İnss ekimde asılaama demişti dr,o zmana kadr gelen gelsin yapcak bisey yok![]()
Hayırlısı bacım bend e kimyasaldan şüphelendim bu ay yada 1,5 senedir regl böyle yoğun olmadığı için öyle geldi ama felaket bi regl geçirdim bu ay.Çift pedle gezdim hep.Gelecek bence simdi tesrin silik cikmasini ben rahmin hamilelige hazirliği olarak yorumluyorum kimyasal gibi ama deger daha cok cok düşüktü belki de yani ben oyle düşünüyorum . Hamile kalmadan onceki son ayda bana da 10.gun bi silik test çıkmıştı sonraki gun negatife dönmüştü regl gelmisti .
Sagolasın bebıs senınde bayramın kutlu olsuunnn.Kızlarr
İi haftalr
Gecmis bayramınız kutlu olsun![]()
Bu ay iyi çalışın gelsin bebis insaalahHayırlısı bacım bend e kimyasaldan şüphelendim bu ay yada 1,5 senedir regl böyle yoğun olmadığı için öyle geldi ama felaket bi regl geçirdim bu ay.Çift pedle gezdim hep.
Gecmis bayramın mübarek olsun bacım
Ay çalışmadan da yıldım vallaBu ay iyi çalışın gelsin bebis insaalah![]()
Ins hamıle kalırsn da o calısma gunlerını ozlersn sımdı esımle o gunlerı hatırlayıp guluyoruz.cunku hamılelıkte zor oluyo bıraz o ısler.anne hep yorgun ve uykuluAy çalışmadan da yıldım valla![]()
Kız ağzın bal yesinn insallahIns hamıle kalırsn da o calısma gunlerını ozlersn sımdı esımle o gunlerı hatırlayıp guluyoruz.cunku hamılelıkte zor oluyo bıraz o ısler.anne hep yorgun ve uykulu