Gelsin Bebişler Mutlu Hamişler

Valla tebrik ediyorum arkadaşım süper kilo vermişsin. Cnm evin hayırlı uğurlu olsun inşallah yeni evinde bebişinizde sizinle olur
Yeni ev yeni tüp bebek demek

Cnm hadi güzel haberlerini bekliyoruz .
O BEBEK ALLAHIN İZNİYLE BU TOPİĞE GELECEK İNŞALLAH
Bende okul tatilinden sonra başlıyorum bakalım:18::18::18:
Hepinize samsundan kucak kucak sevgiler yolluyorum

Herkeze hayırlı cumalar diliyorum
Encan nerelerdesin bir iki gündür görünmüyorsun
Sönmezcim cnm allahım şu mübarek günde emeğini boşa çıkartmasın inan kendim kadar istiyorum bir bebişin olmasını

Sönmez ne yaptın cnm merak ettim

canım dün muayenemi oldum..bugün itibariyle yumoş büyütme iğneme başladım(puregon).....lucrine de devam...artı akapunktur ve nöral hipnozla birlikte geldim iyiyim inşallah herşey çooooook güzel olacak... kulaklarımda iğneler var bantlı...inşallah işe yararlar....

encan nerelerdsinnnnnnn
thobankım nasılsın

Hadi hayırlısı olsun sönmezcim valla şimdi heyecanlandım çok şükür artık topişimizde gün saymaya başlıycaz seninle
Cnm benim tedavide yarıyıl tatilinden sonra olucak önce ankaraya gidecektik eşim tutmazsa yazın gideriz oraya dedi çocuk okula gidiyo ya etkilenmesin dedi nasıl olsa annemlerde orda tedavi bitene kadar kalırsınız dedi. Şimdi üçüncüyü burda fakültede yaptırıcaz.
Arkandan inşallah bende gelicem
Aman bize nazar değmesin
Tabi thorbank ve neşede
Şekerim birde sana sorum olucak ben iki taneyi özelde yaptırdım ya şimdi fakültede olucak bu üçüncü olduğu için iki tane minik suercik mi koyucaklar acaba hani ikisi özel bu devlet ya bilimedim

kızlar merhaba malesef benim nette sorun var giremiyorum sanırım bikaç gündaha giremiycem ama merak etmeyin iyiyiz oluşumu gördüm cuma gün 1400g olmuş oğlum dr iyi dedi umarım sizde iyisinizdir fırsat buldukça girmeye çalışıcam hepinizi öpüyorum

Maşallah oğluşuna kocaman olmuş cnm doğum allah kısmet ederse ne zaman

Herkeze merhaba arkadaşlar
Janim arrkadaşımız doğum etmiş topişimizin ilk bebişi doğmuş. Erken doğmuş 32 haftalık ama şimdi ikiside iyilermiş
Ama bebek şimdilik küvezdeymiş işallah çabuk toparlar

Kizlar merhaba suer in dedigi gibi oglumuza kavustuk cok sukur.. 32 hafta 2 gunlukken sezeryan dogum yapmak zorunda kaldim.. Hem tansiyonumun yuksekligi hemde benden bebege giden kanda gorulen problemler nedeni ile mecburen erken dogum oldu. Oglumuz su anda kuvez'de kaliyor ve en az 1 ay kalmasi bekleniyor.. Cok zayif su anda Insallah bir an once toparlar.. Simdilik hersey yolunda gidiyor dualarinizi esirgemeyin nolur.. Ben hergun kuvezde oglanin basindayim hemsiresini izleyip birseyler ogrenmeye calisiyorum.. :)

Cnm çok küçük doğmuş allahım şifalar versin yavruna. İnşallah çok çabuk toparlar kendini annesi ve babasıyla yuvasına döner

arkadaslar hepinizin mevlid kandili mubarek olsun tum dualarimiz kabul olsun insallah bu mubarek gunde.
JANIM canim benim erken olmus ama insallah bir ay sonra kavusacaksin yavruna.32 haftaliktan sonra sorun olmuyor dun belgeselde okudum.
NESE cim cevap yazamadim sana kusura bakma.fazla giremiyorum nete.bende gebelikten dolayi seker varmis insilun vurunmama ragmen yinede yuksek cikiyor kan degerim.allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun insallah

canım öncelikle hayırlı olsun rabbim analı babalı büyütsün inşallah...1 ay sonra hiç birşeyi kalmaz inşallah sapasağlam olur...

sönmezim nasıl gidiyor tedavi tatlım?

suerim sen nasılsın? resimler harika bu arada.....:)))

neşem sen nasılsın kız? sesin sluğun çıkmıyor?

kızlar mevlit kandiliniz mübarek olsun...rabbim O'nun yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eder inşallah.....hepinizi çok öpüyorum...

Herkeze merhaba arkadaşlar
Bugün akşam ankaraya annemlere gidiyorum bir hafta kadar kalıcaz. Gelince hemen tedaviye başlıycaz allah izin verirse
Offffffffff annemleri çok özledim ama evimden ayrılmak çok zor geliyo nedense içim çok buruk kocişimde dört beş gün sonra gelicek yanımıza.
Bu arada kızımın karnesi hep beş teyzeleri eokuldan baktık maşallah kuzuma
Hepinizi öpüyorum

Janim Allah analı babalı büyütsün canımmm..rabbim sağlıkla size bağışlasın yavrunuzu.....darısı başımıza....

geçmiş olsun canım...çok dikkat et...sana diyet vermişleridr değil mi??

Thorbank canım tedavi iyi gidiyor tatlım..dün doktordaydım..yumoşlar büyüyor....yarın yine doktordayımmm.o yüzden bu akşam yine istanbul yollarındayım..bu arada senin için kalacak yer sordum..ama tüpbebek merkezi yakınlarındaki oteller çok pahalı bir tek mim otel var uygun olan....çift kişi 90 euro...otel nişantaşında merkeze yakın..
güle güle git gel suercimmmm..aferin tatlı kızına......şimdiden tedavin hayrlı olsun canımmmmmmm..çokkkkk öpüyorum hepinizi...dualarınızı eksik etmeyin....

encan nerdesin neşe nerdesin???özletmeyinnnnnnn......

kızlaarrrrrrrrrr evimdeyimmm kimsecikler uğramamış...........yumoşlarım büyümüşler..p.tesiye kadar iğnlere devammmmm...p.tesi belli olacak herşey..dualarınızı eksik etmeyinnn........pazar akşamı bebişlerimi almaya gidiyorum artık...ancak transferden sonra dönerimmm..merak etmeyin..5.gün transferi olucak bu arada.....p.tesi kontrolum olur salı toplama olursa tahmini c.tesi transfer olur...benim dönmem yine p.tesiyi bulur......tabi herşey yolunda giderse....bol bol dua edin banaaaaaaaaa.....hepinizi çooooooook öpüyorummm...
encan
suer
thorbank
neşe
......
.......
dualarınızı bekliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.......

geçmiş olsun canım...çok dikkat et...sana diyet vermişleridr değil mi??..
evet canim diyet verdiler ama diyetle sekerim duzelmedi simdi gunde uc kere insulin vuruyorum yemeklerden once.yine sekerim dusmedi her hafta dozaji yukseltiyolar pek bir fark olmuyor.insulin vurundugum icin diyet yapmiyorum normal besleniyorum.

Kizlar nerdesiniz persembe opum var bana duaedin.cepten giriyorum.simdilik bu kadar.haftaya saliyada transferim var.optum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…