Gelsin Bebişler Mutlu Hamişler

Slm kizlar kusura bakmayın çok yogunum okuyorum ama yazamadım. Yerlestim sayılır ufak tefek islerim kaldi.
Nese cnm az kalmis ogrenmemize hadi güzel haberlerle gel artik.
Hepinizi öpüyorum

özlemim yeni evin hayırlı uğurlu olsun canım.....nasıl istediğin gibi mi? ....yerleşte çaya gelelim hehehehe.....

neşe77 canım heyecan var mı heyecan......

özlemim yeni evin hayırlı uğurlu olsun canım.....nasıl istediğin gibi mi? ....yerleşte çaya gelelim hehehehe.....

Cnm çok şükür istediğim gibi oldu allahım olmayanlarada versin. 12 yildir kiradaydik her ay kira vermekten bikmistik.
Valla en son evi silip supurup halilari serdik artik iyice yerlestim. Keşke gelsen cnmmmm ben sana ellerimle börekte açarım.

Yeter neşe kızlar siz nasılsınız. Beren encanda bebislerden giremiyo heralde. Tabi çocuklu olmak zor. Öpüyorum hepiniziii

inşallah canım bir gün neden olmasın....kiracılık zor valla...her ay ver ver ama ele gelen bir şey yok ayrıca aman şurası kırılmasın boya zarar gördü....ev kiraları desen en kötüsü 500 den başlıyor 600-700 eklerim bankadan kredi çekerim...en iyisini yaptın arkadaşım...rabbim güle güle oturmayı nasip etsin....

bnde neyi merak ediyorum ne yaptı diye.....

yeteeerim sen nasılsın bacım.....griple aşkın ne alemde......

sanırım bu ilişki evliliğe gidiyor

iyiym kızlar her gün geliyorum ama çok yazan olamdığı için bakıp çıkıyorumm BU GÜN BENİ MERSİN TÜP BEBEKTEN ARADILAR GELİN GÖRÜŞELİM DİYE FİYAT NE DEDİM BURADA SÖYLERİZ DEDİLER GEÇEN YIL 5900 DEMİŞTİNİZ DEDİM ONA BAKMAYIN SİZE GÜZEL BİR RAKAMA ÇIKARTIRIZ DİYORLAR

mrb arkadaslar herkese iyi hafta sonlari oglen tam mesaj yazacakken annem geldi cikmak zorunda kakdim hepinize kocaman opucuklerrr
oooo hadi canım....var mı bi belirti....
valla cnm biraz beirti var ama inss iyiye isarettir pazartesi buyuk gun sen nasilsin cnm

Slm kizlar kusura bakmayın çok yogunum okuyorum ama yazamadım. Yerlestim sayılır ufak tefek islerim kaldi.
Nese cnm az kalmis ogrenmemize hadi güzel haberlerle gel artik.
Hepinizi öpüyorum
cnm ne guzel yerlesmissin gulegule oturun mutlulukla saglikla inss pazartesi gelirim cnm hadi optum cnm

olmazmi hemde nasil sanki ilk defa hamile kalacak gibi heycanliyim cnm
yetercim mrb iyi aksamlar cnm cok sevindim inss senin icin hayirlisi olsun arkadasim git görus bence

canım çok pahalı bir merkez altından kalkamayız

mrb arkadaslar hepinize hayirli pazarlar ben bugun aşuremi yaptim komsulara dagittim isim daha yeni bitti ve ben yorulmusum biraz simdi yatiyorum sizler nasilsinz suercim evinin keyfini cikarmaya basladin buralari unuttun hepinize sevgiler

hım anladim cnm inss allah bi kolaylik saglasin cnm benim yinede bi gidip konuşsaydin cnm icinde kalmamis olur

canım tedaviye başlayamayacak olunca gitmek istemedim birde gidip konuşup tedviye başlayamayaınca bu bizi (özelikle eşimi )çok üzülüyoruz sağlığım yerinde olsaydı böyle olmazdı diye kendini yıpratıyor bende kendini üzsün istemiyorum

mrb arkadaslar hepinize hayirli pazarlar ben bugun aşuremi yaptim komsulara dagittim isim daha yeni bitti ve ben yorulmusum biraz simdi yatiyorum sizler nasilsinz suercim evinin keyfini cikarmaya basladin buralari unuttun hepinize sevgiler

ellerine sağlık allah kabul etsin canımm

tmm cnm haklisin oyleyse inss rabbim en kisa surede bir yol acsin cnm

kizlar cok mutluyum allaha sukur hamileyim degerim 110 bilmiyorum nasil iyimi sizce

Cnmmmm ilk ben tebrik ediyim çok sevindim. Allahim tamamina erdirir inşallah. Degerinde gayet güzel hiç ikizimiz yok inşallah ikizdir. Öpüyorum cnm seni kendine dikkat et

Cnmmmm ilk ben tebrik ediyim çok sevindim. Allahim tamamina erdirir inşallah. Degerinde gayet güzel hiç ikizimiz yok inşallah ikizdir. Öpüyorum cnm seni kendine dikkat et

sagol bitanem inss darisi sizlere olsun kismet artik cnm inss allahim tamamina erdirsin optum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…