....Gelsin Bebişler Şişsin Göbüşler....(2014)

teşekkür ederim Çevremde bu konuda pek konuşabileceğim birileri yok. Burada konuşup rahatlamak istiyorum:)

ekledim cnm. bende pek çevremdekilerle bu konularda muhabbet edemem ama bu konuları konuşmayada ihtiyaç duyuyorum,daha da önemlisi burdaki arkadaşlardan faydalı bir çok şey öğreniyorum. Burası dertlerimizi, acılarımızı, sevinçlerimizi, hüzünlerimizi reelde konuşamadığımız her şeyi paylaşabileceğimiz bir yer hep birlikte konuşup rahatlayalım.. içimizde kalmasın küflenir,kokar

bende geldimmmm cnm hayrluı olsun topıgın ınsallah hepımıze hayr getırıırrr benım bat anca 10 ocak hadı bakalımmm :)

canım topiğin hayırlı uğurlu bol bebişliiiiiiiiiiiiiiiiiiii olsun inşallah.....bende kendimden bahsedeyim canım 4 yılı geçti evleneli bebişim hala yokyaşım 28,bir negatif aşılamam var daha çok şeyler varda zamanımız bol anlatırım canım gelmeyesice batımda 20 yada 21 aralık canım haktan hayırlısı artık

merhaba arkadaşlar

Bizimde 4. deneme ayımız umarım çok bekletmez miniğim bizi :)
bende dün doktora muayeneye gittim gebeliğe engel herhangi bir durum söz konusu değil dedi tam yumurtlama zamanımdaymışım iyi değerlendirin dedi.
benim adetin 26 günde bir olur o yüzden 11.-13.-15. günleri değerlendirin dedi.Eğer bu ay tutmazsa bir sonraki ay 10.-12.-14. günleri değerlendirin ve ilişkiden sonra 1 saat kalkma dedi ve folıc plus verdi.Benimde beklenmeyen regl tarihim 1 ocak :)) umarım gelmez.Beni de eklerseniz sevinirim.

Allahım bana ve isteyen herkese hayırlı ve en önemlisi sağlıklı evlatlar nasip etsin..

merhaba :) benim bat 8 ocak, yaşım 29, bu ilk denemem :) merakla bekliyorum :)

Arkadaslar hos geldiniz :)
Bizimde bu ay ilk denememiz..
Rabbim hepimize aratmadan saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insaAllah :)

Arkadaslar hos geldiniz :)
Bizimde bu ay ilk denememiz..
Rabbim hepimize aratmadan saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insaAllah :)

inşallah canımmmmm ay kızlar tek kıdemli benim sanırım 4 yıldır deniyoruz çünkü hadi bakalım hayırlısıııııııııııı

inşallah canımmmmm ay kızlar tek kıdemli benim sanırım 4 yıldır deniyoruz çünkü hadi bakalım hayırlısıııııııııııı

pofuduğum nasılsın seni gördüm bi bakayım dedim. Allah'ım senide tüm isteyenleride daha fazla bekletmez. zaman su gibi geçiyor kızların ilk deneme yazılarını okudumda bende öyle yazmıştım 6. ayımız artık

Allahim sana da insaAllah nasip eder umudumuzu kaybetmiyoruz :) Eltim ve kaynimda 5 sene olacak kaynimda speem azinligi eltimde adet duzensizligi sorunu var.. Rabbim hepimize nasip etsin insaAllah :)

inşallah canım rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahevet canım zaman çok çabuk geçiyor ve ben yaşlanıyorummmm:18:senden ümitliyim canım çünkü bir yıl içerisinde olması normal hadi bakalımmmmmmm
Allahim sana da insaAllah nasip eder umudumuzu kaybetmiyoruz :) Eltim ve kaynimda 5 sene olacak kaynimda speem azinligi eltimde adet duzensizligi sorunu var.. Rabbim hepimize nasip etsin insaAllah :)

aynen canım umut kaybetmek yokkkkkkkk

hoşgeldin canım Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla evlat sahibi olmayı nasip eder inş.

Gunaydin 16 gunluk bebisimle bende buradayim gunaydin arkadaslar:))))

Sende hoşgeldin canım senide ekliyelim listeye uğur getir..

hoşgeldin canım inş. bekletmez bebeğin seni...

merhaba :) benim bat 8 ocak, yaşım 29, bu ilk denemem :) merakla bekliyorum :)

hoşgeldin cnm. ilk ve son denemen olur inş

“Kim sabah ve akşam yedi defa

‘Hasbiyallâhü lâ ilâhe illâ hû aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbü’l-arşi’l-azîm’
duâsını okursa

Allâhü Teâlâ onu sıkıntılarından kurtarır.
O kimse bu duâyı, ister ihlaslı okusun isterse âdet kabîlinden okusun.”

(Sünen-i Ebû Dâvûd)

Canım duayı not ediyorum. Çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…