Gelsin bebişler mutlu hamişler-2

teyzeler teşekkür ederiz 5.5 aylık olduk emeklememiz başlamadı henüz ama kayıp kayıp yerimizde durmuyoruz artık birde bu aralar dişlerimiz çok fazla kaşınıyor onunda asabiyeti üzerimizde maalesef.oğluşumla bizde hepinizi kocaman öpüyoruz:))

Ayyy cnm benim masallahoglusuna inss allah dahada guzel gunlerini gormenidenasip etsin en tatli zamanlari artik

beren84 canım bizde nisan 8 de 5.ayımız bitecek...dönmeye çalışıyoruz bu aralar...diş konusunu hiç sorma...elimiz ağzımızda...diş kaşıyıcı aldık ama bana mısın demiyor....hehehe...arada ben elimi yıkayıp kaşıyorum ama anlık....

neşe77 canım tedavin başlamış hayırlı uğurlu olsun.... seni böyle görmek dileğiyle....

İnss cnm bende oyle olmayi cook istiyorum inss allah nasip eder haftaya kontrolumuz var
8 nisanda benim dogum gunum neguzel tam denk gelmis demek senin minik kizin 5. ayini dolduracak masallah salyalar basladi desene

:
iyi günler neşe77 ..nasılsın cnım..nasıl gidiyor tedavi...
sanada cnm iyi haftalar nasil gidiyor calismaya basladinmi cnm ilaclarimi iciyorum carsamba kontrolum var cnm inss hersey yolundadir dr gidince gorecez cnm kendine iyi bak optum

Mrb kizlar hepinize iyi aksamlar
Nedracim iki tane koyacaklar inss allah izin verirse hayirlisi diyorum cnm tek cift farketmez ikiz olursada cook daha iyi olur dedigim gibi tabi once hayirlisi olsun da ne olursa olsun
Suercim inss iyisindir cnm özledik seni artik dön aramiza arayi cok aciyorsun
İnss encanda iyidir oda bayadir yok

mrhb kızlarrrrnasılsınızzzz:26::26: Sizi kaybetmiştimsağolsun neşşe haber verdii urada olduğunuzu

Mrb arkadaslar hepinize iyi aksamlar dr gitmistim bugun biliyorsunuz inss haftaya bugun transferim var
mrhb kızlarrrrnasılsınızzzz:26::26: Sizi kaybetmiştimsağolsun neşşe haber verdii urada olduğunuzu

Hosgeldin cnm sende sagol dr gittim bugun haftaya transfer var cnm cumartesinden itibarende igneler var busefer dr pregesteronu igneye cevirdi bide kansulandirici tabiki inss hamis kalalimda raziyim artik igneye hayirlisi olsun diyorum bolbol ugra cnm gorusuruz optum

CANIM İNŞŞŞ GÜZEL OLUR HER ŞEYY FİNAL BEBİŞLİ OLUR

iyi akş. kızlar...yeteer bacım hoş geldin..özlettin....

neşe77 canım nasıl gidiyor tedavi....

özlemden ses seda yok neden acep...

iyi akş. kızlar...yeteer bacım hoş geldin..özlettin....

neşe77 canım nasıl gidiyor tedavi....

özlemden ses seda yok neden acep...
sanada iyi aksamlar cnm iyi gidiyor şukur haftaya carsamba inss cnm transferim var
Ozlem int isini hallademedi heralde inss en kisa surede armiza döner

ALLAHIM HERKESİN İÇİNDE SAKLI BİR DERDİ VAR KİMİ EŞİYLE KİMİ EVLADIYLA KİMİ KOMŞUSUYLA KİMİ KARDEŞİYLE YARABBİ KALBİMİZDEKİ SAKLI DERDİMİZİ YALNIZ SEN BİLİYORSUN SEN DERTLİ KULARINA YARDIM EYLE ALLAHIM DERTLİ OLANLARA ŞDEVA HASTA OLANLARA ŞİFA BORCU OLANLARA EDA SIKITISI OLANLARA FERAHLIK VER YARABBİ SEN BİZLERİ SEVDİKLERİMİZLE İMTİHAN ETME hayırlı cumalar

AMİN CNM...........sanada hayirli cumalar insss

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…