meraba kizlar herkese iyi aksamlar bakiyorum da kimseden ses seda yok napiyosunuz bakalim
Cnm yok ufak tefek eksikler var onları alıcaz. Zaten şu an yenilemenin imkanı yok.vahçi cazibenle...anne faktörünü kullan madem çok seviyor o zaman kesin olurrrrrrrrrrrrrrrr
siz herhalde birçok şeyi yenileyeceksiniz canım....bu yeni ev atakumda mı?
kızlar grip direniyor bende ilaç almamak için direniyorum bakalım kim kazanacak
insss cnm arkadanda sizler gelirsiniz ins cnm demek bu hafta sonu taşiniyorsun kolay gelsin cnm ambaljladigin kutulara isim isim yaz cnmCnm hadi hayırlısı olur inşallah. Mübarek gün transferin olucak ne kadar güzel. Bebişlerin seni ömür boyu bırakmaz inşallah cnm. Bende cumartesi yada pazar taşınıcam evi epey yoparladım. Oraya koştur buraya koştur yoruldum. Öpüyorum cnmmmm
kızlar sağolun dr gitmedim daha biraz hafifledi kızlar bu gün kız kardeşimingöğsü şimiş (6 aylık bebeği var emziriyor)bir tanesi şimiş bebek emmiyor o tarafı dr gittik dr hiç bir şey demedi eve git sağ bebeğe emzir dedi alamadım yaa
iyilesmene sevindim cnm kiz kardesinin bebegi anladigim kadariyla tek gogusu emiyorsa. Diger gogus sitma yapar cnm ya o gögùsü bebise alistiracaksiniz yada süt sağma cihazlarin almalisiniz yoksa o şişlik gecmez cnm bende yaşamiştim çok da ağri yapar bide sütü fazlaysa eger tekrar geçmiş olsun cnm
canımm bebek her iki memeyide alıyordu ama bu şişlik olunca bıraktı emmiyor süt sağma cihazı aldı sağoyor ama şişlik inmedi
inss arkadasim sagol iyi dileklerin icin inss olursa darisida sizlere olur insssneşe77 canım hadi haayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz........
yeteeerim nasıl oldun canım....kardeşine de geçmiş olsun....nasıl oldu o da düzeldi mi?
mrb kizlar hepinize iyi akşamlar allah izin verirse yarin saat12 de transferim var bolbol dua edin kizlar inss busefer olsun hepinize kocaman opuyorum
inss arkadasim sagol iyi dileklerin icin inss olursa darisida sizlere olur insss
cok gecmis olsun cnm ya yarin mutlaka gitsin cnm dr inss kolaylikla geçsin cnmKIZLAR MRHB NASILSINIZ BEN GRİPLİYİM HALA KARDEŞİMİN GÖĞSÜNDEN DÜN SÜT GELMİŞ(gece ) AÇILMIŞTI AMA BU GÜN YENİDEN TIKANMIŞ SANIRIM ENFEKSİYON VAR DR BİR ŞEY DEMEDİ YARIN BAKIP BAŞAKA DR GİDECEK
sagol cnm inss allahim sizlerede nasip etsin anneligi insss cnm benimCANIMMMM BEBİŞ OLSUN EMBİRYON İNŞŞŞŞSENİ ANNE YAPSIN
cok gecmis olsun cnm ya yarin mutlaka gitsin cnm dr inss kolaylikla geçsin cnm
sagol cnm inss allahim sizlerede nasip etsin anneligi insss cnm benim
mrb arkadaslar herkese iyi aksamlar çok şukur bebislerimi aldim evde suan dinleniyorum sizler nerelerdesiz bakim
ay cnm insss kardeşin nasil oldu cnmcanımmmmm hayırlı olsun sımsıkı tutunsun sana güzel haberlere çok ihtyacımız var inş senden gelecek o güzel haber
sagol bitanem sen de bu ara yogunsun kolay gelsin sanada ayin 18 ne cnm test tarihimNeşe cnm kusura bakma çok yogunum bu ara okudum ama yazamadım. İnşallah bebislerin seni hiç bırakmaz cnm güzel haberlerini bekliyorum. Test tarihin ne zaman cnm
ay cnm insss kardeşin nasil oldu cnm
sagol bitanem sen de bu ara yogunsun kolay gelsin sanada ayin 18 ne cnm test tarihim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?