denedik ilk öğrendiğimizde düzenli içmedi.. hiç bişey içmiyo , biraz huysuzdur..öyle tabiki canım Hayırlısı olsun..
doğal yollarla bir şeyler denediniz mi tatlım eşin için keçi boynuzu kürü falan.. :26:
teşekkür ederimÇevremde bu konuda pek konuşabileceğim birileri yok. Burada konuşup rahatlamak istiyorum:)
denedik ilk öğrendiğimizde düzenli içmedi.. hiç bişey içmiyo , biraz huysuzdur..
Sende Allaha emanet ol cnm hayırlı geceler...Hanımlar iyi geceler., yarın daha rahat tanışırız inşallah. Allah a emanet olun
bende geldimmmm cnm hayrluı olsun topıgın ınsallah hepımıze hayr getırıırrr benım bat anca 10 ocak hadı bakalımmm :)
hadi ilk ayında bekletmez inşallah senimerhaba :) benim bat 8 ocak, yaşım 29, bu ilk denemem :) merakla bekliyorum :)
Arkadaslar hos geldiniz :)
Bizimde bu ay ilk denememiz..
Rabbim hepimize aratmadan saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insaAllah :)
inşallah canımmmmm ay kızlar tek kıdemli benim sanırım 4 yıldır deniyoruz çünkü hadi bakalım hayırlısıııııııııııı
inşallah canımmmmm ay kızlar tek kıdemli benim sanırım 4 yıldır deniyoruz çünkü hadi bakalım hayırlısıııııııııııı
inşallah canım rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahpofuduğum nasılsın seni gördüm bi bakayım dedim. Allah'ım senide tüm isteyenleride daha fazla bekletmez. zaman su gibi geçiyor kızların ilk deneme yazılarını okudumda bende öyle yazmıştım 6. ayımız artık
Allahim sana da insaAllah nasip eder umudumuzu kaybetmiyoruz :) Eltim ve kaynimda 5 sene olacak kaynimda speem azinligi eltimde adet duzensizligi sorunu var.. Rabbim hepimize nasip etsin insaAllah :)
canım topiğin hayırlı uğurlu bol bebişliiiiiiiiiiiiiiiiiiii olsun inşallah.....bende kendimden bahsedeyim canım 4 yılı geçti evleneli bebişim hala yok yaşım 28,bir negatif aşılamam var daha çok şeyler varda zamanımız bol anlatırım canım gelmeyesice batımda 20 yada 21 aralık canım haktan hayırlısı artık
Gunaydin 16 gunluk bebisimle bende buradayim gunaydin arkadaslar:))))
merhaba arkadaşlar
Bizimde 4. deneme ayımız umarım çok bekletmez miniğim bizi :)
bende dün doktora muayeneye gittim gebeliğe engel herhangi bir durum söz konusu değil dedi tam yumurtlama zamanımdaymışım iyi değerlendirin dedi.
benim adetin 26 günde bir olur o yüzden 11.-13.-15. günleri değerlendirin dedi.Eğer bu ay tutmazsa bir sonraki ay 10.-12.-14. günleri değerlendirin ve ilişkiden sonra 1 saat kalkma dedi ve folıc plus verdi.Benimde beklenmeyen regl tarihim 1 ocak :)) umarım gelmez.Beni de eklerseniz sevinirim.
Allahım bana ve isteyen herkese hayırlı ve en önemlisi sağlıklı evlatlar nasip etsin..
merhaba :) benim bat 8 ocak, yaşım 29, bu ilk denemem :) merakla bekliyorum :)
Canım duayı not ediyorum. Çok sağolKim sabah ve akşam yedi defa
Hasbiyallâhü lâ ilâhe illâ hû aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül-arşil-azîm
duâsını okursa
Allâhü Teâlâ onu sıkıntılarından kurtarır.
O kimse bu duâyı, ister ihlaslı okusun isterse âdet kabîlinden okusun.
(Sünen-i Ebû Dâvûd)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?