tşk ederim cnm mrb iyi geceler benim iki dış gebelik ameliyatla sağ tup alındı iki yıl içinde de uç aşılama yaptırdım ama olmadı bu ilk tupbebek tedavim olacak allah izin verirse cnmcanım hayırlısı olsun inş.senin kaçıncı denemen yazarmısın.
mrb cnm nasılsın doğru söyluyorsun cnm nerde bu kızlar böyle yaparlarsa topiğe kilit vuracağız bu gidişleselam kizlar,
burasi kalabalik olur dedik. burayada kimseler ugramiyor yahu..
tşk ederim cnm mrb iyi geceler benim iki dış gebelik ameliyatla sağ tup alındı iki yıl içinde de uç aşılama yaptırdım ama olmadı bu ilk tupbebek tedavim olacak allah izin verirse cnm
tşk ederim cnm inşşşş hepimiz kavuşuruz allahın izniyleAllah yardımcın olsun canım.tüp bebek tedavin hayırlı gelir de bebeğine kavuşursun inş.
mrb cnm hoşgeldin aramıza birde rahimfilmi çektir kafan rahat etsinmerabalar topiğiniz hayırlı olsun benide aranıza alırmısınız bende tüp yapmak istiyorum ama eşim istemiyor kaç senedir olmuyor eşim kendiliğinde olsun diyor ama ben daha fazla beklemek istemiyorum bazı tahliller yapıldı bir sorun çıkmadı amaa tüpler filan ne durumda bilmiyorum eşim de razı olmayınca elimden bişey gelmiyor inşallah doğal gelir bebiş
kızlar merhaba topiği görünce hemen geldim eşim çok radyasyon almamı istemiyor çok fazla giremicem sanırım bugün dr gittim 7 haftalık olduk inşallah rabbim kucağımıza almayı nasip etsin ve olmayan arkadaşlarımızada en kısa zamanda bu duyguyu tatdırsın rabbime hep böyle dua ediyorum fırsat buldukça uğrarım hepinize güzel hamişlikler diliyorum
kızlar merhaba topiği görünce hemen geldim eşim çok radyasyon almamı istemiyor çok fazla giremicem sanırım bugün dr gittim 7 haftalık olduk inşallah rabbim kucağımıza almayı nasip etsin ve olmayan arkadaşlarımızada en kısa zamanda bu duyguyu tatdırsın rabbime hep böyle dua ediyorum fırsat buldukça uğrarım hepinize güzel hamişlikler diliyorum
mrb cnm hoşgeldin aramıza birde rahimfilmi çektir kafan rahat etsin
saol tatlım evet döndüm evet durumumuz aynıydı sana umut olmak çok güzel umarım enkısa zamanda sen ve diğer arkadaşlarım bu duyguyu yaşar ben hala inanamıyorum 15 yıl sonra gelen mucizem inşallah rabbim kucağıma almayıda nasip ederencan canım dönmüşsün.yaşşaaaaaaaaaaaasssssssssssssssıııııııııın.merak ediyodum.durumunu.inan çok sevindim hamile olduğuna,hatırlıyosan konuşmuştuk durumumuz aynı diye inan senin hamile kalman bana çok büyük umut oldu.Allah tamamına erdirsin.darısı başımıza.
gunaydın mrb hoşgeldiniyi geceler kızlar...tatil bitti eve döndük... bebiş çalışmalarına tam gaz devam.....bu arada hamiş olan tüm arkileri tebrik ederim...darısı başımıza inşallahhhhhhhh....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?