Herkeze merhaba arkadaşlar
Bugün akşam ankaraya annemlere gidiyorum bir hafta kadar kalıcaz. Gelince hemen tedaviye başlıycaz allah izin verirse
Offffffffff annemleri çok özledim ama evimden ayrılmak çok zor geliyo nedense içim çok buruk kocişimde dört beş gün sonra gelicek yanımıza.
Bu arada kızımın karnesi hep beş teyzeleri eokuldan baktık maşallah kuzuma
Hepinizi öpüyorum
kızlaarrrrrrrrrr evimdeyimmm kimsecikler uğramamış...........yumoşlarım büyümüşler..p.tesiye kadar iğnlere devammmmm...p.tesi belli olacak herşey..dualarınızı eksik etmeyinnn........pazar akşamı bebişlerimi almaya gidiyorum artık...ancak transferden sonra dönerimmm..merak etmeyin..5.gün transferi olucak bu arada.....p.tesi kontrolum olur salı toplama olursa tahmini c.tesi transfer olur...benim dönmem yine p.tesiyi bulur......tabi herşey yolunda giderse....bol bol dua edin banaaaaaaaaa.....hepinizi çooooooook öpüyorummm...
encan
suer
thorbank
neşe
......
.......
dualarınızı bekliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.......
Kizlar nerdesiniz persembe opum var bana duaedin.cepten giriyorum.simdilik bu kadar.haftaya saliyada transferim var.optum.....
​canım hadi hayırlısı inşallah busefer alıcaksın bebişini kucağına ben inanıyorumKizlar selam.opum oldu16yumosumuz var 11i olgun cikti 8i dollendi.hayirlisi insallah.5subat sali gunu transsferim var dua edin.nete cok giremiyom.telden cok zor.merak etmeyin.optumm.allaha emanet olun.
saol teyzesi iyiyiz şükür rabbime senden gelecek güzel haberleri bekliyoruz rabbim yarve yardımcın olsun busefer yüzünü güldürsün inşallahKızlar ben evimdeyim çooooook şükür...bebişlerimi de inşallah alıp gelmişimdir.....inşallah sizlere güzel hayırlı haberler verebilirim....
iğneler mahvetti beni oturamıyorummm...bu arada yarın anneme gidiyorum....ana kucağı ne de olsa....annemde net yok kızlar....
iğnelerimi babama yaptıracammm....inşallah rabbim emeklerimizi boşa çkarmazzzz.....
sizler nasılsınız??? encanım bebiş ve sen nasılsın???? suercim ankara nasıl tedavi ne zaman?? thorbank sen nasılsın canımmm???
kendinize iyi bakınnnnnnn...neşeden haber yok mu hala????öptümmmmmm hepinizi....
saol teyzesi iyiyiz şükür rabbime senden gelecek güzel haberleri bekliyoruz rabbim yarve yardımcın olsun busefer yüzünü güldürsün inşallah
hayırlısı olsun canım vardır bundada bi hayır geç olsun güç olmasın derler inşallah sönmezden alıcaz güzel haberlerHerkeze merhaba arkadaşlar güzel bir tatilin ardından tekrar evimdeyim
Bütün arkadaşlarım umarım iyilerdir
Sönmez cnm hadi hayırlısı olsun sonucunu merakla bekliyorum
Bizde eve gelir gelmez başlıycaktık ama ankarada eşimin mobilyacı akrabaları var oraya gittik birkaç eşya aldıkbenim iş birkaç ay yattı
Napıyım kendimi tutamadım
Yinede eşime biraz yüzsüzlük yapsam istesem diye düşünüyorum amabakalım artık
Bu arada kızlar hep dağılmış
canım evet hatırladım seni tedavin hayırlı olsun rabbim busefer kucağını doldursun inşallah öperim teyzesi hayırlısıyla alalım kucağımıza bütün herkeze dua ediyorum rabbim herkeze yaşatsın bugüzel duyguları sanada rabbim kolaylık versin umarım güzel haberler duyacağız bu topiktearkadaşlar herkese merhabalar belki beni hatırlayanınız vardır çünkü ben acısıyla tatlısıyla burdan haziran ayında yazıştıgım tüm arkadaşlarımı hatırlıyorum.yazdıklarınızı tek tek okumadım ama inşallah bu tedavilerimizde hepimiz pozitif haberlerimizi alırız.haziran ayında negatifle sonuçlanan tüp bebek maceramdan sonra buay 2. deneme için start verdik bugün iğnelerde 3. günüm inşallah bu sefer bende hamile oldugumu buradan yazabilirim.ben her aklıma geldiginde benim gibi olanlara evlat nasip et yarabbim diyorum inşallah bu duam kabul olur .sizlerde dua edin benim için çünkü hem maddi hem manevi çok yıprandım inşallah bu sefer güzel haberleri almak banada nasip olur.hepinizi kocaman öpüyorummmmmmm. bu arada encan ogluşunu kucagına aldıgında benim içinde koklaya koklaya öp olurmu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?