kizlar hepinize iyi aksamlar oncelikle hepinizi kocaman kokulu kokulu opuyorum
Suercim cnm kimse kalmiyacak yanimda iki gun yatarim ucuncu gunden sonra ufaktan ayaklanirim ben sogugu bende sevmiyorum bu havalar bana gore tam beimde ayaklarim hic ilimaz kisin iki kat coraplarla dolasiyorum hadi goruşuruz cnm
Nedracim ohhh sen evi sermissin bende yarini atlatirsam tmm cnm mutfak robotunu gold master olabilir şarzli supurgede fakir yada ihlas dusunebilirsin ama tabi yinede iyice arstir kafana hangisi yatiyorsa artik ya bide bu elektirikli cihazlar birazda şans işi bence hadi gorusuruz cnm
Yetercim iyi aksamlar cnm allah kabul etsin duani cnm kendine iyi bak optum cnm
Gkizlar hepinize iyi aksamlar oncelikle hepinizi kocaman kokulu kokulu opuyorum
Suercim cnm kimse kalmiyacak yanimda iki gun yatarim ucuncu gunden sonra ufaktan ayaklanirim ben sogugu bende sevmiyorum bu havalar bana gore tam beimde ayaklarim hic ilimaz kisin iki kat coraplarla dolasiyorum hadi goruşuruz cnm
Nedracim ohhh sen evi sermissin bende yarini atlatirsam tmm cnm mutfak robotunu gold master olabilir şarzli supurgede fakir yada ihlas dusunebilirsin ama tabi yinede iyice arstir kafana hangisi yatiyorsa artik ya bide bu elektirikli cihazlar birazda şans işi bence hadi gorusuruz cnm
Yetercim iyi aksamlar cnm allah kabul etsin duani cnm kendine iyi bak optum cnm
iyi geceler kızlar misafirlerim vardı az önce gittiler....neşe77 tavsiyen için teşekkürler tatlımmmmmm......
yeteeeerim böyle bir duaya amin hem de yürekteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnn
kızlar kk nın en' lerini seçiyoruz ve kk üyeleri yarışıyor aşağıdaki linkten bu seneki adayları belirleyebilir adaylar belli olduktan sonra oylamaya katılabilirsiniz...
http://www.kadinlarkulubu.com/hicbir-basliga-uymayan-yazilar/662728-geleneksel-quot2013-yili-kadinlar-kulubu-enleriquot-yarisma-duyurusu.html
iyi akşamlar kızlar.....nasılsınız.....
özlem toplanma telaşında sanırsam...
Yeteeerim hastalanmış...kuzum geçmiş olsunnnnnnn
Neşe77 iyi haberlerini bekliyoruz canımmmmmmmmm
beren84 ve encan sizler ve bebişleriniz iyidir inşallahhhhh....sizleri ve bebişlerinizi çoooook öpüyorum
iyi akşamlar kızlar.....nasılsınız.....
özlem toplanma telaşında sanırsam...
yeteeerim hastalanmış...kuzum geçmiş olsunnnnnnn
neşe77 iyi haberlerini bekliyoruz canımmmmmmmmm
beren84 ve encan sizler ve bebişleriniz iyidir inşallahhhhh....sizleri ve bebişlerinizi çoooook öpüyorum
evet canım ya grip oldum dr gitmek istemiyorum geçen yıl alerjik giribal enfeksiyon diye kortizol iğne verdi kulanmak istemiyorum o iğnlereen yine
yeteeerim geçmiş olsun bacım....şifalı bitkiler dene....pekmez iç....inşallah en kısa zamanda iyileşirsin...o kortizon iğneleri çk da önerilmiyor aslında....ama sen yine dikkat et kendine canım...
özlem canım eşinde haklı tabi...ekonomiden sorumlu devlat bakanı ne de olsa...ama sende bir taraftan haklısın 2-3 gün sonra yeniden masraf etmek istemiyorsun...bir orta yol bulursunuz canım...sen mesela perdeyi eleyelim ama şunu mutlaka alalım de...öyle hakletmeye çalış...Allah yardımcın oldun canım...annen müsaitse çağır...yardımcı olur...gerçi eşin buna sevinir mi üzülür mü bilemem ama
hepinize iyi gecelerrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?