Gelsin bebişler mutlu hamişler-2

kaç gün kadı büyük güne canımmm

iyi günler kızlar..neşe77 canım nasılsın nasıl gidiyor....

yeteeerim sen nasılsın canım?

Az kaldi yeterim cmartesi inss sen nasilsin cnm

Sanada iyi gunler cnm iyiyim gun sayiyorum iste cnm az kaldi inss cumartesiye guzel haberler veririm sizlere

iyiym kızlar sizler nasılsınız yaaaaaaaaaaaa bir gün MERSİN BULUŞMASI YAPSAK NE GÜZEL OLUR

Azim olan Allah'ın ismiyle başlarım. .
Rabbim, yarar getirmeyen bilgiden, korkmayan kalpten, duyulmayan duadan, doymak bilmeyen nefisten, açlıktan ki o kötü bir arkadaştır hıyanettenki o ne kötü sırdaştır tembellikten, korkaklıktan, cimrilikten, kocamaktan, ezel-i ömre döndürülmekten,
Deccal fitnesinden kötülüğünden, kabir azabından, hayatın ve ölümün fitnesinden Sana sığınırım.
Ey Rabbim!
Dinimizden dolayı bizi zillete düşürmeye çaba sarf edenlere fırsat verme.
Bizleri İslamın yolundan ayırma. Amin.
Hayırlı cumalar..
/COLOR]

kızlar ben hafta sonu yokum konya erğliye gideceğim NESE GÜZEL HABERLER AL CANIM

yeteerim hayırlı yolculuklar..hayırdır gezmeye mi gidiyorhayırlı cumlar kızlar....neşe77 den güzel haberler almak dileğiyle...

iyi gclr kızlar..nasılsınız....neşe77 canım buyuk gün c.tesi değil mi? var mı şimdiden bir belirti...
evet cnm yarin her zamanki belirtiler geliyor gidiyor farkli olarak dunden beri cok bas agrisi cekiyorum bilmem bu belirtimi

amin cnm hayirli cumalar

kızlar ben hafta sonu yokum konya erğliye gideceğim NESE GÜZEL HABERLER AL CANIM
gulegule git gel cnm inss gelince benim guzel haberlerimi okursun sagol cnm

yeteerim hayırlı yolculuklar..hayırdır gezmeye mi gidiyorhayırlı cumlar kızlar....neşe77 den güzel haberler almak dileğiyle...
amin cnm insss

sağolun kızlar aslında gezme sayılmaz teyzemin eşi kanser biraz ağırlaşmış teyzeme gideceğiz biraz destek olmak için inşş dönüğümde hamiş haberi okurum

sağolun kızlar aslında gezme sayılmaz teyzemin eşi kanser biraz ağırlaşmış teyzeme gideceğiz biraz destek olmak için inşş dönüğümde hamiş haberi okurum
Ayyy cok uzuldum cnm cok gecmis olsun inss teyzene moral olursunuz cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…