topiğin hayırlı olsun bemde bekleyenlerden...
aslında adetlerim çok karışıkk düzensiz. hangi günü versem bilemedim
yaşım 25 tedavi girmüyorum..teşekkür ederim.Niyetimiz,duygularımız hayırlı akibet de hayırlı olur inşaallah
Önemli değil canım benimde adetlerim düzensiz pcoluyum. Sen yaşını ve tedavi görüp görmediğini söyle bat kısmını boş bırakırız.
yaşım 25 tedavi girmüyorum..
batı boş ta geçebiliriz ama son 3 aylık adet düzenime bakılırsa bu ayın 22 sine kadar olmam gerekiyor...
yaa evet nerde bu millet... gelsinler dolu dolu olsun burasıTmm canım 22 aralık yapıyorum batını.
kimse gelmediğine göre ikimiz bekleyecez bebişleri
yaa evet nerde bu millet... gelsinler dolu dolu olsun burası
ama beraberde bekleyebiliriz... Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin canım...
Tekrar hoşgeldin balımm
Rabbim sen gönlümüzden geçeni bilensin.."Ol" de oluversin...(Amin)
Amiin insaAllah
Ben esime sigarayi azaltmasini soyledim ama ne kadar faydasi olur bilemem sonucta yillarin zehirini tasiyor icinde
Canım sende destek ol Bıraksın eşin sigarayıErkeğin sigara içmesi; sperm yoğunluğunun azalmasına, sperm hareketlerinin azalmasına, sperm sayısının azalması.na, spermin kadının yumurta hücresini delme yeteneğinin azalmasına ve sperm hücresinde DNA hasarının artmasına neden oluyor canım.. Tabi bunlar sadece konumuzla alakalı kısmı daha bir çok zararı olduğunu herkes biliyor,:18:
bırakmak çok kolay olmuyor ne yazıkki Rabbim eşine birakmayi nasip eder ins.
amiiinnnnn ... ağzından bal damlıyorrr...Allah Topiğimize Gelenlerin tümüne, 1 tane isteyene 1 tane, 2 tane isteyene 2 tane, 3 tane isteyene 3 tane, 10 tane isteyene 10 tane bebiş versinyeter heralde 10 tane
Yazdiklarini aynen esime soyleyecegim.. Cok istiyorum bende birakmasini.. Hem kendine hem bana hem cuzdanina zarar.. İlk evlendigimizde birakmaya calisicam filan diyodu ama artik oda yok.. İki gunde bir paket bitiriyor.. Belki baskalarina nazaran az iciyor sukur.. Ama yinede iciyor iste.. Bende insaAllah hamile kalirsam bebegin sagligi icin biraktirabilirim diye dua ediyorum ama bakalim basarili olacakmiyiz :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?