neşe77 canım şafak kaç?
özlemim yeni evin hayırlı uğurlu olsun canım.....nasıl istediğin gibi mi? ....yerleşte çaya gelelim hehehehe.....
neşe77 canım heyecan var mı heyecan......
sanırım bu ilişki evliliğe gidiyorinşallah canım bir gün neden olmasın....kiracılık zor valla...her ay ver ver ama ele gelen bir şey yok ayrıca aman şurası kırılmasın boya zarar gördü....ev kiraları desen en kötüsü 500 den başlıyor 600-700 eklerim bankadan kredi çekerim...en iyisini yaptın arkadaşım...rabbim güle güle oturmayı nasip etsin....
bnde neyi merak ediyorum ne yaptı diye.....
yeteeerim sen nasılsın bacım.....griple aşkın ne alemde......
inşallah canım bir gün neden olmasın....kiracılık zor valla...her ay ver ver ama ele gelen bir şey yok ayrıca aman şurası kırılmasın boya zarar gördü....ev kiraları desen en kötüsü 500 den başlıyor 600-700 eklerim bankadan kredi çekerim...en iyisini yaptın arkadaşım...rabbim güle güle oturmayı nasip etsin....
bnde neyi merak ediyorum ne yaptı diye.....
yeteeerim sen nasılsın bacım.....griple aşkın ne alemde......
valla cnm biraz beirti var ama inss iyiye isarettir pazartesi buyuk gun sen nasilsin cnmoooo hadi canım....var mı bi belirti....
cnm ne guzel yerlesmissin gulegule oturun mutlulukla saglikla inss pazartesi gelirim cnm hadi optum cnmSlm kizlar kusura bakmayın çok yogunum okuyorum ama yazamadım. Yerlestim sayılır ufak tefek islerim kaldi.
Nese cnm az kalmis ogrenmemize hadi güzel haberlerle gel artik.
Hepinizi öpüyorum
olmazmi hemde nasil sanki ilk defa hamile kalacak gibi heycanliyim cnmözlemim yeni evin hayırlı uğurlu olsun canım.....nasıl istediğin gibi mi? ....yerleşte çaya gelelim hehehehe.....
neşe77 canım heyecan var mı heyecan......
yetercim mrb iyi aksamlar cnm cok sevindim inss senin icin hayirlisi olsun arkadasim git görus benceiyiym kızlar her gün geliyorum ama çok yazan olamdığı için bakıp çıkıyorumm BU GÜN BENİ MERSİN TÜP BEBEKTEN ARADILAR GELİN GÖRÜŞELİM DİYE FİYAT NE DEDİM BURADA SÖYLERİZ DEDİLER GEÇEN YIL 5900 DEMİŞTİNİZ DEDİM ONA BAKMAYIN SİZE GÜZEL BİR RAKAMA ÇIKARTIRIZ DİYORLAR
mrb arkadaslar herkese iyi hafta sonlari oglen tam mesaj yazacakken annem geldi cikmak zorunda kakdim hepinize kocaman opucuklerrrvalla cnm biraz beirti var ama inss iyiye isarettir pazartesi buyuk gun sen nasilsin cnm
cnm ne guzel yerlesmissin gulegule oturun mutlulukla saglikla inss pazartesi gelirim cnm hadi optum cnm
olmazmi hemde nasil sanki ilk defa hamile kalacak gibi heycanliyim cnm
yetercim mrb iyi aksamlar cnm cok sevindim inss senin icin hayirlisi olsun arkadasim git görus bence
canım çok pahalı bir merkez altından kalkamayız
hım anladim cnm inss allah bi kolaylik saglasin cnm benim yinede bi gidip konuşsaydin cnm icinde kalmamis olur
mrb arkadaslar hepinize hayirli pazarlar ben bugun aşuremi yaptim komsulara dagittim isim daha yeni bitti ve ben yorulmusum biraz simdi yatiyorum sizler nasilsinz suercim evinin keyfini cikarmaya basladin buralari unuttun hepinize sevgiler
canım tedaviye başlayamayacak olunca gitmek istemedim birde gidip konuşup tedviye başlayamayaınca bu bizi (özelikle eşimi )çok üzülüyoruz sağlığım yerinde olsaydı böyle olmazdı diye kendini yıpratıyor bende kendini üzsün istemiyorum
tmm cnm haklisin oyleyse inss rabbim en kisa surede bir yol acsin cnm
kizlar cok mutluyum allaha sukur hamileyim degerim 110 bilmiyorum nasil iyimi sizce
Cnmmmm ilk ben tebrik ediyim çok sevindim. Allahim tamamina erdirir inşallah. Degerinde gayet güzel hiç ikizimiz yok inşallah ikizdir. Öpüyorum cnm seni kendine dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?