Gelsin Bebişler Mutlu Hamişler

oh oh ne güzel tedaviden önce anne duası almak iyidir...belkim kocişin kalmaktan mutlu olacak mı bilemem emme:)))) katlanacak gayrı...kızını benim için öp tatlım...bu güzel karne öpücüğü hak ediyor o zaman....size iyi tatiller canım....inşallah tedavinde sorunsuz olur...sönmezden sonra ikinci hamiş olursun....

canım herhangi sorun olmadığına çok sevindim...yumoşlar kocam olsunlar...iyi büyüt bak.....

Kizlar nerdesiniz persembe opum var bana duaedin.cepten giriyorum.simdilik bu kadar.haftaya saliyada transferim var.optum.....

perşembe büyük gün hadi hayırlısı canım...kaç yumoş var şimdiklik....inşallah hepiciği döllenir de hepsi tutunur sana...dualrımız seninle tatlım.... ahanda bu da şans öpücüğü....

merhaba kızlar sizi özledim çok geçmişi okuyamadım ama sonmezim çok sevindim hadi hayırlısı rabbim yardımcın olsun suer canım sende tedaviye başlıcakmışsın çok sevindim canım biz iyiyiz çok şükür ama malesef çok giremiyorum fırsat buldukça uğrayacağım görüşürüz inşallah

sönmezim bugün opun vardı sanırım...inşallah yumoşlar sağlıklı bir şekilde toplanır...rabbim yar ve yardımcın olun tatlım.....operasyondan sonra kendini iyi hissettiğinde bizide bilgilendirmeyi unutma canım...çok öpüyorum seni...

Herkeze hayırlı cumalar arkadaşlar
Sönmez cnm inşallah güzel haberlerle gelirsin
Thorbank encan sizler nasılsınız ben daha ankaradayım

sönmezim nasıl oldun tatlım merak ettik seni:???????????????????????????????????? huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu bacımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Kizlar selam.opum oldu16yumosumuz var 11i olgun cikti 8i dollendi.hayirlisi insallah.5subat sali gunu transsferim var dua edin.nete cok giremiyom.telden cok zor.merak etmeyin.optumm.allaha emanet olun.

Kizlar selam.opum oldu16yumosumuz var 11i olgun cikti 8i dollendi.hayirlisi insallah.5subat sali gunu transsferim var dua edin.nete cok giremiyom.telden cok zor.merak etmeyin.optumm.allaha emanet olun.
​canım hadi hayırlısı inşallah busefer alıcaksın bebişini kucağına ben inanıyorum

hadi canım inşllah bu sefer son olur...kaç tane koyulacak...5.gün ebriyosu mu? inşallah sımsıkı tutunurlar? 12 sonra sevinçli haberlerini alırız...

Kızlar ben evimdeyim çooooook şükür...bebişlerimi de inşallah alıp gelmişimdir.....inşallah sizlere güzel hayırlı haberler verebilirim....
iğneler mahvetti beni oturamıyorummm...bu arada yarın anneme gidiyorum....ana kucağı ne de olsa....annemde net yok kızlar....
iğnelerimi babama yaptıracammm....inşallah rabbim emeklerimizi boşa çkarmazzzz.....

sizler nasılsınız??? encanım bebiş ve sen nasılsın???? suercim ankara nasıl tedavi ne zaman?? thorbank sen nasılsın canımmm???
kendinize iyi bakınnnnnnn...neşeden haber yok mu hala????öptümmmmmm hepinizi....

saol teyzesi iyiyiz şükür rabbime senden gelecek güzel haberleri bekliyoruz rabbim yarve yardımcın olsun busefer yüzünü güldürsün inşallah

Herkeze merhaba arkadaşlar güzel bir tatilin ardından tekrar evimdeyim
Bütün arkadaşlarım umarım iyilerdir
Sönmez cnm hadi hayırlısı olsun sonucunu merakla bekliyorum
Bizde eve gelir gelmez başlıycaktık ama ankarada eşimin mobilyacı akrabaları var oraya gittik birkaç eşya aldık benim iş birkaç ay yattı
Napıyım kendimi tutamadım
Yinede eşime biraz yüzsüzlük yapsam istesem diye düşünüyorum ama bakalım artık

Bu arada kızlar hep dağılmış

hayırlısı olsun canım vardır bundada bi hayır geç olsun güç olmasın derler inşallah sönmezden alıcaz güzel haberler

arkadaşlar herkese merhabalar belki beni hatırlayanınız vardır çünkü ben acısıyla tatlısıyla burdan haziran ayında yazıştıgım tüm arkadaşlarımı hatırlıyorum.yazdıklarınızı tek tek okumadım ama inşallah bu tedavilerimizde hepimiz pozitif haberlerimizi alırız.haziran ayında negatifle sonuçlanan tüp bebek maceramdan sonra buay 2. deneme için start verdik bugün iğnelerde 3. günüm inşallah bu sefer bende hamile oldugumu buradan yazabilirim.ben her aklıma geldiginde benim gibi olanlara evlat nasip et yarabbim diyorum inşallah bu duam kabul olur .sizlerde dua edin benim için çünkü hem maddi hem manevi çok yıprandım inşallah bu sefer güzel haberleri almak banada nasip olur.hepinizi kocaman öpüyorummmmmmm. bu arada encan ogluşunu kucagına aldıgında benim içinde koklaya koklaya öp olurmu.

canım evet hatırladım seni tedavin hayırlı olsun rabbim busefer kucağını doldursun inşallah öperim teyzesi hayırlısıyla alalım kucağımıza bütün herkeze dua ediyorum rabbim herkeze yaşatsın bugüzel duyguları sanada rabbim kolaylık versin umarım güzel haberler duyacağız bu topikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…