Gunaydin hatunlar
İnsaAllah bu ay kirmizilar gelmeyeceeek
selamunaleykum nasılsın arkadaşım... neler yapıyorsun???güzel bayanlar hayırlı geceler tatlı rüyalarrr
Aleyküm selam canımm hamdolsun iyiyim, sen nasılsın...selamunaleykum nasılsın arkadaşım... neler yapıyorsun???
çok güldüm süpermiş hi hi10 senedir çocuğu olmayan bir adam uzun bir iş seyahatine çıkmış döndüğünde bir bakmış ki karısının kucağında bir bebek, hemde zenci. karısına durumu izah etmesini söylemiş.
Karısı da: ''kocacığım sen seyahate gitmeden önce senden hamile kalmışım ve çocuk doğduğunda sütten kesildim ve bende zenci bir sütanne buldum, çocuğun sütannesi zenci olduğu için çocukta zenci oldu''demiş.
Adamda şaşkın bir şekilde ''ben gidip anneme danışayım demiş ve durumu annesine anlatmış.
Anneside; '' olur tabii oğlum, sen doğduğunda da ben sütten kesilmiştim, sana ineği emzirmiştim, bak boynuzların yeni yeni çıkmaya başlamış
ben de iyiyim hamdolsun... ev işleri falan uğraşıp gidiyorum... sen çalışıyon mu ev hanımı mısın?Aleyküm selam canımm hamdolsun iyiyim, sen nasılsın...
ben de iyiyim hamdolsun... ev işleri falan uğraşıp gidiyorum... sen çalışıyon mu ev hanımı mısın?
aynen dediğin gibi ben ayrıca öğleye kadar kursada gidiyorm öylece vakit geçiyor.. Allah bağışlasın ...hımm sen kızına kardeşmi istiyorsunEv hanımıyım cnm bir kızım var 4 yaşındadediğin gibi ev işleri çocuk derken bir bakıyorum akşam olmuş.
aynen dediğin gibi ben ayrıca öğleye kadar kursada gidiyorm öylece vakit geçiyor.. Allah bağışlasın ...hımm sen kızına kardeşmi istiyorsun... inşallah hayırlısıyla olur en yakın zamanda....
kur'anı kerim tecvid ilmihal öğreniyorum.. Allah kolaylık versin.. ben de aynen ondan ama bendeki gebeliğe engel değil diyor doktor...Ne kursuna gidiyorsun canım?
Evet cnm kardeş istiyoruz ama polikistik over olduğum için zor hamile kalıyorum
Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inş en yakın zamanda.
kur'anı kerim tecvid ilmihal öğreniyorum.. Allah kolaylık versin.. ben de aynen ondan ama bendeki gebeliğe engel değil diyor doktor...
Merhaba bende 24 yaşındayım ve beklemediğim bat 12 ocak. Eklerseniz sevinirim:)
amiin inşallah...Ne güzel canm Allah muvaffak etsin.
Hiç tedavi gördün mü canım ne zamandır çocuk düşünüyorsun?
hoşgeldin canım inşallah beklemediğin tarihte gelmez kırmızılar...Merhaba bende 24 yaşındayım ve beklemediğim bat 12 ocak. Eklerseniz sevinirim:)
amiin inşallah...
ben evlendiğim ilk günden beri yani 2 yıl 3 ay 13 gündür istiyorum. evlendikten 1 yıl sonra gittik doktora eşimin değerlerinden dolayı direkt tüpbebek dedi . bi kaç ay sonra başka bi doktora gittik o da aynısını dedi... şimdilik bişey yapmadık akışına bıraktık hayırlısı olsun yaa.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?